چون سرمایه وارد کشور میشه
صحبت شما درسته ولی به شرطی که افغانی با خودش سرمایه وارد بکنه
افغانی هایی که من دیدم با همون نسبت 99 به 1 هستن
یعنی 99 نفر فقیر هستن و برای کارگری اومدن در نتیجه پولی وارد نکردن
اون 1 نفر هم که وضعش خوبه توی ایران کار کرده
کشوری که درگیر جنگ و تروریسم و مواده اقتصاد نداره که بخواد
کل GDP افغانستان 19 میلیارد دلاره و ایران 450
افغانستان اصلا چیزی نداره که بخواد سرمایه دارهاش وارد ایران بشن ! اما اگه کسی واقعا تخصص و مهارت یا سرمایه داشته باشه و افغانی هم باشه ، هیچ مشکلی نداره و میتونه مهاجرت بکنه
بنی آدم اعضای یکدیگرند
که در آفرینش ز یک گوهرند
این حرفا واسه کتاباست
تمام جنگ ها و کشتار ها به خاطر قدرت و پوله . میلیاردها انسان ، میلیاردها انسان دیگه رو در تاریخ تیکه و پاره کردن فقط برای پول و قدرت
این کسایی که مهاجرت میکنن ،خودشون باعث شدن که کشورشون به این وضعیت دچار بشه یا حداقل میتونستن جلوش رو بگیرن
ایرانی و افغانی و ایتالیایی نداره
شما سوریه رو ببین . به عنوان یک کشور درگیر جنگ . مردمش رفت و کلا کشور روی هواست !! من سوالم اینه " این گندی که توی کشور به وجود اومده کار آدم فضایی هاست ؟ "
نه ...
کشور رو به گند کشیدن ( بی تفاوتی هم به گند کشیدنه ! ) و بعد همشون توی کشورهای اروپایی پخش شدن
مثل ویروس
با ذهن مریض
یه نصیحت میکنم به هرکسی این پست رو میخونه "
کسی که توی هر سیستمی ذهن مریض و مسموم داره باید به محض شناسایی ، بدون ذره ای تردید بُکشی ،درغیر اینصورت اون افکار مریض توی اون سیستم اینقدر پخش میشه و تمام اعضا رو درگیر میکنه که کل سیستم آلوده میشه و دیگه کاری از عهده کسی بر نمیاد "
مهم نیست که شخص مریض کیه . مرده ؟ زنه ؟ پیره ؟ جوونه ؟ کودکه ؟ پولداره ؟ فقیره ؟ معلوله ؟ قهرمان پرورش اندامه ؟ باید از بین بره
مهم نیست چند نفرن . 1 نفره ؟ 10 نفره ؟ 1 میلیون نفره ؟ 1 میلیارد نفره ؟ باید از بین برن
1 آدم آلوده میتونه افکارش رو اونقدر پخش بکنه که میلیاردها نفر زندگیشون نابود بشه
یک افغانی با کارهاش ( اعمالی که کرده یا کارهایی که نکرده و بی تفاوت بوده ) ،کشور خودش رو به گند کشیده . عقاید جنگ طلبانه و تروریستی و افراطی داره
مریضه و خانوادش هم ممکنه مریض شده باشن ، پس باید یه جا نگهداریشون بکنن تا جون بدن و زندگیشون تموم بشه
اصلا علاقه ندارم یه افراطی یا کسی که معلوم نیست اونور چه غلطی کرده و چند نفر رو کشته یا حتی شاید سرِ زن و بچش رو بریده ، توی خیابونای تهران توی محله هایی که من توشون هستم ، قدم بزنه
اصلا اگه همچین چیزی رو بدونم و متوجه بشم قاچاقی هم اومدن ، خودش و خانوادش مُرده به حساب میان
بعدش هم شما مقایسه شما مثل مقایسه عن با عسله
ایرانی که مهاجرت میکنه عقاید افراطی و تروریستی نداره ! ولی شما تضمین میکنی اون افغانی توی افغانستان سرِ 10 نفر رو نبریده یا 10 نفر رو به گوله نبسته و الان مظلوم نمایی نمیکنه ؟
شما آدمی که خودش رو به مظلوم نمایی میزنه تا حالا ندیدی ؟ من آدمایی دیدم که ظاهرشون رو ببینی اصلا با کارهاشون شبیه نیستن
یکی رو تصور بکن که معلوله ، پیر شده ، فقیره و جلوت التماس میکنه که بهش کمک بکنی . فرض کن قدرت دیدن گذشته افراد رو داشته باشی و همون لحظه متوجه بشی که طی 10 سال قبل کلی آدم رو به قتل رسونده و یه عوضیه . همون لحظه باید قدرت این رو داشته باشی که حیات این آدم رو ازش بگیری
آدما هیچوقت عوض نمیشن
بنی آدم و این چیزا هم شر و وره
هرکسی باید از خودش و خانوادش ( در مرحله اول ) ، دوستاش و اقوامش ( در مرحله دوم ) ، مردم و جامعه و کشورش ( در مرحله سوم ) حمایت بکنه
اگه این حیوونا واقعا میخوان حق و حقوقشون رعایت بشه ، میتونن از روش قانونی وارد کشور بشن و زندگی جدید بکنن ! در غیر اینصورت از نظر من با سوء نیست وارد شدن یا آدم درستی نیستن که نمیخوان رسمی وارد بشن ! کسی که ریگی به کفشش نباشه مثل انسان وارد یک کشور میشه
یه افغانی اگه از مسیر غیر قانونی وارد بشه ، حقوق شهروندی نداره و انسان نیست !حالا میخواد دکتر باشه ، بی سواد باشه ، پولدار باشه یا فقیر باشه
مشکل داره ؟ مثل آدم مهاجرت بکنه