- نوشتهها
- 4,518
- لایکها
- 1,150
در حال بروز رسانی هستیم دقایقی دیگر برمیگردیم :}
یعنی الان دوباره بنر ها رو با خیال راحت بزاریم دیگه ؟ :دی
دمت گرم سرعت عمل رو عشقهیعنی الان دوباره بنر ها رو با خیال راحت بزاریم دیگه ؟ :دی
72 مورد فروش که 7 مورد انصرافی بوده تا الان و 65 مورد شده فروش کولر و احتمالا با برنامه ای که دارم تا 120-150 مورد هم میره
پورسانتش واقعا خوبه
خوش به حال سجاد
از چند تا فروش فعلا 2 تاش برای من 100% شده و بقیه معلق
البته فرق من اینه که دارم از باد این کولر هم استفاده میکنم
آره عزیز یکی دو ساعت هست گرفتمشرسید دستت ؟ راضی بودی؟
آقا واقعیت مطلب اینه از این جنس تو کل ایران یه تعداد محدودی هست ما داریم اصولی بخوایم بریم جلو باید همه سفارشاتی که رفتن تا مرحله اخر ولی پرداخت نکردن رو بزنیم انصرافی
ولی ما دونه دونه تماس میگیریم و به هر نحوی شدی تبدیل میکنیم به نقدی
یعنی طرف یه سفارشی داده رفته دیگه حال نداره بره تا عابر بانک ولی بلاخره با روش های خودمون طرف میره و میریزه
بنابراین تو تغییر سفارشات این کولر که نقدی هست یه مقدار باید صبر کنید دونه دونه داریم تغییر وضعیت میدیم که به نفغ شما باشه
ایشالله که هم شما راضی باشین هم ما
علیرضا یه نفر تو پنل تو خورده انصرافی تو توضیحاتش زدم که این فرم سفارشو قرار شد دوباره پر کنه پرداخت بزنه اون کد محصولشو برامون تیکت کن که اگه دیدیم انجام داده اضافه کنیم پورسانتشو که فکر کنم صبح زنگ زده بود که ریخته
مخلصیم
خدایی دمش گرم داره تک تک اوکی میکنه اون هفت تا هم شمارشون باید بگیرم اماده کنم بخرنرسید دستت ؟ راضی بودی؟
آقا واقعیت مطلب اینه از این جنس تو کل ایران یه تعداد محدودی هست ما داریم اصولی بخوایم بریم جلو باید همه سفارشاتی که رفتن تا مرحله اخر ولی پرداخت نکردن رو بزنیم انصرافی
ولی ما دونه دونه تماس میگیریم و به هر نحوی شدی تبدیل میکنیم به نقدی
یعنی طرف یه سفارشی داده رفته دیگه حال نداره بره تا عابر بانک ولی بلاخره با روش های خودمون طرف میره و میریزه
بنابراین تو تغییر سفارشات این کولر که نقدی هست یه مقدار باید صبر کنید دونه دونه داریم تغییر وضعیت میدیم که به نفغ شما باشه
ایشالله که هم شما راضی باشین هم ما
علیرضا یه نفر تو پنل تو خورده انصرافی تو توضیحاتش زدم که این فرم سفارشو قرار شد دوباره پر کنه پرداخت بزنه اون کد محصولشو برامون تیکت کن که اگه دیدیم انجام داده اضافه کنیم پورسانتشو که فکر کنم صبح زنگ زده بود که ریخته
مخلصیم
تیکتت رسیدآره عزیز یکی دو ساعت هست گرفتمش
راستش اینقدر گرمه که نمیتونم بگم راضی هستم یا نه . ولی برای من تو این گرما از هیچی بهتره.
چشم الان اون رو هم تیکت میزنم دمت گرم
بله دیگه سجاد جان رکورد دارهخدایی دمش گرم داره تک تک اوکی میکنه اون هفت تا هم شمارشون باید بگیرم اماده کنم بخرن
خدایی پورسانت این عالیه بنر هم میره سایت زیر 20 ایران فقط زودتر اماده کن
سفارش شده 78تا
آقا عرفان این یعنی چی؟
وضعیت سفارش : در انتظار تایید مبلغ پرداختی
یعنی بنرش رو برداریم؟تیکتت رسید
ولی بعداً هم پیگیر باش باز - چون گفته ریختم ولی پرینت حساب امروز و فردا رو شنبه باید بگیرم که تایید شه
بله دیگه سجاد جان رکورد داره
یه تصویه هم امروز باهاشون شد
سلام
یه سری که معلقه میرنن تو سفارششون شماره فیش وارد میکنن که واریز کردن
ولی خوب یه سری الکی میزنن اونو ،بررسی میشه تایید شه وضعیتش میشه پرداخت شده
موجودی کولر تموم شده ولی تعداد 500 عدد دیگه از کولر برجی 3 شنبه میرسه انبار میتونین سفارش بگیرید مشکلی نیست
گفتم که بازرایابی روشو ادامه بدینیعنی بنرش رو برداریم؟
انشالله برای ما هم خوب فروش کند