• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیل عجیب و شدید ورود افغانی به تهران

x460

Registered User
لایک‌ها
703
تعداد افغانستانی‌هایی که به ایرانی‌ها تجاوز کردن رو می‌شه بگی؟

هرچند تو داری من رو نقد می‌کنی که بازم در هر صورت برای این برادران هم احترام قائلم. به جای خطاب کردن اون‌ها با لقب "افغانی" که به نظرم توهینه، بهشون می‌گم "افغانستانی" که ناراحت نشن. تا حالا با هیچ‌کدوم‌شون هم بداخلاقی نکردم. ولی بازم عقلم حکم می‌کنه که این مهاجرپذیری اشتباهه و به ضرر خودمون تموم می‌شه. کجای این نژادپرستی و نازیسمه؟

این پست منه:

یعنی هیتلر اگه زنده بود یه تیم خوب از این تاپیک برای خودش جمع می کرد.
----------------------------------------
خود شخص برای بومی بودن دقیقا چه تلاشی کرده که حالا برای غیر بومی ها شاخ و شونه می کشه. (کل دنیا رو می گم نه ایران)
نسبت به غیر بومی ها یه شانسی داشته تو یه کشوری به دنیا اومده. بقیه گناه کردن تو یه وضعیت بدتر به دنیا اومدن؟ حالا که سختی مهاجرت رو تحمل کردن و نسبت به بومی که اصلا حال نداره از جاش تکون بخوره بیشتر تلاش کردن باید بومی ها پوستش رو بکنن؟ یا باید حتما برای بومی ها سود داشته باشه؟
افکار قرون وسطی کی قراره تموم شه معلوم نیست.

شما بگو دقیقا کجای این پست گفتم مهاجرپذیری خوبه یا بده؟
در مورد قبول یا عدم قبول مهاجر پذیری کاری از دست مردم بر نمیاد.
اما مردم می تونن مهاجری که اومده به کشورشون رو تحقیر نکنن و به چشم دشمن بهش نگاه نکنن.
دوباره هم تاکید می کنم حرف من فقط ایران و افغانستان نیست. تو هر کشوری رو کره زمین اگه این تفکر باشه از نظر من غلطه.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
در همین راستا قابل توجه دوستان زنوفیل افغان دوست:

طی نبشت: فرانکفورت که پرواز داشتم هفتاد درصد مسافرا افغان بودن اعتبار پاسشونم از ما بالاتر تماما مسلمون تیر زناشون تازه فرودگاه فرانکفورت روبنده زدن :|
دلتون برای خودمون بسوزه

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
در شرایط مطلوب حکومت باید به افغانی ها یا هر مهاجری که حاضر به پذیرایی ازشون میشه با قوانین مشخصی حقوقی بده مثل حق بیمه حق کار و پرداخت مالیات داشتن حساب بانکی و ..... اینکه بخشی از مردم ایران به مردم اهل افغانستان نگاه نژاد پرستانه دارن که حرفی درش نیست ولی در شرایط فعلی حکومت مرکزی حتی از تمایل افغان ها برای حضور در ایران سو استفاده میکنه. چند نکته رو در همین راستا لازم میبینم ذکر کنم:

۱- برای دولت ایران افغان ها نیازی به بیمه و تامین اجتماعی ندارن به خصوص تازه واردهاشون و خوب اگر شرایط به شکلی شده که میتونن پول هم با خودشون بیارن که دیگه چی بهتر از این برای حکومت ایران....
۲- مبتنی بر مشکلات اقتصادی موجود و درگیری های سیاسی کشور به زودی شاهد تغییرات جمعیتی جدی و مهاجرت های اجباری خواهد بود.
۳- مهاجرت معکوس از کلان شهرها به شهرهای کوچکتر آمارش بالاتر خواهد رفت و احتمالا حضور بیشتر مردم کشورهای همسایه با بی ارزش شدن بیشتر پول ایران....
۴- از اونجایی که اتحادیه اروپا با تنش های جدی مواجه شده دولت آلمان یا سایر کشورهای اروپایی پذیرای مهاجران بیشتر از خاورمیانه نخواهند بود (افزایش بی سابقه آرای احزاب دست راستی پس از ورود مهاجرین سوری و عراقی و افغان).

نتیجه: ایران با پیش روی روند فعلی احتمالا باتلاق جدید خاورمیانه خواهد شد. بر خلاف نظرها اینبار این اتفاقات نه مشابه سوریه خواهد بود نه عراق و نه افغانستان همانطور که نه افغانستان مثل عراق شد و نه سوریه مثل عراق و هر کدام مدل خودشون رو داشتند چیزی که در همه مدل ها مشترکه فقر و رنج مردمه...

Last edited:

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
در شرایط مطلوب حکومت باید به افغانی ها یا هر مهاجری که حاضر به پذیرایی ازشون میشه با قوانین مشخصی حقوقی بده مثل حق بیمه حق کار و پرداخت مالیات داشتن حساب بانکی و ..... اینکه بخشی از مردم ایران به مردم اهل افغانستان نگاه نژاد پرستانه دارن که حرفی درش نیست ولی در شرایط فعلی حکومت مرکزی حتی از تمایل افغان ها برای حضور در ایران سو استفاده میکنه. چند نکته رو در همین راستا لازم میبینم ذکر کنم:

۱- برای دولت ایران افغان ها نیازی به بیمه و تامین اجتماعی ندارن به خصوص تازه واردهاشون و خوب اگر شرایط به شکلی شده که میتونن پول هم با خودشون بیارن که دیگه چی بهتر از این برای حکومت ایران....
۲- مبتنی بر مشکلات اقتصادی موجود و درگیری های سیاسی کشور به زودی شاهد تغییرات جمعیتی جدی و مهاجرت های اجباری خواهد بود.
۳- مهاجرت معکوس از کلان شهرها به شهرهای کوچکتر آمارش بالاتر خواهد رفت و احتمالا حضور بیشتر مردم کشورهای همسایه با بی ارزش شدن بیشتر پول ایران....
۴- از اونجایی که اتحادیه اروپا با تنش های جدی مواجه شده دولت آلمان یا سایر کشورهای اروپایی پذیرای مهاجران بیشتر از خاورمیانه نخواهند بود (افزایش بی سابقه آرای احزاب دست راستی پس از ورود مهاجرین سوری و عراقی و افغان).

نتیجه: ایران با پیش روی روند فعلی احتمالا باتلاق جدید خاورمیانه خواهد شد. بر خلاف نظرها اینبار این اتفاقات نه مشابه سوریه خواهد بود نه عراق و نه افغانستان همانطور که نه افغانستان مثل عراق شد و نه سوریه مثل عراق و هر کدام مدل خودشون رو داشتند چیزی که در همه مدل ها مشترکه فقر و رنج مردمه...
مهاجرت از کلان شهر ها به شهر های کوچیک یا حاشیه شهر های بزرگ؟

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
چقدر درآمد داره هر افغان برای ایران
از سازمان ملل فکر کنم پول دریافت میکنن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
تازه دولت بعد ج ا هم با توسعه وضعیت اقتصادی و حمایت های قانونی احساس امنیت بیشتری میکنن..

بلکه یه دولت مسئول سر کار بیاد و بخاطر نجات کشور از جمعیت فراوان دیپورتشون کنه..
ایران همینطورسش هم کشش 85 میلیون جمعیت رو نداره..
باید بیاد زیر 60 میلیون

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
تازه دولت بعد ج ا هم با توسعه وضعیت اقتصادی و حمایت های قانونی احساس امنیت بیشتری میکنن..

بلکه یه دولت مسئول سر کار بیاد و بخاطر نجات کشور از جمعیت فراوان دیپورتشون کنه..
ایران همینطورسش هم کشش 85 میلیون جمعیت رو نداره..
باید بیاد زیر 60 میلیون
هر چی جمعیت زیاد بشه فقر و فلاکت و فحشا زیاد میشه
یه رفیق بقال دارم زن ها جنس میبرن بجاش سس و نون بهش میدن
اینم یه نمونه دیگه
Screenshot (6403).png

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به مهاجر باید تجاوز کرد یا کشتش چه تفاوتی با نازی ها داره؟
آقا چرا یک کلاغ هزار کلاغ میکنید
1048.gif

من میگم اگه یک افغانستانی میخواد به ایران مهاجرت بکنه،از مسیر قانونی بیاد و ایران هم کلا سابقه طرف رو بیرون بکشه
اگه اون ور تروریست ، افراطی ، قاچاقچی ، مجرم و ... نبود ،بهش اجازه زندگی توی ایران بدن
هرکسی هم غیر از این روش وارد کشور شده رو بگیرن و پرت بکنن توی کشورشون :D

نکنه شما دوست دری چهارتا ترورست و آدم کش وارد کشور بشن و لابه لای مردم رفت و آمد بکنن ؟ :p
اگه برخورد اصولی و درست با مهاجر ها و گلچین کردن اونا ، نژاد پرستیه ، شما برو برای مهاجرت به هر کشور درست و حسابی ای که میخوای اقدام بکن ،ببین همین طوری الکی توی اون کشور بهتون اجازه ورود میدن یا نه ؟ :rolleyes:
طویله که نباید باشه بدون تحقیق طرف رو توی کشور راه بدن :rolleyes:
کسی سرش به تنش میارزه اجازه ورود بدن ! اگه لیاقتش رو نداره اجازه ورود ندن ! همین
اگه این اسمش نژاد پرستیه ، خوب من نژاد پرستم
ولی اگه قرار باشه هرکسی که شاید مجرم و تروریست باشه وارد کشور بشه و کسی از این ورود در هم حمایت بکنه ،منم بهش حامی تروریسم میگم:p
شما بخوای 100 میلیون به کسی کمک بکنی ، در مورد طرف تحقیق نمیکنی ؟ یا همینطوری چشم بسته به اولین نفری که میبینی ،کمک میکنی ؟

صحبت سرِ گزینش منطقیه . نباید بارِ اضافی به کشور تحمیل بشه . هروقت گشنه های ایرانی سیر شدن ، به گشنه های سومالی هم کمک بشه

درضمن من اگه یک فقیر غیر ایرانی ببینم ،هرچقدر هم محتاج باشه بهش 1 ریال کمک نمیکنم ! الان چقدر از بچه های کار و گداهی پشت چهار راه ها افغانی هستن ؟ ;)
کشور باید گدا پذیرش بکنه ؟ کمبود گدا داریم؟ گدا چه کمکی به کشور میکنه ؟ کسی رو باید راه بدن که در ازای استفاده از زیر ساخت های کشور که با پول ایرانی ها ساخته و نگهداری میشه ، به کشور منفعت برسونه. اونوقت دیگه مهم نیست طرف ایرانیه ، افغانیه ، اروپاییه یا هر نژاد دیگه ای...

من به عنوان یک ایرانی و کسی که مالیات و عوارض و صد جور هزینه به دولت پرداخت میکنه ،علاقه ای ندارم ثروت ایران به هرکسی برسه و پول توی جوب بریزن ! با توجه به اینکه کلی نیازمند ایرانی داخل کشورداریم !

کسی که با افکار تروریستی وارد کشور بشه رو حتی نباید اخراجش کرد . باید همینجا به قتل برسه :p
قرار هم نیست که فقط افغانی ها تروریست باشن . یه اروپایی یا امریکایی هم میتونه تروریست باشه . یه ایرانی هم میتونه !

اگه کسی بگه " هیچ افغانی ای حق ورود نداره " نژاد پرسته نه من
لطفا قبل از اینکه در مورد هر کسی و هرچیزی اظهار نظر بکنید ، نظر طرف مقابل رو بخونید ، روش فکر بکنید و بعد نقد بکنید:D

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
فکر کنم منظورش پست دیویده که میخواد رستوران بزنه گوشت افغانی سرو کنه
اون شوخی بود ولی بقیه حرفام منطقی و جدی بود
واقعا هم ایرادی نداشتن !!!!
من دوست دارم اگه یه افغانی توی خیابون میبینم ، خیالم راحت باشه از فیلترهای امنیتی رد شده و مجرم یا تروریست نیست ....
میخوام خیالم راحت باشه صدتا افغانی که اونور عضو گروه های تروریستی ،جهادی یا مرتبط با جرایم خشن و مواد مخدر بودن ، اینجا توی ایران گروه یا دسته تشکیل نمیدن که همونکارا رو انجام بدن ...
دوست ندارم اینجا و به خصوص توی محله های ما نا امنی درست بکنن
حالا بازم اگه قرار باشه درگیر جرم و جنایت و دزدی و مواد و ... بشن ، همونطوری که یکبار ترتیبشون رو دادیم ،خودمون از پسشون بر میایم . چند تا دزد و مواد فروش توی یکی از محله های کرج که با کاراشون اوجا رو به گند کشیده بودن و صدای همه درومده بود .همه میدونستن کار چه کسایی هستش ولی تاحالا دم به تله نداده بودن . تا اینکه یجوری بهشون درس دادیم که کلا دمشون رو روی کولشون گذاشتن و از ترس جونشون رفتن :p
با رفتن اونا هم رفت و آمدهای مورد دار به محل از بین رفت و هم دیگه خبری از دزدی و این چیزا نبود
اونا هم احتمالا واسه رفیقاشون تعریف کردن که اگه پاشون رو اونجا بزارن ،خانواده هاشون باید پیگیر پرونده مفقودیشون باشن
درسته دزد و ارازل ایرانی و افغانی نداره ولی یه افغانی بدون هویت که قاچاقی اومده به راحتی هر کاری میتونه بکنه و گمنام بمونه ولی ایرانی جماعت نمیتونه با اون آزادی هر کثافت کاری ای بکنه .

ولی اگه قصد کارای تروریستی و قدرت گرفتن داخل کشور رو داشته باشن دیگه ماها کاری نمیتونیم بکنیم چون در اون حد و اندازه نیستیم که قدرت برخورد با تروریست جماعت رو داشته باشیم :D
گزینش شده بهشون اجازه زندگی داخل ایران رو بدن،مشکلی نداره

x460

Registered User
لایک‌ها
703
آقا چرا یک کلاغ هزار کلاغ میکنید

لطفا قبل از اینکه در مورد هر کسی و هرچیزی اظهار نظر بکنید ، نظر طرف مقابل رو بخونید ، روش فکر بکنید و بعد نقد بکنید

هر کدوم 70 کیلو باشن ، 10-11 تومن ارزش دارن
s204.gif

میتونیم رستوران بزنیم و با شکارشون ،گوشت رستوران رو تامین بکنیم
s434.gif

از نظر قانون که هیچ ردی ندارن و در نتیجه میشه به گوشت رایگان دسترسی داشته باشیم
s359.gif

اگه فرض بکنیم 7 میلیون افغانی توی ایران باشن ، بازار هدف 70 هزار میلیاردی رو داریم
حتی میتونیم با اسیر کردن اونا و تولید مثل اجباریشون ، برای افزایش تعدادشون هم استفاده بکنیم که هیچوقت تموم نشن

این مطالب برای شما طنزه.
اما در عمل نژاد پرستی ازش می باره.
ضمنا شما هم یه بخشی از پست من رو نقل قول کردی.
پست من که دیدگاه من رو مشخص می کنه توی این تاپیک این پست بود:

یعنی هیتلر اگه زنده بود یه تیم خوب از این تاپیک برای خودش جمع می کرد.
----------------------------------------
خود شخص برای بومی بودن دقیقا چه تلاشی کرده که حالا برای غیر بومی ها شاخ و شونه می کشه. (کل دنیا رو می گم نه ایران)
نسبت به غیر بومی ها یه شانسی داشته تو یه کشوری به دنیا اومده. بقیه گناه کردن تو یه وضعیت بدتر به دنیا اومدن؟ حالا که سختی مهاجرت رو تحمل کردن و نسبت به بومی که اصلا حال نداره از جاش تکون بخوره بیشتر تلاش کردن باید بومی ها پوستش رو بکنن؟ یا باید حتما برای بومی ها سود داشته باشه؟
افکار قرون وسطی کی قراره تموم شه معلوم نیست.

با اینکه چند بار دیگه گفتم مجبورم مجدد بگم :
جلوگیری از ورود مهاجرین به یک کشور دست مردمش نیست.
اما مردم می تونن به چشم یه انسان به اونا نگاه کنن نه اینکه بگن هرکی مال اون کشوره فلانه.

این هم نتیجه دیدگاه شما:
اگه از نظر قانون هیچ ردی ندارن یعنی میشه دولمون رو وارد سس و نونشون کنیم؟
46.gif

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
تمام گروههای افراطی در ایران دفتر دارن
یعنی بصورت خیلی عالی در ایران زندگی میکنند به برکت ج ا

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
جلوگیری از ورود مهاجرین به یک کشور دست مردمش نیست.
دست مردمه
اگه همین مردم ، زندگی مهاجرین غیر قانونی و گمنام رو براشون نا امن بکنن ، دیگه هیچکدومشن جرعت زندگی در ایران رو ندارن
به شخصه هرجاییکه حضور داشته باشم و مهاجر غیر قانونی و گمنام اونجا ول بچرخن و هرکاری دلشون بخواد بکنن ، براشون جهنم میسازم . باید از هر 60 ثانیه زندگیشون حداق 59 ثانیه با ترسِ از مرگ سپری بشه

اما اگه مهاجر قانونی از هر کشوری اینجا باشه و کار قانونی انجام بده و زندگیش هم همینجا باشه ، قدمش روی چشم ماست

مهاجری که از شرایط بد کشور A فرار کرده و به کشور B پناه اوورده ، غلط میکنه از زیر ساخت ها و منابع کشور B استفاده بکنه و تا ریال آخر پولش روبه کشور A ( که از اون فرار کرده ) بفرسته تا خانوادش در کشور A زندگی بهتری داشته باشن و خودش هم بعدا قصد برگشت همیشگی به کشور A داشته باشه :D
متوجه نمیشم !!
اگه افغانستان بده ، چرا تا ریال آخر درآمدشون رو صرف خرید خونه وماشین و زمین و زندگی توی افغانستان میکنن؟؟؟
اگه اسم این شخص انگل نیست ،پس چیه ؟

اونی که زن و بچش رو هم از مسیر قانونی میاره ، حق زندگی توی ایران رو داره . چون مجرم نیست . پولی خارج نمیکنه و هدفش اینه زندگی جدید توی ایران بسازه

ضمنا شما هم یه بخشی از پست من رو نقل قول کردی.
بقیش هم این بالا نقل قول کردم :rolleyes:
من هدفم این نیست بگم که شما اشتباه میکنید یا من درست میگم
شما تُن ماهی میخورید ولی تُن ماهی بدون نام و نشان نمیخورید !! درسته ؟
مهاجر هم ایراد نداره ولی مهاجر قانونی و رد شده از فیلتر بر اساس نیازهای کشور:rolleyes:

تمام گروههای افراطی در ایران دفتر دارن
یعنی بصورت خیلی عالی در ایران زندگی میکنند به برکت ج ا
اونا سران گروه های افراطی و تروریستی هستن :p
سرانشون هم از لجن کمترن و هم جرعتش رو ندارن شخصا دست به هیچ کاری بزنن . وجودش رو ندارن چون میدونن صرفا یک مهره عملیاتی و هدایتگر هستن
ولی آدمای کله شق و بی مغز که کارای جهادی و عملیاتی میکنن و به دستورات عمل میکنن ، میتونن از همین مهاجرهای غیر قانونی ای باشن که وارد کشور میشن ....
ظاهرشون هم مظلومه ...
ولی به وقتش با یه کلاش توی دستشون و ضامن بمب ، وسط شهر عملیات میکنن و جون مردم رو به خطر میندازن
اونی که زن و بچش میاد و کشور قبل از ورود سابقش رو برسی کرده و از مسیرقانونی وارد شده ، فقط حق زندگی توی ایران داره

همین افغانی هایی که بعضیا ازشون طرفداری میکنن ، پدر مارو درووردن ...
وقتی باهاشون کار میکنی اینقدر از زیر کار در میرن که خندت میگیره ! دبه کردن و زیر و رو کشیدن به هر روشی که فکرش رو بکنید . بعضیاشون به شدت دورو و پدرسوختن . اکثرشون دزدن و غیر قابل اعتماد یا به هم ولایتی هاشون توی شهر مواد میفروشن ....
یکبار هم که شده از دیدگاهشون نسبت به زندگی بپرسید تا متوجه عمق فاجعه بشید که اون ذات تروریستی و نگاهشون به کُفار ( ماها ! ) آگاه بشید . بعضیاشون باید همینجا شکار بشن قبل از اینکه سازمان یافته بشن
کشور هم که متاسفانه خوابه و تا وقتی که مردم وسط خیابون قتل عام نشه ،فکری به حالشون نمیکنه :D

یادمه سال 88 که تهرانی ها به حال اقتصاد و مسیر اقتصادی کشور حساسیت نشون دادن ، عمده کشور که از طبقه متوسط و فقیر بودن به خاطر کوته فکریشون از روش در پیش گرفته شده "خوشحال " بودن :D
از اون موقع 12 سال گذشته و اون طبقه متوسط فقیر شدن و فقیر هم فقیر تر و در حالی که درگیر فقر شدیدن ،درخواست کمک از طبقه پولدار برای تغییر و بهبود وضع اقتصادی دارن...
درصورتی که طبقه های بالاتر یه زمانی دلشون میسوخت و الان براشون اهمیتی نداره !
اونموقع هر برچسبی که دوست داشتن به تهرانی ها میزدنo_O
طبقه متوسط و پولدار اونموقع ، الان رو میدید و طبقه فقیر فقط همون لحظه رو میدیدن
از اونجایی که طبقه پولدار آینده رو میدیدن ، زندگیشون رو بر اساس واقعیت های آینده مدیریت کردن و الان هم وضعشون خوبه ولی طبقه فقیر غافلگیر شدن ( چون اصلا نمیدونستن طبقه پولدار از چی صحبت میکنن )

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
با افشای اطلاعات مکان و جزییات حضور سران القاعده در ایران تا سقف ١٠ میلیون دلار پاداش بگیرید. کمک به حقیقت درباره تروریسم ج ا کمک به انسانیت و کمک به مردم ایران و جهان است.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
به شخصه هرجاییکه حضور داشته باشم و مهاجر غیر قانونی و گمنام اونجا ول بچرخن و هرکاری دلشون بخواد بکنن ، براشون جهنم میسازم . باید از هر 60 ثانیه زندگیشون حداق 59 ثانیه با ترسِ از مرگ سپری بشه
بابا چقدر لافو لوف میای
چند سالته؟ داستانهای گنگستری تعریف میکنی داستان کمیک تعریف میکنی داستانهای جنایی تعریف میکنی همه رو کشتی ناکار کردی قلعو قم کردی بابا پیدا شو با هم بریم :rolleyes:
جسارتا با این همه ادعا و گنگستری هویت و ادرست رو برام پوخ کن میخوام چندتا افغانی مهمونت کنم :)

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
بابا چقدر لافو لوف میای
چند سالته؟ داستانهای گنگستری تعریف میکنی داستان کمیک تعریف میکنی داستانهای جنایی تعریف میکنی همه رو کشتی ناکار کردی قلعو قم کردی بابا پیدا شو با هم بریم :rolleyes:
جسارتا با این همه ادعا و گنگستری هویت و ادرست رو برام پوخ کن میخوام چندتا افغانی مهمونت کنم :)
این خشونت باید کنترل بشه
و سمت چین بره بالا

F B I

Registered User
لایک‌ها
885
چند سال پیش توی مهمونی بحث افتاد که فقط شهر همدان افغانی نداره ؟ گویا همدانی ها همون روز اول چنتا از افاغنه رو به دلایلی سر بریده بودند
و افغانی ها دیگه جرئت نکردن برن همدان :دی
دوستان همدانی بیان تایید یا رد کنن این موضوع رو .

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تاحالا داستان تعریف نکردم که . چرا حرف در میارین
bav3_154fs759111.gif
154fs232528.gif

ولی چهارتا افغانی رو ادب کردن دیگه کاری نداره
1615144495671.gif

افغانی جماعت رو پخ بکنی میترسن . حداقل یکبار اینطوری شده . دفعه بعدی هم میشه
من فقط به تهرانی اصیلِ گوگولی که به خودشون خوشگل کننده مالیده باشن،آدرس میدم
1335.gif

اگه با تهرانی های اصیلِ گوگولی حاوی خوشگل کننده میای ، آدرس بدم دو به دو استعمال بکنیم
s316.gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
چند سال پیش توی مهمونی بحث افتاد که فقط شهر همدان افغانی نداره ؟ گویا همدانی ها همون روز اول چنتا از افاغنه رو به دلایلی سر بریده بودند
و افغانی ها دیگه جرئت نکردن برن همدان :دی
دوستان همدانی بیان تایید یا رد کنن این موضوع رو .
s496.gif
einvolkeinreicheinugly.jpg

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
همین مخاطب رو در مورد افغانی ها هم میشه داشت
brodkavelarg.gif

بالا