• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیل عجیب و شدید ورود افغانی به تهران

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
من فقد شنیدم از افاغنه بدشون میاد و اونام ب تلافی ب ایرانیا میگند اراینه:p
کلن یا ب اسم صداشون کنید یا اصن صداشون نکنید چ کاریه:cautious:

x460

Registered User
لایک‌ها
703
بازم بحثای عجیب غریب شروع شد.
دوستانی که پیگیرن چی صداشون کنن چند درصد باهاشون کار دارن که الان مهم شده چی صداشون کنن؟
شما به چشم انسان ببینینشون. حالا اینکه بگین افغانی یا افغانستانی پیش کش.
(با توجه به اینکه الان به یه عده بر می خوره لازم به ذکره که جمله بالا رو به کسانی گفتم که با چشم تحقیر به آدم های دیگه نگاه می کنن.)

x460

Registered User
لایک‌ها
703

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
انسانن؟!

1617532030233.png
بیزی جان بن لادن عربستانی بود

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
یکی یکی
هل نده آقا

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
با این بساط طالبان احتمالا گونی گونی ****** افغانی میریزن اینجا و مثل همیشه با خودشون خیر و برکت و تمیزی و ...میارن

Last edited by a moderator:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اینا هیچ جایی توی ایران ندارن
اگه ایرانی ها با هم متحد باشن

اگه نیازمند افغانی دیدن بهش کمک نکنن . اگه متقاضی کار افغانی بود کار ندن . اگه مشتریشون افغانی بود بهش خدمات و کالا ندن . اگه دزد با زورگیر افغانی بود به جای رفتن پیش پلیس بکشنشون

اینا هنوز نیومده به ایران و ایرانی توهین میکنن وای به حال روزی که آدم بشن

توی کشور خودشون بمونن و بسازنش دمشون گرم اگه هم پولدارن بیان اینجا و باعث بهتر شدن وضعیت ایران بشن و مثل یک ایرانی باهاشون رفتار بشه

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
اینا هیچ جایی توی ایران ندارن
اگه ایرانی ها با هم متحد باشن

اگه نیازمند افغانی دیدن بهش کمک نکنن . اگه متقاضی کار افغانی بود کار ندن . اگه مشتریشون افغانی بود بهش خدمات و کالا ندن . اگه دزد با زورگیر افغانی بود به جای رفتن پیش پلیس بکشنشون

اینا هنوز نیومده به ایران و ایرانی توهین میکنن وای به حال روزی که آدم بشن

توی کشور خودشون بمونن و بسازنش دمشون گرم اگه هم پولدارن بیان اینجا و باعث بهتر شدن وضعیت ایران بشن و مثل یک ایرانی باهاشون رفتار بشه
واقعا دیگه حالم به هم میخوره از این همه بچه های و زنای کثیف و حال بهم زنشون که کل این شهر پلاسن واقعا سعی میکنم تا جایی که میتونم کمتر برم بیرون غیر قابل تحمل شده وضعیت مترو ها و پارک ها

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
به حرف سید دیوید گوش ندید:p. کارگرهای افغانی خیلی خوبن:love:

یه میز بزرگ و 6 تا صندلی میخواستم بیارم طبقه چهارم. یه ایرانی اومد صندلی ها رو بیاره بالا. اولش باهاش طی کردم که آقا اینجا آسانسور بار نداره. باید با پله بیاری بالا. قیمت بالا هم گفت قبول کردم. ازش غافل شدم، دیدم صندلی رو گذاشته توی آسانسور :rolleyes::D آخرش هم 2 تا صندلی رو آورد بالا، دستش یه ذره اوف شد:D. زد به ننه من غریبم بازی و اینکه دیگه نمیتونم کار کنم و غیره. کل پولشو گرفت و رفت.

بعدش رفتم گشتم دو نفر افغانی پیدا کردم. آقا اومدن مثل مرد، 4 تا صندلی و یه میز مدیریتی بزرگ رو دو نفری آوردن بالا. جفتشون روی هم نصف پولی که اون ایرانیه گرفته بود، گرفتن. انقدر خوب بودن که به زور برای نهار نگهشون داشتم و با اینکه از کرونا میترسم، سه نفری نشستیم دور هم نهار خوردیم:D

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
ببینین چقدر اوضاع خیطه نمکی از بسیج خواسته تو مرز افغانستان اردوگاه بزنن طویلس مرز اونجا

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500

یه میز بزرگ و 6 تا صندلی میخواستم بیارم طبقه چهارم. یه ایرانی اومد صندلی ها رو بیاره بالا. اولش باهاش طی کردم که آقا اینجا آسانسور بار نداره. باید با پله بیاری بالا. قیمت بالا هم گفت قبول کردم. ازش غافل شدم، دیدم صندلی رو گذاشته توی آسانسور :rolleyes::D آخرش هم 2 تا صندلی رو آورد بالا، دستش یه ذره اوف شد:D. زد به ننه من غریبم بازی و اینکه دیگه نمیتونم کار کنم و غیره. کل پولشو گرفت و رفت.

بعدش رفتم گشتم دو نفر افغانی پیدا کردم. آقا اومدن مثل مرد، 4 تا صندلی و یه میز مدیریتی بزرگ رو دو نفری آوردن بالا. جفتشون روی هم نصف پولی که اون ایرانیه گرفته بود، گرفتن. انقدر خوب بودن که به زور برای نهار نگهشون داشتم و با اینکه از کرونا میترسم، سه نفری نشستیم دور هم نهار خوردیم:D
دفعه بعدی خواستی میز جابه جا کنی بگو من بیام.پولم ازت نمیگیرم
wallbash_1.gif

فقط تو رو قران دیگه این داستانو نذار.۶۰ بار تا حالا گفتی
waycon1_1.gif

wtf1_1.gif

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
صحنه اول:
نزدیک 500 کیلو بار رو میخواستم 4 طبقه بیارم بالا. دو تا کارگر افغانی آمدن، در عرض چند دقیقه همه رو آوردن بالا. 50 تومن باهاشون طی کرده بودم، میخواستم به هر کدوم 50 تومن بدم. گفت نه . 50 تومن رو برای جفتمون طی کردیم

صحنه دوم: چهار تا دونه مبل و وسایل داخل خونه رو میخواستم جابجا کنم که پارکت کف رو عوض کنیم، رفتم سر چهارراه دو تا از همشهری های مصطفی :p رو آوردم، گفتن ما نفری 200 تومن میگیریم، درسته که یک ساعت کاره، اما ما امروز دیگه کار گیرمون نمیاد. گفتم باشه ...وسطش چایی خوردن، شیرینی خوردن، شریت خوردن، دستشویی رفتن:D تازه کمکشون هم کردم. آخرش توقع پول اضافه هم داشتن، تازه آقایون رو بردم سر همون چهارراه رسوندم:D

فلذا من افغانی رو میذارم رو سرم حلوا حلوا میکنم. اینا اگه نباشن، کارگر ایرانی میخواد دستمزد جراحی بگیره برای لحاف دوزی:D

wallbash_1.gif

waycon1_1.gif

wtf1_1.gif
هردفعه هم جزییات جدیدی بهش اضاف میشه
sg2ty8.gif

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
wallbash_1.gif

waycon1_1.gif

wtf1_1.gif

هردفعه هم جزییات جدیدی بهش اضاف میشه
sg2ty8.gif

الکی ایراد نگیرید. این دو تا بار متفاوت بود. دفعه اول اون 500 کیلوییه، از این لمینت های کف بود برای خونه. دفعه دوم چند روز پیش بود، دکوراسیون دفتر رو تغییر دادم. میز بزرگ و صندلی اداری برای دفتر بود:p:D

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722

حقوق عادلانه باید بدی تا کارگر کار کنه.
مثل اینه که به یه برنامه نویس آمریکایی مثلا 5 دلار بدی و انتظار داشته باشی برات یه وبسایت بسازه
اما اگر به @l3est پنج دلار بدی وبسایت برات طراحی میکنه, ترجمه هم میکنه تازه ماچتم میکنه

هر کاری نرخ خودش رو داره, اون افغانیه 12 نفری تو یه اتاق زندگی میکنن, رفاه صفر, هزینش کمه با دستمزد کم برات کار میکنه.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
افغان ها توی دوستی وفادارن اکثرا..
ولی هم عقاید سنتی و مذهبی ناجور دارن هم بخاطر تحقیر ها و حقارت ها کینه بدجوری نسبت به ما دارن..
اگر راه نفوذ و رشد در کشور داشتن بدون شک حکم اسب تروا رو پیدا میکردن..

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
حقوق عادلانه باید بدی تا کارگر کار کنه.
مثل اینه که به یه برنامه نویس آمریکایی مثلا 5 دلار بدی و انتظار داشته باشی برات یه وبسایت بسازه
اما اگر به @l3est پنج دلار بدی وبسایت برات طراحی میکنه, ترجمه هم میکنه تازه ماچتم میکنه

هر کاری نرخ خودش رو داره, اون افغانیه 12 نفری تو یه اتاق زندگی میکنن, رفاه صفر, هزینش کمه با دستمزد کم برات کار میکنه.
به جان مصطفی نباشه، به مرگ آیدیانشان، خودش گفت 250 تومن میگیره، 6 تا صندلی ساده اداری رو از پارکینگ ببره طبقه چهارم. این عادلانه نبود ؟

اصلا مساله پولش نیست. کارگر ایرانی از هر 4 تا، 3 تاشون کار نمیکنن. بازی در میارن. دبه میکنن. به قول معروف کار رو زخمی میکنن و میرن، باید دنبالشون بدوی. کارگر ایرانی همیشه طلبکاره. همیشه طمع داره. خودش هم که دستمزد تعیین کنه، بازم ناراضیه. میگه اگر بیشتر هم گفته بودم شاید قبول میکرد:D
من تا حالا نشده کار به ایرانی بدم، وسط کار دبه نکنه که به فلان و بهمان دلیل، قیمت بالاتر شده:D اصلا این تبدیل شده به استراتژی شغلیشون

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
به جان مصطفی نباشه، به مرگ آیدیانشان، خودش گفت 250 تومن میگیره، 6 تا صندلی ساده اداری رو از پارکینگ ببره طبقه چهارم. این عادلانه نبود ؟

اصلا مساله پولش نیست. کارگر ایرانی از هر 4 تا، 3 تاشون کار نمیکنن. بازی در میارن. دبه میکنن. به قول معروف کار رو زخمی میکنن و میرن، باید دنبالشون بدوی. کارگر ایرانی همیشه طلبکاره. همیشه طمع داره. خودش هم که دستمزد تعیین کنه، بازم ناراضیه. میگه اگر بیشتر هم گفته بودم شاید قبول میکرد:D
من تا حالا نشده کار به ایرانی بدم، وسط کار دبه نکنه که به فلان و بهمان دلیل، قیمت بالاتر شده:D اصلا این تبدیل شده به استراتژی شغلیشون
درسته بخاطره اینکه قانون نمیاد در خصوص کارگر ایرانی تبعیض قائل بشه و در صورت بروز مشکل حق رو به شما بده و اون کارگر دهاتیه رو دیپورتش کنه به دهاتش ولی در مورد افغانیه این اتفاق می تونه صورت بگیره. یعنی اون افغانیه از نجابتش نیست به خاطره اینه که میدونه شانسی نداره که بتونه از زیر کار دربره و پول رو بگیره.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
سر صحبت یا یکی شد گفت توی این اوضاع گرونی مهاجرت کردی و اومدی و خرج خودتو میدی و استقلال مالی داری..!!! تهرانی ها تنبلش.. شما شهرستانی ها زرنگید! :دی
گفتم پس اونا که رفتن خارج دکتر و مهندس شدن یا اونا که تو ناسا رفتن همه از شهرستان رفتن؟!.. تو شهر ما هم آدم تنبل ریخته..
آدم زرنگ و تنبل همه جا هست..

میخوام بگم این قشری که میبینیم بقول حمید ک ک از ناچاری به این حالت تبدیل شدن..
خدامیدونه چندتاشون دووم نیاوردن و برگشتن..

بالا