spanish
Registered User
- نوشتهها
- 1,164
- لایکها
- 407
الان محصولات رو از کجا میتونیم مشاهده کنیم؟
تبریک میگم من هم عضو شدم
من این گوشی اسکایپ رو دیدم به نظرم محصول خیلی خوبیه که اضافه کردید. فقط مشکلش اینه توضیحاتش فوق العاده نارسا هست,مشتری باید طرز کار همچین چیزی رو بدونه که تهیه کنه,یعنی مثلا توضیح داده بشه که احتیاج به اینترنت با خرید اکانت و ... هست یا نه و حتی خیلی ها نمیدونن اسکایپ چیه پس بخشی از مشتریا در عمل حذف میشن..و توضیح کمی درمورد طرز کارکرد دستگاه اضافه بشه خوب هست, که مشتری فکر نکنه داره هندونه سر بسته میخره
مورد دوم اینکه درصد پورسانتاتون یه مقدار پایینتر هست اگر مقدور هست افزایش بدید
ممنون
درصد کدوم محصول کمه دوست عزیژ؟تبریک میگم من هم عضو شدم
من این گوشی اسکایپ رو دیدم به نظرم محصول خیلی خوبیه که اضافه کردید. فقط مشکلش اینه توضیحاتش فوق العاده نارسا هست,مشتری باید طرز کار همچین چیزی رو بدونه که تهیه کنه,یعنی مثلا توضیح داده بشه که احتیاج به اینترنت با ساخت اکانت و ... هست و حتی خیلی ها نمیدونن اسکایپ چیه پس بخشی از مشتریا در عمل حذف میشن..و توضیح کمی درمورد طرز کارکرد دستگاه اضافه بشه خوب هست, که مشتری فکر نکنه داره هندونه سر بسته میخره
مورد دوم اینکه درصد پورسانتاتون یه مقدار پایینتر هست اگر مقدور هست افزایش بدید
ممنون
کدوم محصول پورسانتش کمه؟تایید میشه. پورسانت کمه.
اگه واسه خودتون نمیصرفه که بدون بالا بردن قیمت پورسانتو زیاد کنین قیمت رو بالا ببرین.
وب مستر مهم تره تا مشتری :دی
پ.ن : ما مغازه خودمون بعضی از جنسا رو با 100% سود به مشتری میدیم
تو بخش بازاریاب ها هست که ... بصورت شناور سمت چپ صفحه ...اسکریپ پشتیبانی محصولات در صورت امکان به بخش بازاریاب ها اضافه کنید، همچنین نماد اعتماد
ما سعی کردیم بالاترین پورسانت رو بدیم باز اگه میبینید محصولی پورسانتش کمه اطلاع بدید افزایش میدیمپورسانت چجورياس نسبت به بقيه همكاریدر فروشا بيشتره؟
موفق باشی
من پورسانت محصولات رو دیدم.
بیشتر 20% بود.
مثلا 30% خوبه
تو بخش بازاریاب ها هست که ... بصورت شناور سمت چپ صفحه ...
درصد کدوم محصول کمه دوست عزیژ؟
در مورد این گوشی و محصولات اختصاصی باید به ما زمان بدید چون باید مستقیماً از انگلیسی ترجمه کنیم به فارسی
اگه دوست داشته باشید میتونم توی ترجمه کمک کنم.رشته نحصیلیم مترجمی زبان انگلیسی هست.
در صفحه فروشگاه امکان تماس با اپراتور هست منو شناور سمت چپشاید منظورم بد منتقل کرده باشم
پیشنهاد من صفحه فروشگاهی بازار یاب هست، کسی که قصد خرید داره با اطمینان خرید کنه بازاریاب هم با نماد اعتماد بهتر میتونه تبلیغ انجام بده
سپاس
محصول پد ضد عرق شما با این که قیمتتون از دایان گرون تره ولی پورسانتش 1000 تومن کمتره
تشکر بابت لطفتون حتماً ازتون استفاده خواهیم کرداگه دوست داشته باشید میتونم توی ترجمه کمک کنم.رشته نحصیلیم مترجمی زبان انگلیسی هست.
محصول جالبی هستاولین محصول اختصاصی سایت با پورسانت 10 هزار تومان اضافه شد
شما از کسانی هستید که از اسکایپ استفاده میکنید؟دوست دارید برای اسکایپتون گوشی تلفن داشته باشید؟دوست دارید دیگه پول تلفن و اس ام اس ندید ؟قابلیت های دستگاه:اتصال از طریق USBامکان نمایش پیغام ها بر روی صفحه نمایش و جوابگویی در حالت اس ام اسامکان دریافت تماس و همچنین شماره گیریامکان تعویض صدای زنگارسال و دریافت اس ام اس رایگانتماس رایگان به سراسر دنیا
قابل نصب بر روی کلیه ویندوز ها
والا من صفحه اول رو که دیدم تقریبا همه محصولات نسبت به بقیه همکاری در فروشها پورسانت کمتری دارندرصد کدوم محصول کمه دوست عزیژ؟
لاك ترك ناخن | 98,000 | 31% | 30,380 |