• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیل عجیب و شدید ورود افغانی به تهران

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اینستا چقدر افغانی ها پشت سر رئیس جمهورشون گوه خوری اضافه میکنن :D
هنوز آدم نشدن برامون شاخ و شونه میکشن ! وای به حال روزی که یاد بگیرن از قفسشون بیرون بیان ....
حتما میخوان ادعای آدم بودن هم بکنن :rolleyes:
همشون از نژاد برترشون صحبت میکنن !!! از این صحبت میکنن که افغانی ها به ایران کمک کردن !! از این صحبت میکنن که ثروت کلانشون ایران رو آباد کرده !!!!

تحویل بگیرید ....
از 40 سال مفت خوریشون توی ایران که مثل انگل بهمون چسبیده بودن به جایی رسیدن که بابت حق طبیعیمون از آب ،باید بهشون نفت بدیم ...

هنوزم فکر میکنید افغانی ها توی ایران حق زندگی دارن ؟:p

چقدر افغانی ها "انسان و شریف بودن " :D
چقدر انسان های پاکی هستن ....
چقدر قدرشناس هستن !

در برابر همچین موجودات پلیدی میخواید انسانیت نشون بدید ؟ :D
حق طبیعی ما رو ازمون میگیرن !
وقتی باهاشون کار میکنی اینقدر از زیر کار در میرن که خندت میگیره ! دبه کردن و زیر و رو کشیدن به هر روشی که فکرش رو بکنید . بعضیاشون به شدت دورو و پدرسوختن . اکثرشون دزدن و غیر قابل اعتماد یا به هم ولایتی هاشون توی شهر مواد میفروشن ....
یکبار هم که شده از دیدگاهشون نسبت به زندگی بپرسید تا متوجه عمق فاجعه بشید که اون ذات تروریستی و نگاهشون به کُفار ( ماها ! ) آگاه بشید . بعضیاشون باید همینجا شکار بشن قبل از اینکه سازمان یافته بشن
کشور هم که متاسفانه خوابه و تا وقتی که مردم وسط خیابون قتل عام نشه ،فکری به حالشون نمیکنه
اینو یادتون باشه . 10-20 سال دیگه میبینید که همه چیزمون رو میگیرن

به هرکسی رحم بکنید ،بعدا حیات خودتون رو به خطر انداختید
اگه امروز نژادپرست نباشید و منافع خودتون،خانوادتون،کشور و جامعتون ( به ترتیب اولویت ) دنبال نکنید به خودتون ،خانوادتون،کشور و جامعتون خیانت کردین

قیافه مظلومشون رو نگاه نکنید،یه مارموزایی هستن که دومی ندارن

یکم یادبگیرید از افغانی هایی که هیچی ندارن ولی پرچم کشورشون توی پیج اینستاشون هستن و همشون هم پشت هم دیگه هستن و به شدت هم نژاد پرستن
اینقدر که افغانی ها پشت هم دیگه و کشورشون هستن ،من نمیدونم توی ایران چیکار میکنن ....

سر این قضیه آب یک دونه از افغانی ها طرف ایرانی ها رو نگرفتن ، بعد شما ( ایرانی ها ) طرف افغانی ها رو میگیرید ؟!!!
طرف کسایی رو میگیرید که توی روز روشن اینطوری ازتون اخاذی میکنن ؟
طرف کسایی رو میگیرید که میخوان زندگیمون رو برامون سخت بکنن

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
چند سال پیش توی مهمونی بحث افتاد که فقط شهر همدان افغانی نداره ؟ گویا همدانی ها همون روز اول چنتا از افاغنه رو به دلایلی سر بریده بودند
و افغانی ها دیگه جرئت نکردن برن همدان :دی
دوستان همدانی بیان تایید یا رد کنن این موضوع رو .
سر نبریدن ...
کار دیگه کردن ..

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
اصلا این بو گندو ها چرا باید تو ایران اجازه کار داشته باشن بعد من برا کار کردن باید جواز کسب داشته باشم و کلی دارایی و مالیات و عوارض و حق اتحادیه بدم؟
چرا این بو گندوها خدمت نمیرن من باید برم؟چرا به این بوگندو ها زن ایرانی میدن بعد به من نمیدن؟
منم سس افغانی میخوام
46.gif

Last edited:

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
یه افغانی بود خودش رو زده بود به سسخلی
تو خیابون ضایعات جمع میکرد و گدایی میکرد کاسبا هم بهش پول و ضایعات میدادن
اولش پیاده بعدش با گاری بعدش با دوچرخه بعدش با موتور بعدش با وانت پیکان بعدش هم غیبش خورد
فکر کنم یه خونه هم ایران از خودش داشت.کشور خودشون که تورم نداره و ازاده این خراب شده هم راهشون میدن اروپا هم راهشون میدن

Last edited:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
صحنه اول:
نزدیک 500 کیلو بار رو میخواستم 4 طبقه بیارم بالا. دو تا کارگر افغانی آمدن، در عرض چند دقیقه همه رو آوردن بالا. 50 تومن باهاشون طی کرده بودم، میخواستم به هر کدوم 50 تومن بدم. گفت نه . 50 تومن رو برای جفتمون طی کردیم

صحنه دوم: چهار تا دونه مبل و وسایل داخل خونه رو میخواستم جابجا کنم که پارکت کف رو عوض کنیم، رفتم سر چهارراه دو تا از همشهری های مصطفی :p رو آوردم، گفتن ما نفری 200 تومن میگیریم، درسته که یک ساعت کاره، اما ما امروز دیگه کار گیرمون نمیاد. گفتم باشه ...وسطش چایی خوردن، شیرینی خوردن، شریت خوردن، دستشویی رفتن:D تازه کمکشون هم کردم. آخرش توقع پول اضافه هم داشتن، تازه آقایون رو بردم سر همون چهارراه رسوندم:D

فلذا من افغانی رو میذارم رو سرم حلوا حلوا میکنم. اینا اگه نباشن، کارگر ایرانی میخواد دستمزد جراحی بگیره برای لحاف دوزی:D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
کاری با حرفها و بحث ها کلا ندارم فقط یه چیزی برام سوال شده

مگه به اهالی تاجیکستان نمیگن تاجیکی یا به اهالی ارمنستان نمیگن ارمنی پس گفتن لفظ افغانی به اهالی افغانستان ایرادش چی هست که یه عده فاز حقوق بشر برداشتن میگن توهین حساب میشه؟!

واقعا درک نمیکنم رفتارای این ملت رو!

متوجه نمیشن یا خودشون میزنن اون راه؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

مگه به اهالی تاجیکستان نمیگن تاجیکی یا به اهالی ارمنستان نمیگن ارمنی پس گفتن لفظ افغانی به اهالی افغانستان ایرادش چی هست که یه عده فاز حقوق بشر برداشتن میگن توهین حساب میشه؟!

من به دفعات دیدم خودشون هم از لفظ افغانی استفاده میکنن, یکبار هم ندیدم افغانستانی یا افغان بگن

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893

افغانی واحد پولشون
باید بگیم افغان :cool:

asadira

Registered User
لایک‌ها
707

اگه بخوای به همه ثابت کنی که نژادپرست نیستی باید بگی "برادران افاغنه"

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
کارگره ارزان
مرد چینی برا سرفه جویی در مصرفه شمع شبا زود میخابه زنش سره سال یه بچه تحویلش میده

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
چند سال پیش توی مهمونی بحث افتاد که فقط شهر همدان افغانی نداره ؟ گویا همدانی ها همون روز اول چنتا از افاغنه رو به دلایلی سر بریده بودند
و افغانی ها دیگه جرئت نکردن برن همدان :دی
دوستان همدانی بیان تایید یا رد کنن این موضوع رو .
منکه تا حالا افغانی ندیدم اینجا ،ولی فکر کنم شهرای نسبتا کوچکتر دیگه هم زیاد نباشن

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
البته ما هم این دوستان رو یه کم زیادی جدی گرفتیم.

خصلت برتری‌جویی خاصی ندارن که مثل یهودی‌ها بشینن برنامه‌ی طولانی‌مدت بچینن برای رخنه کردن تو کشور خاصی.

عزت نفس پایینی دارن و فقط دنبال پول درآوردن و زنده موندن هستن اکثراً. از مفت کار کردن‌شون مشخصه.

street design

Registered User
لایک‌ها
555

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
عمریکایی ها در حالت مازاد و وفور هستن برای همین به دیگران پناه میدن
ما ایرانی هادر حالت کمبود هستیم برای همین چراغی که به منزل رواست به مسجد حرامه
تمـام...

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
افغانستانی درست هست .. افغانی نگید ... نژاد پرست نباشید ... ملت ما خودش تو بحث مهاجرت حرف اولو میزنه ...
چه فرقی داره این دوتا؟ به کردها هم باید گفت کردستانی ؟

street design

Registered User
لایک‌ها
555
چه فرقی داره این دوتا؟ به کردها هم باید گفت کردستانی ؟
یه سری چیزا اصول خودشو داره ...
ما هم زبانی هم بنیادی نژادپرستیم ... ولی اگر همچین رفتاری با خودمون بشه بهمون بر میخوره ...

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
یه سری چیزا اصول خودشو داره ...
ما هم زبانی هم بنیادی نژادپرستیم ... ولی اگر همچین رفتاری با خودمون بشه بهمون بر میخوره ...
خب چه فرقی داره بگید ما هم بدونیم تا استفاده نکنیم ازش

بالا