- نوشتهها
- 4,518
- لایکها
- 1,150
کدهای امارگیر قالب قبول نمیکنه تمام آمارگیر ها رو امتحان کردم.
در حال رفع این مشکل هستیم
کدهای امارگیر قالب قبول نمیکنه تمام آمارگیر ها رو امتحان کردم.
1.ما قالبی رو تغییر ندادیم این ها همه طرح اماده هستن که به صورت پابلیک به زبان انگلیسی در نت موجودن اکثرا ترجمه فارسی میشن ما تعداد 25 تا تمپلت رو یک جا خریداری کردیم
طراحی قالب خودمون 2 هفته زمان میبره تا اون موقع از همین قالب به عنوان پیش فرض استفاده میشه - مدیر میزبان یا هر سایت دیگه مختاره برای شکایت ، کار خلاف قانونی صورت نگرفته
2.مگه عمده فروش ها کارت بازرگانی دارن ؟ دوست عزیز وارد کننده کارت بازرگانی داره ، ما اجناسمون رو مستقیم و غیر مستقیم خودمون تهیه میکنیم و نیازی به توضیح برای نه تهیش نمیبینم
3.نه بالا نیست
4.درخواست برای میکس کردن 3 تا آدرس سایت ها داده شده به زودی تایید میشه ، شما نگران نباشید تمام سایت های زیر مجموعه سل می در ستاد ساماندهی ثبت شده
5.نیاز به تاییده نیست ، با آقای شمشاد هماهنگ شده
موفق باشید
شما مگه نمیگید عمده فروش هستید؟؟
پس چرا این جمله رو برای توضیح سیستمتون نوشتید؟؟ اما بالا حرف خودتون رو نقض کردید
مجموعه سل می خود وارد کننده محصولات میباشد
توضیح:اکثر دوستان تو انجمن میدونند که ما خودمون وارد کننده اکثر محصولات هستیم پس نگرانی بابت معلق بودن سفارشات بی معنی هست
این مورد امکان داره آیـــــا؟؟؟ درخواست برای میکس کردن 3 تا آدرس سایت ها داده شده به زودی تایید میشه ، شما نگران نباشید
ادرس سایتی که قالب فروشگاهتون به زبان خارجی رو میفروشن بدید تا موردی نمونه دیگه..... به نظر میاد این قالب توسط تیم آشیانه پارس طراحی شده باشه و این شرکت کار فارسی سازی قالب انجام نمیده طراحی سایت | طراحی وب سایت | شرکت طراحی و بهینه سازی وبسایت
برای من مشکل داره یوزر 63 که باید زیر مجموعه یوزر 59 باشه1.مشکلی نداشت چک شد
برای من مشکل داره یوزر 63 که باید زیر مجموعه یوزر 59 باشه
مشکل برطرف شدhttp://img.ir/FLW.jpg
تو پنل مدیریتی چک کنید ببیند اصلا ثبت شده یانه
الان میخوای تخریب کنی؟به شما ربطی نداره دوست عزیز ما محصولاتمون رو به چه شکل تهیه میکنیم و نیازی نمیبینم به شما توضیح بدم در این رابطه ... ! در ضمن اگه تو فکر تخریبی اینو بدون ما الان 4-5 ماهه داریم کار میکنیم انقد سورس برای بازدید داریم که نیازی به بازاراب نداشتیم ولی برای گسترش کار سیستم همکاری در فروشمون رو پابلیک کردیم که نسخه بتا هست و تا ماه آینده به صورت کامل از حالت بتا در میاد
برای بار آخر میگم طراحی قالب فروشگاه شروع شده و 2 هفته دیگه حاضر میشه تا اون موقع قالب پیش فرض همین خواهد بود تعداد 21 قالب دیگر امشب اضافه خواهد شد - شما میتونید تو تم فارست اورجینال قالب هارو پیدا کنید
بازاریاب های گرامی میتونن از بین این 30 قالب هر کدام که دوست داشتند برای تم دیفالتشون استفاده کنند
سلام
من قصدم به هیچ وجه تخریب نبود اما شما که کارت بازرگانی ندارید بهتره که نگید وارد کننده هستید
این طرز حرف زدننیس که میگید به شما ربطی نداره
اینجا فروم هست و هرکسی که عضو باشه میتونه در تاپیک ها شرکت کنه
اما تفاوت عمده فروش و واردکننده رو متوجه باشید و همیشه سعی در شفاف سازی داشته باشید .....
موفق باشید یا علی
سلام
برای موفقیت در فروش بیشتر چه راهکاری برای کسانی که سایت های شخصی و پربازدید ندارن پیشنهاد میکنید؟
با سپاس
الان نام کاربری همون ایمیله؟