ali/24
Registered User
اون اشرف غنی که شکر اضافه خورد ایران رو تهدید کرد حالا به چه روزی افتاده
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیریت معظم و لایق و بزرگوار و شایسته و باکمالات و مدبر و معزز و موقر پی تی و .......هرکی میگه دیوید خون ببینه غش میکنه لایک کنه
برخورد جسم سخت, شوک و مرگ ناگهانی رو یادت رفتدوستانی که این تاپیک رو نژاد پرستانه میدونن ، احتمالا مخالف اعدام ، قطع دست و ... هم هستن
البته من که طرفدار اعدام در ملاء عام به ، قطع سر ، ترکوندن کله با سنگ ، خفگی با کمربند یا حوله خیس یا نایلون ، خونریزی به علت ضربات متعدد چاقو ، برش گلو با چاقو ، شلیک با سلاح شکاری به گردن یا سر و ... هستم
ولی جدای از شوخی اگه اینایی که زورگیری و جرایم خشن میکنن رو واقعا بعد از دستگیری جفت دست هاشون رو از مچ قطع میکردن ، عالی میشد
تازه خودمم به صورت داوطلبانه مامور اجرای حکم میشدمو بعد از اجرا ، مقداری از اون خون رو مینوشیدم
برخورد جسم سخت, شوک و مرگ ناگهانی رو یادت رفت
دقیقاولی اصلا پناهنده چه معنایی میده تو یه کشور جهان سوم؟
ننش نمرده بود تا چشت درآدحالا چس قرون می خوای از دارایی میلیاردیت بدی به اون کارگر ننه مرده انقدر زورت میاد گدا
خودت گدایی. برای چی پول زور بدماز بس گدایی .
اه اه اه اه قمیسمت خودمون همون نیروگاه قم انقدر به کارگر احترام می ذارن حد و حساب نداره
اتفاقا بر خلاف نظر این قمی آخوندو، پولدارها انصاف و مروتشون بیشتره.حالا برو محله های بالا یکی از یکی افتک تر
آخه یارو نمی دونم چیه انگار افتک نشسته اونجا می خواد جونتو بگیره . دریغ از ذره ای مروت و انصاف پایین شهر های .
الهی تو گرمای قم، آب پز بشی بمیری بیام با دستای خودم توی شابراهیم خاکت کنمپ ن : آینه
والا اطلاع نداشتم از کارگر بیچاره مصاحبه گرفتی.ننش نمرده بود تا چشت درآد
افتک گدا تو جون به عزراییل نمی دی می خوای پول به اون کارگر بدبخت بدیخودت گدایی. برای چی پول زور بدم
همدانی هستماه اه اه قمی
کاملا مشخصه . بعدا نظر سنجی میذاریم.اتفاقا بر خلاف نظر این قمی آخوندو، پولدارها انصاف و مروتشون بیشتره.
تو زودتر میمیری اونوقت من و حمید ک ک و به همراه تنی چند از اعضای پاتوق با کمال احترام تو را در خاک می کنیم .و نگاه می کنیم که کفنت جیب دارد و می بینیم افتک جز کفنی ساده چیزی در گور نمی برد در حالی که در یک دست خرما و در دستی دیگر یک عدد موز داریم .الهی تو گرمای قم، آب پز بشی بمیری بیام با دستای خودم توی شابراهیم خاکت کنم
رسانه گول ت مالیده .همین الان یه مستند از بی بی سی یا ایران اینترنشنال در مورد افغانستان پخش میشه
دقیقا نمیدونم کدوم شبکه بودش
ولی چند دقیقه محو تماشای بدبختی های زندگیشون شدم
از حرفایی هم که توی این تاپیک و یدونه تاپیک دیگه در مورد افغانی ها زدم واقعا شرمنده شدم
اومدم همین الان این حرفو بزنم قبل از اینکه دیر بشه ، چون با این وضعیت کرونا معلوم نیست آدم چند روز دیگه میتونه زنده باشه ، به خاطر حرفم یه وقت تاثیر منفی روی کسی نداشته باشم
بچه 3 یا 4 ساله شعر میخوند یه تیکه از شعرش این بود " تو جنگ نرو کشته میشی "
تاحالا افغانستان رو اینشکلی ندیده بودم و واقعا حالم خراب شد
دیگه دیره اسمت رفته تو لیستهمین الان یه مستند از بی بی سی یا ایران اینترنشنال در مورد افغانستان پخش میشه
از حرفایی هم که توی این تاپیک و یدونه تاپیک دیگه در مورد افغانی ها زدم واقعا شرمنده شدم
اومدم همین الان این حرفو بزنم قبل از اینکه دیر بشه ، چون با این وضعیت کرونا معلوم نیست آدم چند روز دیگه میتونه زنده باشه ، به خاطر حرفم یه وقت تاثیر منفی روی کسی نداشته باشم
داوود مافیایی که تا دیروز میخواست شورت افغان هارو پرچم کنه و همشون رو ابکش کنه اخر هم توی دیگ اسید بندازتشون چی شد با یه شعر «تو جنگ نرو کوشته میشی» عوض شدههمین الان یه مستند از بی بی سی یا ایران اینترنشنال در مورد افغانستان پخش میشه
یه افغان هست میاد برای نظافت ساختمان یکی از کلیه هاش از کار افتاده بود حالا یکی دیگشم از کار افتاده میگه از پس مخارج دیالیزش برنمیام. اینجا هم دولت کاری براش نمیکنه بیمه هم نیست حتی کارت بانکم نداره. ورداشته بود دختر ۵ ساله شو آورده بود یادش میداد که مرد بتونه خرجی خودشو در بیاره.همین الان یه مستند از بی بی سی یا ایران اینترنشنال در مورد افغانستان پخش میشه
مام وقتی قاچاقی و پناهندگی بزنیم بیرون ، قطعا" تا یه مدتی ممکنه همین باشه وضع مونیه افغان هست میاد برای نظافت ساختمان یکی از کلیه هاش از کار افتاده بود حالا یکی دیگشم از کار افتاده میگه از پس مخارج دیالیزش برنمیام. اینجا هم دولت کاری براش نمیکنه بیمه هم نیست حتی کارت بانکم نداره. ورداشته بود دختر ۵ ساله شو آورده بود یادش میداد که مرد بتونه خرجی خودشو در بیاره.
قطعا. منم همیشه میگم ما ایرانیا وقتی مهاجرت میکنیم دقیقا همین نگاهی که به افغانا هست به ما میشه منتها چون معمولا کشورای اروپایی و امریکایی مهاجرت میکنیم فکر میکنیم احترام میذارن بهمون درصورتی که فقط بخاطر قانونشونه که اینطوریهمام وقتی قاچاقی و پناهندگی بزنیم بیرون ، قطعا" تا یه مدتی ممکنه همین باشه وضع مون
البته فقط تا یه مدتی.
خارج از ایران طـرفداری حقوق بشری زیاده
چون تو ایران طرفدارای حقوق حشری زیاده
فک کردم اخرش میخای ب سدداوود بگی برای اثباته حسن نیت و متحول شدن مخارج اینو متقبل بشهیه افغان هست میاد برای نظافت ساختمان یکی از کلیه هاش از کار افتاده بود حالا یکی دیگشم از کار افتاده میگه از پس مخارج دیالیزش برنمیام. اینجا هم دولت کاری براش نمیکنه بیمه هم نیست حتی کارت بانکم نداره. ورداشته بود دختر ۵ ساله شو آورده بود یادش میداد که مرد بتونه خرجی خودشو در بیاره.