• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیل عجیب و شدید ورود افغانی به تهران

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
چقدر این حرف بی معنی و قیاس مع الفارق هست

کجا برای ایرانی ها فرش قرمز پهن کردند؟ بگو ما هم بریم, الان برای رفتن به عبدول آباد هم نیاز هست که از سفارتش ویزا بگیریم و پرینت حساب بانکی نشون بدیم
به درک سیاه که یه افغانی تو کشورش مشکل داره, من دلم راضی نیست که حتی 1 ریال از من بهش بدن, شما دلت براشون میسوزه برو خونت رو بفروش همرو خرجشون کن. از جیب خلق الله که نباید حاتم طایی شد.
اولا که از طرف دولت کمکی بهشون نمیشه دوما گفتم انتظار داریم برامون فرش قرمز پهن کنن و اینکه خارجی ها با مهاجرا رابطه خوبی دارن و بهشون توجه میکنن(که یک انتظار ساده مهاجر هست)سوما اگر شما پناهنده بشی مثلا تو المان بهت پول میدن(منظورم از فرش قرمز رفاه و شناسنامه و کار و تحصیل رایگان هست همه ایرانی ها که مهاجرت میکنن بخاطر همین چیزاشه تازه یک چیزای بیشتری میخوان(پرو گری)
بعدم من حرفم اینه اگر برای دولت منفعتی نداشت راشون نمیدادن

Last edited:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
شاید اومدن عید دیدنی بعد عید میرن زود قضاوت نکنین
sarcastic.gif

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
اولا که از طرف دولت کمکی بهشون نمیشه دوما گفتم انتظار داریم برامون فرش قرمز پهن کنن و اینکه خارجی ها با مهاجرا رابطه خوبی دارن و بهشون توجه میکنن(که یک انتظار ساده مهاجر هست)سوما اگر شما پناهنده بشی مثلا تو المان بهت پول میدن(منظورم از فرش قرمز رفاه و شناسنامه و کار و تحصیل رایگان هست همه ایرانی ها که مهاجرت میکنن بخاطر همین چیزاشه تازه یک چیزای بیشتری میخوان(پرو گری)
بعدم من حرفم اینه اگر برای دولت منفعتی نداشت راشون نمیدادن
دولت روی مواد غذایی , آب , برق, گاز, خدمات شهری ,درمان و دارو ... سوبسید میده. افغانیه که از کابل بار نمیزنه همه اینا رو بیاره ایران. سد نمیسازه که برق بگیره برای خونش. نونی که کوفت میکنه آردش با سوبسید رسیده دستش.

آلمان چه ربطی به ایران داره, یک شرکت ماشین سازیش دو برابر نفت ایران درآمد داره, تازه پناهنده شدن اونجا هم هفت خوانه رستمه, از وسط دریا, جنگل و بیایون 10 تا کشور باید رد شن, اگر سالم رسیدن تازه میرن کمپ بعد ده سال امکان داره بفرستنش یه کشور دیگه و خوده آلمان هم نمونه. درآمد بخور نمیری هم به طرف میدن که پاشه بره دنبال کار وگرنه همه میرفتن خونه می خوابیدن حقوق بیکاری میگرفتن, اقتصاد اونجا هم روی حساب و کتاب از زیر زمین نفت در نمیارن بفروشن , یک مقدار نیروی کار احتیاج داره از این طریق جذب میکنه. این رو نمیشه با ایرانی که نصف مردمش بیکارند مقایسه کرد

یه دلیل آب دوغ خیاری که زیاد گفته میشه اینه که ایرانی ها کاره افغانی ها رو انجام نمیدن که چرت هست, انجام میدن به شرطی که حقوق مناسب داشته باشه.
مثلا ایرانیه حاظر نیست برای 2 میلیون عملگی کنه, ایرانی مثلا برای 5 میلیون حاضر هست اونکار رو انجام بده, بخاطره استاندارد زندگی هست.

برو هرم مزلو رو بخون تا دستت بیاد ساز و کار دنیا به چه شکل هست, ایرانی ها یه ذره از افغانیه در هرم بالاتر قرار گرفتند. چون استاندارده زندگیشون بهتره بوده, آمریکایه بالای هرم مزلو قرار گرفته بخاطره اینکه 10 برابر وضعیتش از ما بهتره.

آمریکا بیاد مرز هاش رو باز کنه ما بتونیم با هواپیمای ماهان بریم آمریکا و چک استیمولس 1800 دلاری دریافت کنیم, من خودم مخلص تمام افغانی ها هم میشم و با خط نستعلیق براشون دعوت نامه به ایران می نویسم. ولی عزیزم نمیشه یه ور رو ببندی یه ور رو باز کنی. الان دارو کمه من سرما میخورم میخوام قرص بخرم, داروخانه ای میگه ما تموم کردیم, بی لیاقتی مصطفی رو فاکتور میگیریم, ولی اگر افغانیه قبل از من اون قرص رو خریده باشه حق من ضایع شده. چون من که نمی تونم برم آلمان قرص بخرم, از سفارت آلمان برای من قرص بفرستن آنوقت حرف شما قبول و افغانی ها گلند و خوبند, ولی در واقعیت به این شکل نیست. در دنیای واقعی یه دونه نون که افغانیه میخره یه لامپ که روشن میکنه, 1000 تومن که حقوق میگره مستقیم و غیر مستقیم از جیب من میره

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
از راه دور امدم چنان صبور امدم خسته نباشید هی مانده نباشید.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
کلا طلاب و قشر روحانیت مبارز هستند... ;)... :D
نه
تقریبا همشون کارگر هستن
وقتی بابام تولیدی داخل قم داشت میگفت اصلا نمیصرفه کارگر غیرافغان داشته باشیم
یک کارگر افغانی هم معادل دو تا ایرانی بود

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این افراد قبلا جزو گروه های جهادی بوده اند یا خیر
آیا در گروه های قاچاق مواد مخدر فعالیت می کردند یا نه!
متاسفانه اکثرشون سابقه های مجرمانه مرتبط با تروریسم و مواد مخدر دارن یا اقوام درجه یکشون درگیرشه . هر افغانی ای تا الان دیدم همین بوده ....
به شدت هم خطرناکن
هم مجرم ، هم کثیف ، هم بی فرهنگ ، بدون تخصص و مهارت خاص و متاسفانه هیچ اطلاعاتی هم از اونا در دست هیچ کسی نیست
اینکه افغانی ها از پایین ترین رده اجتماعی هستن و هیچ تخصص و منعفتی ندارن یه طرف ، مشکل دار بودنشون هم یه طرف !
عزیز اونایی که ساکن ایرانن و مدرک دارن از این فیلتر شما عبور کردن نگران نباش
هیچ کدوم عبور نکردن :D
از هر 100 تا افغانی ساکن ایران شاید به زور 1 نفرشون از مسیر قانونی وارد شده باشه و تخصص هم داشته باشه . اون 99 تای دیگه فقط مشکل و بدبختی برای کشور دارن و هم قاچاقی میان و هم هزار تا مشکل دیگه با خودشون میاره
هیچ کشوری بی دلیل مهاجر پذیرش نمیکنه . چه ایرانی چه افغانی و هر نژاد دیگه ای وقتی میخواد مهاجرت بکنه باید یه هنری داشته باشه :
  • یا هنرش پولشه و براساس سرمایش مهاجرت میکنه . پول برای هر کشوری خوبه و قطعا یه آدم بی دست و پا و بی فرهنگ و درب و داغون هیچ وقت به پول نمیرسه
  • یا باید تخصص داشته باشه . حتی مدرک ساده دانشگاهی هم چیز شاخصی نیست . هر کشوری برای پذیرش یه وجه تمایز میخواد که مطمئن بشه " وقتی از منابع و فضای کشور استفاده میکنن ، چه منفعتی برای جامعه و کشور دارن ؟ " . این افغانی هایی که توی ایران هستن به معنای واقعی کلمه هیچی نیستن :D منابع کشور رو میخورن ،گمنام هستن و کلی جرم با خودشون به همراه میارن . بی فرهنگ و مثل علف هرزن
واسه نگهبانی تو تهران نیس بیکاره ولی افغانیا سر کارن خب این چه سیستمیه؟
افغانی ها چون از مسیر های غیر رسمی میان و شهروند محسوب نمیشن در نتیجه هیچ حقوق اجتماعی ندارن:p
قانون کار معنی نداره . یعنی بیمه و مالیات و ... ندارن ! کارفرما به این موضوع علاقه داره چون دیگه خیالش راحته کسی شکایت نمیکنه

این گمنام بودن برای کارفرما ها مزیته ولی برای جامعه خطرناکه . یکی رو بکشن قانون میخواد دنبال کی بگرده ؟ هیچکسی نیست :rolleyes:
حتی اسمش هم میتونه دروغ بگه :D
تازه بعضیا میتونن برای جرایمشون از اینا استفاده بکنن . طرف افغانستان مثل وحشی ها زندگی میکرده و آدم کشتن براش مثل مرغ کشتنه ،اینجا بهش میگن فلانی رو بکش و این پول رو بگیر و برو . یا حتی بگن بکش و بعدم خودشون اونو بکشن :p
مگه نه حاج دیوید؟ @s.david.s
صحیح عثط
s448.gif

آما کیس های من از این مدل گوگولی های بیبی فیس نیستن
1335.gif

نژاد ایرانیشون هم برای دوستی های پاک و مقدس خوبن
s102.gif

شاید اومدن عید دیدنی بعد عید میرن زود قضاوت نکنین
sarcastic.gif
آره
اتفاقا از افغانستان مهمون هم براشون میاد
1360.gif

بعضیاشون افغان میرن به خانوادشون سر میزنن
ولی اونایی که ایران مستقل زندگی میکنن یا کسی بهشون باغی چیزی داده اونجا زندگی میکنن ،کل ایلشون میان ایران
s044.gif

چندتا چندتا هم زن دارن ، اصلا یه وضعیه
s316.gif

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
واقعا با این بی ارزشی ریال ایران براشون صرفه داره اینجا کار کنن؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
حالا راه حل چیه؟چیکار کنیم با این همه افغانی مفت گرون؟
گوشت کیلویی 150 تومنه
هر کدوم 70 کیلو باشن ، 10-11 تومن ارزش دارن
s204.gif

میتونیم رستوران بزنیم و با شکارشون ،گوشت رستوران رو تامین بکنیم
s434.gif

از نظر قانون که هیچ ردی ندارن و در نتیجه میشه به گوشت رایگان دسترسی داشته باشیم
s359.gif

اگه فرض بکنیم 7 میلیون افغانی توی ایران باشن ، بازار هدف 70 هزار میلیاردی رو داریم
حتی میتونیم با اسیر کردن اونا و تولید مثل اجباریشون ، برای افزایش تعدادشون هم استفاده بکنیم که هیچوقت تموم نشن
s383.gif

تووینک اسموت بیبی فیس قد کوتاه گوگولی
گوشتشون هم باید خوشمزه باشه
s009.gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یکیشون چندوقت قبل برامون کار میکرد، میگفتش هر وقت ایران میام با خودم یِکَم ( البته از نظر اون یِکَم بود ) چیز میارم که بفروشمش
s287.gif

چند ماهی میگفتش میخوام برم آلمان
s160.gif

یه روز خدافظی کرد و گفتش دیگه ایران نیستم و واقعا هم رفت . حالا نمیدونم آلمان رفت یا یک کشور دیگه ولی رفت
s272.gif

یبار تا 2 شب درگیر پخش کردن نخاله های ساختمونی به مقدار یکسان در سطح محل بودیم
s033.gif

من پشت فرمون اریسان
s498.gif
، اونم پشت ماشین بود و کارای خالی کردن سریع رو انجام میداد
ugly_paranoid.gif

همشم تقصیر مدیر ساختمون بودش که گیییییر داده بود نخاله ها رو از توی پارکینگ بردارید
s448.gif

وگرنه پول میدادیم با خاور ببرنش
s507.gif

Tgplus.ir

Registered User
لایک‌ها
166
هیچکدوم از افغانی های داخل ایران آدم حسابی نیستن مخصوصا اونایی که سر ساختمون می مونن.یه بار با یکیشون سر یه سگی (حیوان بی آزار) دعوامون شد حروم زاده رو زدیم پاچید

حقشم بود :)

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
پارس
هر افغانی شده ۳۵۰ تومن اونام هر هزار روپیه که چنج میکنن یعنی ۳۵۰ هزار تومن مفته براشون اینجا زندگی کردن هتل و مغازه و خوارک و غذا و امنیت و برق و گازم هست شمام جاشون بودی این کارو میکردی
پارسال هر افغانی 100 تومن بود
تیر تو این کشور با این تورمش
افغانستان تورم نداره اینجا داره

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
بعضیاشون مواد مخدر و اسلحه از مرز میارن ایران و خیلی براشون سود داره
برای کارگری هم اگه به ایرانی روزی 200 بدن به افغانی روزی 500 میدن

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
گوشت کیلویی 150 تومنه
هر کدوم 70 کیلو باشن ، 10-11 تومن ارزش دارن
s204.gif

میتونیم رستوران بزنیم و با شکارشون ،گوشت رستوران رو تامین بکنیم
s434.gif

از نظر قانون که هیچ ردی ندارن و در نتیجه میشه به گوشت رایگان دسترسی داشته باشیم
s359.gif

اگه فرض بکنیم 7 میلیون افغانی توی ایران باشن ، بازار هدف 70 هزار میلیاردی رو داریم
حتی میتونیم با اسیر کردن اونا و تولید مثل اجباریشون ، برای افزایش تعدادشون هم استفاده بکنیم که هیچوقت تموم نشن
s383.gif

گوشتشون هم باید خوشمزه باشه
s009.gif
اگه از نظر قانون هیچ ردی ندارن یعنی میشه دولمون رو وارد سس و نونشون کنیم؟
46.gif

بالا