• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیل عجیب و شدید ورود افغانی به تهران

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
درسته بخاطره اینکه قانون نمیاد در خصوص کارگر ایرانی تبعیض قائل بشه و در صورت بروز مشکل حق رو به شما بده و اون کارگر دهاتیه رو دیپورتش کنه به دهاتش ولی در مورد افغانیه این اتفاق می تونه صورت بگیره. یعنی اون افغانیه از نجابتش نیست به خاطره اینه که میدونه شانسی نداره که بتونه از زیر کار دربره و پول رو بگیره.
شاید هم واقعا از نجابتش باشه:D
نمیخوام بحث رو نژادی و مذهبی کنم:p ... اما بنابر تجربه من در همین کارگر های ایرانی مثلا ترک ها بهتر از بعضی نژاد های دیگه هستن. در مورد افغانی ها هم اونهایی که اهل سنت هستن، خیلی پایبند به حلال خوری و درست کار کردن هستن. در حدی که حتی در بین مامورهای شهرداری اگر 5 صبح از خونه برید بیرون، دقیقا میتونید بفهمید کدوم خیابون رو سنی جارو زده، کدوم خیابون رو شیعه:ROFLMAO:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
به حرف سید دیوید گوش ندید:p. کارگرهای افغانی خیلی خوبن:love:

یه میز بزرگ و 6 تا صندلی میخواستم بیارم طبقه چهارم. یه ایرانی اومد صندلی ها رو بیاره بالا. اولش باهاش طی کردم که آقا اینجا آسانسور بار نداره. باید با پله بیاری بالا. قیمت بالا هم گفت قبول کردم. ازش غافل شدم، دیدم صندلی رو گذاشته توی آسانسور :rolleyes::D آخرش هم 2 تا صندلی رو آورد بالا، دستش یه ذره اوف شد:D. زد به ننه من غریبم بازی و اینکه دیگه نمیتونم کار کنم و غیره. کل پولشو گرفت و رفت.

بعدش رفتم گشتم دو نفر افغانی پیدا کردم. آقا اومدن مثل مرد، 4 تا صندلی و یه میز مدیریتی بزرگ رو دو نفری آوردن بالا. جفتشون روی هم نصف پولی که اون ایرانیه گرفته بود، گرفتن. انقدر خوب بودن که به زور برای نهار نگهشون داشتم و با اینکه از کرونا میترسم، سه نفری نشستیم دور هم نهار خوردیم:D
اونوقت میگیم تو خوده ایدینی بهت برمیخوره
sticker5.png

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
سر صحبت یا یکی شد گفت توی این اوضاع گرونی مهاجرت کردی و اومدی و خرج خودتو میدی و استقلال مالی داری..!!! تهرانی ها تنبلش.. شما شهرستانی ها زرنگید! :دی
نخیرم. طرف خودش شهرستانی بوده:p

تهرانی ها کجاشون تنبله بیچاره ها. از صبح تا شب دارن جون میکنن، چیکار کنن دیگه:D

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
اونوقت میگیم تو خوده ایدینی بهت برمیخوره
sticker5.png
ترجیح میدم بگی خود مصطفام bav3_154fs759111.gif

آیدین اخلاقش وحشتناک بود. اصلا نمیدونم این حجم از تنفر و ضد اجتماع بودن چجوری توی یه آدم میتونست جمع بشه:D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
همین جور که هر وازده ایرانی خودش رو رسوند به جای دیگه
اونها هم حق دارن بیان
این همه بدبخت بیچاره ایرانی رفتن ترکیه تازه وضعیت افغان ها تو جاهای دیگه خیلی بهتر از ایرانی ها ی
اونها هم میان ایران
تازه به نظر ایران نیاین بهتر چی داره ایران به شر مردم خودش مانده همه بدبخت بیچاره
الان افغان ها نیاین نصف پروژه های ساختمانی می خوابه اکثر کار های سنگین تو اب هوای بد رو اونها انجام میکنن
زمان جنگ ایران و عراق چقدر مهاجر از ایران رفت
اونها هم مثل اینها
تازه ما با اینها ی جور هم وطن هم حساب میشیم تا همین چند سال پیش همه جزو ایران بزرگ بودیم
بحث نظافت و این جور موارد هم متاسفانه اکثر جاهایی که فقر فرهنگی و اقتصادی دارن مثل هم هستن
الان سیستان و بلوچستان ببین آب ندارن بخورن

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
همین جور که هر وازده ایرانی خودش رو رسوند به جای دیگه
اونها هم حق دارن بیان
این همه بدبخت بیچاره ایرانی رفتن ترکیه تازه وضعیت افغان ها تو جاهای دیگه خیلی بهتر از ایرانی ها ی
اونها هم میان ایران
تازه به نظر ایران نیاین بهتر چی داره ایران به شر مردم خودش مانده همه بدبخت بیچاره
الان افغان ها نیاین نصف پروژه های ساختمانی می خوابه اکثر کار های سنگین تو اب هوای بد رو اونها انجام میکنن
زمان جنگ ایران و عراق چقدر مهاجر از ایران رفت
اونها هم مثل اینها
تازه ما با اینها ی جور هم وطن هم حساب میشیم تا همین چند سال پیش همه جزو ایران بزرگ بودیم
بحث نظافت و این جور موارد هم متاسفانه اکثر جاهایی که فقر فرهنگی و اقتصادی دارن مثل هم هستن
الان سیستان و بلوچستان ببین آب ندارن بخورن
تازه خیلی هاشون برای مصطفی جنگیدن هم در سوریه هم در عراق
مصطفی خیلی دوست میداره اینها رو

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
بوی گند نژاد پرستی کل این تاپیکو گرفته تاسف
نژاد پرستی یعنی اینکه با یه نفر صرف نژادش مشکل داشته باشه.. مثل امریکا که با سیاه پوستا مشکل دارن..
مشکل ما بیشتر فرهنگی و امنتییه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستانی که این تاپیک رو نژاد پرستانه میدونن ، احتمالا مخالف اعدام ، قطع دست و ... هم هستن :rolleyes:

البته من که طرفدار اعدام در ملاء عام به ، قطع سر ، ترکوندن کله با سنگ ، خفگی با کمربند یا حوله خیس یا نایلون ، خونریزی به علت ضربات متعدد چاقو ، برش گلو با چاقو ، شلیک با سلاح شکاری به گردن یا سر و ... هستم
418.gif

ولی جدای از شوخی اگه اینایی که زورگیری و جرایم خشن میکنن رو واقعا بعد از دستگیری جفت دست هاشون رو از مچ قطع میکردن ، عالی میشد
44.gif

تازه خودمم به صورت داوطلبانه مامور اجرای حکم میشدم
opasnie210.gif
و بعد از اجرا ، مقداری از اون خون رو مینوشیدم
meme14.gif

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دوستانی که این تاپیک رو نژاد پرستانه میدونن ، احتمالا مخالف اعدام ، قطع دست و ... هم هستن :rolleyes:

البته من که طرفدار اعدام در ملاء عام به ، قطع سر ، ترکوندن کله با سنگ ، خفگی با کمربند یا حوله خیس یا نایلون ، خونریزی به علت ضربات متعدد چاقو ، برش گلو با چاقو ، شلیک با سلاح شکاری به گردن یا سر و ... هستم
418.gif

ولی جدای از شوخی اگه اینایی که زورگیری و جرایم خشن میکنن رو واقعا بعد از دستگیری جفت دست هاشون رو از مچ قطع میکردن ، عالی میشد
44.gif

تازه خودمم به صورت داوطلبانه مامور اجرای حکم میشدم
opasnie210.gif
و بعد از اجرا ، مقداری از اون خون رو مینوشیدم
meme14.gif

هرکی میگه دیوید خون ببینه غش میکنه لایک کنه

Last edited:

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
به جان مصطفی نباشه، به مرگ آیدیانشان، خودش گفت 250 تومن میگیره، 6 تا صندلی ساده اداری رو از پارکینگ ببره طبقه چهارم. این عادلانه نبود ؟

اصلا مساله پولش نیست. کارگر ایرانی از هر 4 تا، 3 تاشون کار نمیکنن. بازی در میارن. دبه میکنن. به قول معروف کار رو زخمی میکنن و میرن، باید دنبالشون بدوی. کارگر ایرانی همیشه طلبکاره. همیشه طمع داره. خودش هم که دستمزد تعیین کنه، بازم ناراضیه. میگه اگر بیشتر هم گفته بودم شاید قبول میکرد:D
من تا حالا نشده کار به ایرانی بدم، وسط کار دبه نکنه که به فلان و بهمان دلیل، قیمت بالاتر شده:D اصلا این تبدیل شده به استراتژی شغلیشون
حالا چس قرون می خوای از دارایی میلیاردیت بدی به اون کارگر ننه مرده انقدر زورت میاد گدا

از بس گدایی .

سمت خودمون همون نیروگاه قم انقدر به کارگر احترام می ذارن حد و حساب نداره
حالا برو محله های بالا یکی از یکی افتک تر
آخه یارو نمی دونم چیه انگار افتک نشسته اونجا می خواد جونتو بگیره . دریغ از ذره ای مروت و انصاف پایین شهر های .

پ ن : آینه

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
برام سواله ما ایرانی ها که میریم اروپا و کانادا انتظار داریم فرش قرمز برامون پهن کنن و همه چیز برامون اوکی باشه یک افغان که از مشکلات مهاجرت میکنه رو قبول نداریم! خوب اونام میشن نیروی کار و سرمایه وارد کشور میکنن عاشق چشم و ابروی ما که نیستن هم اروپایی ها هم افغان ها
بدلیل نبود سیستم های ثبت و نظارتی، ورود افراد بی هویت مساویه با هزارتا جرم و جنایت
کم مشهدیا بدی ندیدن از افغان ها.چیزیم کنن سریع فرار میکنن شهر خودشون

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
برام سواله ما ایرانی ها که میریم اروپا و کانادا انتظار داریم فرش قرمز برامون پهن کنن و همه چیز برامون اوکی باشه یک افغان که از مشکلات مهاجرت میکنه رو قبول نداریم! خوب اونام میشن نیروی کار و سرمایه وارد کشور میکنن عاشق چشم و ابروی ما که نیستن هم اروپایی ها هم افغان ها
بحث هماهنگی با جوو و هنجار های جامعه میزبانه..
شما اروپا بری مثل خودشون رفتار کنی مسلما محترمانه تر برخورد میکنن..
خود منم افغانی زیاد دیدم با جوو جامعه ایران خوب مچ شده بود همه احترام متفاوتی داستن بهش... متوجه میشدن که این شخص متوجه شده تو جامعه ما چطور رفتار و برخورد داشته باشه..

بالا