• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیل عجیب و شدید ورود افغانی به تهران

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
امروز سه فروردین برای کاری رفتم سمت خزانه با مترو
به صحنه های عجیب و غریبی برخوردم
کلی افغانی با ساک و بچه و زن و به قول خودشون خرد و کلان
باور کنین چند خط عوض کردن دیدم کل مترو ها شده افغانی
عجیبه واسم ما با این همه مشکلاتو بیکاری باید جور اینام بکشیم؟
چیکار میکنن این همه افغانی اینجا؟
طویلم دری پیکری داره اینا همینجوری راه میوفتن میان اینجا هزارتا مشکل درست میکنن یه حساب کتابی چیزی بلاخره مهاجرتم به هر کشوری بخوای بکنی یه حساب کتابی داره

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
امروز سه فروردین برای کاری رفتم سمت خزانه با مترو
به صحنه های عجیب و غریبی برخوردم
کلی افغانی با ساک و بچه و زن و به قول خودشون خرد و کلان
باور کنین چند خط عوض کردن دیدم کل مترو ها شده افغانی
عجیبه واسم ما با این همه مشکلاتو بیکاری باید جور اینام بکشیم؟
چیکار میکنن این همه افغانی اینجا؟
طویلم دری پیکری داره اینا همینجوری راه میوفتن میان اینجا هزارتا مشکل درست میکنن یه حساب کتابی چیزی بلاخره مهاجرتم به هر کشوری بخوای بکنی یه حساب کتابی داره
شاید هم دارن میرن

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
هر افغانی شده ۳۵۰ تومن اونام هر هزار روپیه که چنج میکنن یعنی ۳۵۰ هزار تومن مفته براشون اینجا زندگی کردن هتل و مغازه و خوارک و غذا و امنیت و برق و گازم هست شمام جاشون بودی این کارو میکردی

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
هر افغانی شده ۳۵۰ تومن اونام هر هزار روپیه که چنج میکنن یعنی ۳۵۰ هزار تومن مفته براشون اینجا زندگی کردن هتل و مغازه و خوارک و غذا و امنیت و برق و گازم هست شمام جاشون بودی این کارو میکردی
عراقی هاهم دلار خرج میکنن الان ایران خیلی مفته از هر لحاظ برای گردشگر با شبی ۶ دلار یک هتلی میره که تو عمرش شاید نتونه بره با ۱۰ دلار یک غذایی میخوره که تو عمرش تصورشم نمیکنه کل ایرانو با ۱ هزار دلار میتونه بچرخه علاوه بر عراقی ها کویتی ها لبنانی و... هم میان بیشترم مشهد هستن

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
عراقی هاهم دلار خرج میکنن الان ایران خیلی مفته از هر لحاظ برای گردشگر با شبی ۶ دلار یک هتلی میره که تو عمرش شاید نتونه بره با ۱۰ دلار یک غذایی میخوره که تو عمرش تصورشم نمیکنه کل ایرانو با ۱ هزار دلار میتونه بچرخه علاوه بر عراقی ها کویتی ها لبنانی و... هم میان بیشترم مشهد هستن
با 6 دلار شبی کدوم هتل میشه رفت آدرس بدین ماهم بریم?
tiredugly.gif

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
لشکر فاطمیون، لشکر زینبیون(مدافعین حرم)

در اوایل انقلاب در جبهه های جنگ حق علیه باطل میجنگیدن

در کندن و لوله گذاری گاز و سازندگی ایران شرکت داشتند

از فقر و مشکلاتشون استفاده شد و میشه( سو استفاده از باورهای مذهبی مشترک و فرهنگ مشترک چندین هزار ساله)

الان پول کشورشون هر افغانی شده 3500 ریال (350 تومان) به برکت حضور آمریکا امپریالیسم در کشورشون

اونایی که دروغ و داستان‌ها آن کشمیری فهمیدن و به حقیقت ماجرا پی بردن، راه اروپا در پیش گرفتن، اینایی که میبینی باقی موندن از سر ناچاریشون، میتونستن راه اروپا و بلاد کفر مخصوصا آلمان و سوئد در پیش میگرفتن مثل نجات یافتگانشون... ;)... :D

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
با 6 دلار شبی کدوم هتل میشه رفت آدرس بدین ماهم بریم?
tiredugly.gif
هتل آپارتمان های مشهد امکانات شونم بالاس ولی بعضی امکانات هتل و ندارن/آب و برق گاز و حموم داره تختاشم تمیزه تمیزه سرمایشم داره رقابتیه دیگه باید بهتر باشن

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
لشکر فاطمیون، لشکر زینبیون(مدافعین حرم)

در اوایل انقلاب در جبهه های جنگ حق علیه باطل میجنگیدن

در کندن و لوله گذاری گاز و سازندگی ایران شرکت داشتند

از فقر و مشکلاتشون استفاده شد و میشه( سو استفاده از باورهای مذهبی مشترک و فرهنگ مشترک چندین هزار ساله)

الان پول کشورشون هر افغانی شده 3500 ریال (350 تومان) به برکت حضور آمریکا امپریالیسم در کشورشون

اونایی که دروغ و داستان‌ها آن کشمیری فهمیدن و به حقیقت ماجرا پی بردن، راه اروپا در پیش گرفتن، اینایی که میبینی باقی موندن از سر ناچاریشون، میتونستن راه اروپا و بلاد کفر مخصوصا آلمان و سوئد در پیش میگرفتن مثل نجات یافتگانشون... ;)... :D
بیشتر ملک ها و مغازه جای حرم یا دست افغانی هاس یا افغانی اجارشون کردن باغ و خونه و... خیلی دارن

AAKH1361

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
659
منم دیدم این چند روزه نسبت به قبل زیادتر شدن چند جای تهران که رفتم
دسته ای حرکت میکنند
اگر بخوان راهی اروپا بشوند از شهر های غربی کشور مشکلی نیست
ولی اگر بخوان موندگار بشن حقیقتا کشور و وضعیت اقتصادی مون بعلاوه مشکلات فرهنگی که این جمعیت عظیم انسانی به همراه میاره قابل پذیرش نیست
من درک میکنم که مشکلات دارن امنیت جانی مالی ندارن زن بچه شون همراهشون هست ولی واقعا ایران بیشتر از این امکاناتش جوابگو نیست همین الان بیش از 5 میلیون افغانی عراقی پاکستانی در کشور وجود دارند بعلاوه ما کلی از نظر اقتصادی ضعیف شدیم

کشورهای انگلیس فرانسه المان و باقی کشورها میخوان سالانه هزار نفر مهاجر بگیرن از بین چند هزار نفر گلچین میکنند پولدار تحصیلکرده ورزشکار مهندس دکتر و ... کسی که هنر تخصصی داشته باشه گلچین میکنند تو کمپ نگهشون میدارن و باقی رو پس میزنند صد بار همه اعلام میکنند که بله ما مهاجر گرفتیم و کمکشون کردیم
اونوقت ما اینجا باید با سیل جمعیت چند هزار نفر روزانه طرف هستیم که هر همه جور فساد مریضی مشکلات برای ما به ارمغان دارند طرف هستیم

AAKH1361

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
659
وضعیت عجیبی شده
مرزبان های ما برخورد میکنند و راهشون نمیدن تو ماهواره پخش میشه مردم همه دلسوزی میکنند که اقا چرا بد رفتاری میکنند با این بنده های خدا

مرزبان کاریشون نداره اونها هم سوء استفاده میکنند با تعداد بیشتری میان و یکسریشون هم وارد کشور میشند مردم باز ناراحت میشن اقا چرا اینها وارد کشور میشن

بنظر من حالا که از ایران جدا شدن خودشان باید جور مشکلاتشون رو به دوش بکشند قرار نیست ما توانشون رو بدیم ما همین که بتونیم با اینهمه دشمنی در دنیا گلیممون رو از اب بیرون بکشیم هنر کردیم

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
دلخوش به این مقدار نباشید
با ضعیف تر شدن ارزش پول ملی این روند سرعت بیشتری می‌گیرد
همین الان طرف ی خانه کلوخ ی به زبان ما کاهگلی در کابل می‌فروشند ی مجتمع سه واحدی در مشهد می‌خرند همه اقوام هم دعوت می‌کنند

Sent from my iPhone using Tapatalk

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
وضعیت عجیبی شده
مرزبان های ما برخورد میکنند و راهشون نمیدن تو ماهواره پخش میشه مردم همه دلسوزی میکنند که اقا چرا بد رفتاری میکنند با این بنده های خدا

مرزبان کاریشون نداره اونها هم سوء استفاده میکنند با تعداد بیشتری میان و یکسریشون هم وارد کشور میشند مردم باز ناراحت میشن اقا چرا اینها وارد کشور میشن

بنظر من حالا که از ایران جدا شدن خودشان باید جور مشکلاتشون رو به دوش بکشند قرار نیست ما توانشون رو بدیم ما همین که بتونیم با اینهمه دشمنی در دنیا گلیممون رو از اب بیرون بکشیم هنر کردیم
داداش ویزا میگیرن میان ایران بعدش تمدید میکنن بعضی ها هم جزء اتباع هستند کارت و پاسپورت دارن

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
برام سواله ما ایرانی ها که میریم اروپا و کانادا انتظار داریم فرش قرمز برامون پهن کنن و همه چیز برامون اوکی باشه یک افغان که از مشکلات مهاجرت میکنه رو قبول نداریم! خوب اونام میشن نیروی کار و سرمایه وارد کشور میکنن عاشق چشم و ابروی ما که نیستن هم اروپایی ها هم افغان ها

AAKH1361

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
659
داداش ویزا میگیرن میان ایران بعدش تمدید میکنن بعضی ها هم جزء اتباع هستند کارت و پاسپورت دارن
بیشتر از از 90 درصد اینها ویزا ندارند و قاچاقی میان

AAKH1361

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
659
برام سواله ما ایرانی ها که میریم اروپا و کانادا انتظار داریم فرش قرمز برامون پهن کنن و همه چیز برامون اوکی باشه یک افغان که از مشکلات مهاجرت میکنه رو قبول نداریم! خوب اونام میشن نیروی کار و سرمایه وارد کشور میکنن عاشق چشم و ابروی ما که نیستن هم اروپایی ها هم افغان ها
کدوم کشور اروپای برای حدود 3 میلیون جمعیت که 90 درصدش هیچ تخصص و پولی ندارند فرش قرمز پهن میکنه ؟

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
بیشتر از از 90 درصد اینها ویزا ندارند و قاچاقی میان
قبلا اینطور بود ولی الان قاچاقی بیان نمیتونن زندگی کنن بچه رو بفرستن مدرسه برن دکتر خدمات بیمه و اجتماعی بهره مند بشن خونه اجاره کنن و..............

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
کدوم کشور اروپای برای حدود 3 میلیون جمعیت که 90 درصدش هیچ تخصص و پولی ندارند فرش قرمز پهن میکنه ؟
کی گفته تخصص ندارند؟ این همه بنا و کارگر از کجا میاد افغانی ها ادم کاری هستن پولم که ارزشش از ما بیشتره شما برو ببین چقدر خونه و مغازه و ملک و ماشین خریدن همه شون که ندار نیستن خیلی هاشون وضعشون تو ایران توپه خودم شاهد این قضیه هستم /بچه هاشونم تو مدرسه و دانشگاه درس خون توشون زیاده اینم بازم خودم دیدم زیادم دیدم

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
کی گفته تخصص ندارند؟ این همه بنا و کارگر از کجا میاد افغانی ها ادم کاری هستن پولم که ارزشش از ما بیشتره شما برو ببین چقدر خونه و مغازه و ملک و ماشین خریدن همه شون که ندار نیستن خیلی هاشون وضعشون تو ایران توپه خودم شاهد این قضیه هستم /بچه هاشونم تو مدرسه و دانشگاه درس خون توشون زیاده اینم بازم خودم دیدم زیادم دیدم
شما تنها یک درصدی از شون میبینی که کارگر و قشر ضعیفن خوباشون تو ایران تا دلت بخواد زیاده

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
البته، ی سود برای دولت و حکومت داشتن
کمک های بشر دوستانه سازمان ملل برای پناه جویان به جیب می‌زدند، صرف ایادی اونوریاشون میکردن... ;)...:D

Last edited:
بالا