از پسراشون نگم واستون همه تووینک اسموت بیبی فیس قد کوتاه گوگولی
مگه نه حاج دیوید؟ @s.david.s
مگه نه حاج دیوید؟ @s.david.s
اولا که از طرف دولت کمکی بهشون نمیشه دوما گفتم انتظار داریم برامون فرش قرمز پهن کنن و اینکه خارجی ها با مهاجرا رابطه خوبی دارن و بهشون توجه میکنن(که یک انتظار ساده مهاجر هست)سوما اگر شما پناهنده بشی مثلا تو المان بهت پول میدن(منظورم از فرش قرمز رفاه و شناسنامه و کار و تحصیل رایگان هست همه ایرانی ها که مهاجرت میکنن بخاطر همین چیزاشه تازه یک چیزای بیشتری میخوان(پرو گری)چقدر این حرف بی معنی و قیاس مع الفارق هست
کجا برای ایرانی ها فرش قرمز پهن کردند؟ بگو ما هم بریم, الان برای رفتن به عبدول آباد هم نیاز هست که از سفارتش ویزا بگیریم و پرینت حساب بانکی نشون بدیم
به درک سیاه که یه افغانی تو کشورش مشکل داره, من دلم راضی نیست که حتی 1 ریال از من بهش بدن, شما دلت براشون میسوزه برو خونت رو بفروش همرو خرجشون کن. از جیب خلق الله که نباید حاتم طایی شد.
جوابا کامله ادم های سخت کوشی هستن و واقعا تو هرکاری باشن تمیز کار میکنن بعد تخصص هم بیشمار پزشک و مهندس دارن همشونو به یک چشم نبیناین تاپیک رو قبلا زدم
مدیریت و استبداد قبلی راحت قفلش کرد !
https://forum.persiantools.com/threads/راز-زندگی-افغان-ها-؟.899258/
دولت روی مواد غذایی , آب , برق, گاز, خدمات شهری ,درمان و دارو ... سوبسید میده. افغانیه که از کابل بار نمیزنه همه اینا رو بیاره ایران. سد نمیسازه که برق بگیره برای خونش. نونی که کوفت میکنه آردش با سوبسید رسیده دستش.اولا که از طرف دولت کمکی بهشون نمیشه دوما گفتم انتظار داریم برامون فرش قرمز پهن کنن و اینکه خارجی ها با مهاجرا رابطه خوبی دارن و بهشون توجه میکنن(که یک انتظار ساده مهاجر هست)سوما اگر شما پناهنده بشی مثلا تو المان بهت پول میدن(منظورم از فرش قرمز رفاه و شناسنامه و کار و تحصیل رایگان هست همه ایرانی ها که مهاجرت میکنن بخاطر همین چیزاشه تازه یک چیزای بیشتری میخوان(پرو گری)
بعدم من حرفم اینه اگر برای دولت منفعتی نداشت راشون نمیدادن
نهکلا طلاب و قشر روحانیت مبارز هستند... ...
این افراد قبلا جزو گروه های جهادی بوده اند یا خیر
متاسفانه اکثرشون سابقه های مجرمانه مرتبط با تروریسم و مواد مخدر دارن یا اقوام درجه یکشون درگیرشه . هر افغانی ای تا الان دیدم همین بوده ....آیا در گروه های قاچاق مواد مخدر فعالیت می کردند یا نه!
هیچ کدوم عبور نکردنعزیز اونایی که ساکن ایرانن و مدرک دارن از این فیلتر شما عبور کردن نگران نباش
افغانی ها چون از مسیر های غیر رسمی میان و شهروند محسوب نمیشن در نتیجه هیچ حقوق اجتماعی ندارنواسه نگهبانی تو تهران نیس بیکاره ولی افغانیا سر کارن خب این چه سیستمیه؟
صحیح عثطمگه نه حاج دیوید؟ @s.david.s
آرهشاید اومدن عید دیدنی بعد عید میرن زود قضاوت نکنین
گوشت کیلویی 150 تومنهحالا راه حل چیه؟چیکار کنیم با این همه افغانی مفت گرون؟
گوشتشون هم باید خوشمزه باشهتووینک اسموت بیبی فیس قد کوتاه گوگولی
یکیشون چندوقت قبل برامون کار میکرد، میگفتش هر وقت ایران میام با خودم یِکَم ( البته از نظر اون یِکَم بود ) چیز میارم که بفروشمشواقعا با این بی ارزشی ریال ایران براشون صرفه داره اینجا کار کنن؟
میتونیم رستوران بزنیم و با شکارشون ،گوشت رستوران رو تامین بکنیم
پارسال هر افغانی 100 تومن بودهر افغانی شده ۳۵۰ تومن اونام هر هزار روپیه که چنج میکنن یعنی ۳۵۰ هزار تومن مفته براشون اینجا زندگی کردن هتل و مغازه و خوارک و غذا و امنیت و برق و گازم هست شمام جاشون بودی این کارو میکردی
بعضیاشون مواد مخدر و اسلحه از مرز میارن ایران و خیلی براشون سود دارهواقعا با این بی ارزشی ریال ایران براشون صرفه داره اینجا کار کنن؟
اگه از نظر قانون هیچ ردی ندارن یعنی میشه دولمون رو وارد سس و نونشون کنیم؟گوشت کیلویی 150 تومنه
هر کدوم 70 کیلو باشن ، 10-11 تومن ارزش دارن
میتونیم رستوران بزنیم و با شکارشون ،گوشت رستوران رو تامین بکنیم
از نظر قانون که هیچ ردی ندارن و در نتیجه میشه به گوشت رایگان دسترسی داشته باشیم
اگه فرض بکنیم 7 میلیون افغانی توی ایران باشن ، بازار هدف 70 هزار میلیاردی رو داریم
حتی میتونیم با اسیر کردن اونا و تولید مثل اجباریشون ، برای افزایش تعدادشون هم استفاده بکنیم که هیچوقت تموم نشن
گوشتشون هم باید خوشمزه باشه