• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیل عجیب و شدید ورود افغانی به تهران

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
البته، ی سود برای دولت و حکومت داشتن
کمک های سازمان ملل برای پناه جویان به جیب می‌زدند، صرف ایادی اونوریاشون میکردن... ;)...:D
دقیقا هزینه های دکتر و مدرسه رو هم ازشون خیلی میگیرن

AAKH1361

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
659
شما تنها یک درصدی از شون میبینی که کارگر و قشر ضعیفن خوباشون تو ایران تا دلت بخواد زیاده
نمیدونم شما کجای ایران زندگی میکنید که اینهمه افغانی پولدار تحصیلکرده متخصص و ویزا دار اونجا فراوان هست

ولی بالای صدها کارگر نگهبان و مستاجر افغان داشتم (حتی 7-8 تاشون هم خودم پول دادم بدون مدرک بودن پلیس ازادشون کرد) چه بین خودشان چه بین فامیل ها اشناه شون چنین درصد بالای متخصص و پولدار که می گوید ندیدم

کی گفته تخصص ندارند؟ این همه بنا و کارگر از کجا میاد افغانی ها ادم کاری هستن پولم که ارزشش از ما بیشتره شما برو ببین چقدر خونه و مغازه و ملک و ماشین خریدن همه شون که ندار نیستن خیلی هاشون وضعشون تو ایران توپه خودم شاهد این قضیه هستم /بچه هاشونم تو مدرسه و دانشگاه درس خون توشون زیاده اینم بازم خودم دیدم زیادم دیدم
الان چون یک عده ایشون تو ایران خونه یا ماشین خریدن خیلی وضعشون توپه ؟
الان کارگری تخصص به حساب میاد ؟

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
دیروز من با مترو رفتم سرکار برگشتنه سوار مترو نواب شدم دیدم مترو پر افغانیه باورم نمیشد 70 درصد واگن افغانی بود یکی ماسک زده بود دو تا شون نزده بودن بچه هاشون از سرو کول هم بالا میرفتن اصلا یه وضعی بود خودمون جنوب شهر تهران هستیم اینجا نصفشون افغانی هستن توی صف مرغ و روغن افغانیا اول هستن مملکتی که نمیتونن شکم مردم خودش سیر کنن مهاجر افغانی چی میخاد
محله هایی توی جنوب تهران هست که وقتی بری انگار رفتی کابل و احساس غربت میکنی و جرات نمیکنی بهشون چپ نگاه کنی خیلیاشون وضع مالیشون توپه شاسی بلند سوار میشن که البته زحمت میکشن و بچه هاشون هم کار میکنن واقعا از ایرانیها جلو زدن بهترین لباسها رو میپوشن در پارکینگ باز میشه میبینی یه جک اس فایو اومد بیرون و صاحبش افغانیه
زن هاشون هم کار میکنن توی خونه واقعا ایران شده بهشت افغانیا

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
نمیدونم شما کجای ایران زندگی میکنید که اینهمه افغانی پولدار تحصیلکرده متخصص و ویزا دار اونجا فراوان هست

ولی بالای صدها کارگر نگهبان و مستاجر افغان داشتم (حتی 7-8 تاشون هم خودم پول دادم بدون مدرک بودن پلیس ازادشون کرد) چه بین خودشان چه بین فامیل ها اشناه شون چنین درصد بالای متخصص و پولدار که می گوید ندیدم

الان چون یک عده ایشون تو ایران خونه یا ماشین خریدن خیلی وضعشون توپه ؟
الان کارگری تخصص به حساب میاد ؟
من مشهدم/شاید شما حساب نکنی ولی یکی از نیاز های ذاتی یک کشور هست/شما برین آمار موثق بگیرین از وضعیت درامد و هزینه های افغانی ها تو ایران یک عروسی های میگیرن که دهن ادم باز میمونه به هر حال هرچی من بگم تا شما لمس نکنید فایده نداره یا شاید فقط داخل مشهد اینطوریه

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
از دخی هاشون نگم واستون از دور میبینی یه داف داره میاد نزدیکش که میشی میبینی عه افغانیه :D بهترین لباس ها رو میپوشن و خیلی به خودشون میرسن

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
همه افاغنه باید از کشور اخراج شوند. ما در مورد هیچ کدام از این افاغنه اطلاعاتی نداریم. نمی دانیم این افراد قبلا جزو گروه های جهادی بوده اند یا خیر؟ چه شغل و پیشه ای در افغانستان داشته اند؟ آیا در گروه های قاچاق مواد مخدر فعالیت می کردند یا نه! هویت تمامی این افاغنه برای ما ناشناخته است.

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
همه افاغنه باید از کشور اخراج شوند. ما در مورد هیچ کدام از این افاغنه اطلاعاتی نداریم. نمی دانیم این افراد قبلا جزو گروه های جهادی بوده اند یا خیر؟ چه شغل و پیشه ای در افغانستان داشته اند؟ آیا در گروه های قاچاق مواد مخدر فعالیت می کردند یا نه! هویت تمامی این افاغنه برای ما ناشناخته است.
عزیز اونایی که ساکن ایرانن و مدرک دارن از این فیلتر شما عبور کردن نگران نباش

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
عزیز اونایی که ساکن ایرانن و مدرک دارن از این فیلتر شما عبور کردن نگران نباش

عبور نکرده اند. میلیون ها افغانی برای سالیان متمادی به صورت غیر مجاز وارد کشور شده اند و در نهایت حکومت برای سر و سامان دادن به این وضعیت آشفته قبول کرده تا به این افراد مدارک هویتی بدهد.

روند احراز صلاحیت یک مهاجر اینگونه نیست.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
البته به شخصه خود بنده حس می کنم میزان حضور افاغنه کمتر شده است. در عوض ترکمن ها جای آن ها را گرفته اند. با توجه به آنکه از نظر نژادی این دو تفاوتی با یکدیگر ندارند و از لحاظ ظاهری نیز به یکدیگر شباهت دارند، شاید دوستان ترکمن ها را با افغانی ها اشتباه گرفته باشند.

AAKH1361

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
659
تو یک مستند از پی پی سی بود یا من و تو نشان میداد در مورد مهاجران میگفت اونها حتی برای شناخت دقیقتر مهاجران حتی حساب شبکه های اجتماعی طرف مثل فیس بوکش رو هم در خواست میکردند و بررسی میکردند که قبلا چی گفته و دیدگاهش چی بوده و هست !
و اگر دروغ میگفتی یا میگفتی نداری و بعدا خلافش مشخص میشد سریعا دیپورت میشدی

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
البته به شخصه خود بنده حس می کنم میزان حضور افاغنه کمتر شده است. در عوض ترکمن ها جای آن ها را گرفته اند. با توجه به آنکه از نظر نژادی این دو تفاوتی با یکدیگر ندارند و از لحاظ ظاهری نیز به یکدیگر شباهت دارند، شاید دوستان ترکمن ها را با افغانی ها اشتباه گرفته باشند.
هرچی باشه این مسئله رو نمیشه پنهان کرد که دیگه باید عادت کنیم به این حضورها به دلیل اینکه ارزش پولمون که کمترینه در منطقه و کالاها با بهترین کیفیت نسب به اونا ارزون تره /آب شرب و برق و گاز ارزون داریم/فرار نیروی کار داریم/ فرار دانشجو نخبه داریم و همچنین کمبود چشمگیر سرمایه گذار و کارآفرین

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
تو یک مستند از پی پی سی بود یا من و تو نشان میداد در مورد مهاجران میگفت اونها حتی برای شناخت دقیقتر مهاجران حتی حساب شبکه های اجتماعی طرف مثل فیس بوکش رو هم در خواست میکردند و بررسی میکردند که قبلا چی گفته و دیدگاهش چی بوده و هست !
و اگر دروغ میگفتی یا میگفتی نداری و بعدا خلافش مشخص میشد سریعا دیپورت میشدی

کلا اروپا هم ریده عزیز،

ما یادمان نرفته چه حوادث تروریستی وحشتناکی در فرانسه، انگلستان و دیگر کشورهای اروپایی به دست همین مهاجران رخ داد.

در ایران هم که عده بسیار زیادی از مردم به شغل "پتان کشی" یا همان قاچاق افغانی ها مشغول به کار هستند.

این افاغنه هم فایده ای برای کشور ندارند. همه شان را باید با اردنگی انداخت بیرون

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
کلا اروپا هم ریده عزیز،

ما یادمان نرفته چه حوادث تروریستی وحشتناکی در فرانسه، انگلستان و دیگر کشورهای اروپایی به دست همین مهاجران رخ داد.

در ایران هم که عده بسیار زیادی از مردم به شغل "پتان کشی" یا همان قاچاق افغانی ها مشغول به کار هستند.

این افاغنه هم فایده ای برای کشور ندارند. همه شان را باید با اردنگی انداخت بیرون
پس افغان ها و ایرانی های مقیم اروپا و آمریکا رو ام باید انداخت بیرون چون فایده ای ندارن فقط باعث شدن نیروی کارشون اضاف بشه و فرزندانشون تحصیل کنن و به مدارج علمی برسن/مهاجر کسیه که از مشکلات فرار کرده نباید دیدگاه نژاد پرستی داشته باشیم چطور ما بریم اروپا و امریکا باید بهمون برسن اینا نه؟

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
مثل قم
قم اصلا یک شهرک داره کلا افغانی هستن

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
با این وضع و آینده‌ی جمعیت کشور، شاهد بیش‌تر شدن‌شون هم خواهیم بود عزیزان.

اون موقع که جمعیت جوون انقدر کم شده که خیلی کارا رو زمین می‌مونه. اون موقع نوبت این دوستانه که با تکثیر سریع، جای خالی اون جوون‌ها رو پر کنن. دویست سیصد سال دیگه ایران هم پر از چشم بادومی می‌شه. :D

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
وضعیت خیلی بدی شده تو تهران افتضاس
دوستانی که میگن میان کار میکنن اولا بلاخره یه سری نیروی کار میخواد تهران یه تعداد کار هست مثلا الان دوست دانشجو من منت داره واسه نگهبانی تو تهران نیس بیکاره ولی افغانیا سر کارن خب این چه سیستمیه؟
دارن شغل و منابع و فرهنگ رو استفاده میکنند چه چیزی میدن؟
اصلا مقایسه نکنین با اروپا اولا اروپا طویله نیس مثل اینا هرکی سرشو بندازه پایین بره اونجا دوما هرکی میره یه مدت تو کمپ هست که اموزشش میدن که به یه دردی بخوره
سوما شما سو استفاده ای با خلافی بکنی دیپورتت میکنن سریع
الان شما نگاه کن پر مترو شده زن و بچه هاشون که میان گدایی با وضع خراب سیاه کثیف اخه این چه وضعیه ادم حالش بهم میخوره

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
من قبلا نسبت به گروه های راست افراطی نظر مثبتی نداشتم ولی واقعا الان وقتی فلسفشونو میبینم واقعا حق باهاشونه دلسوزی و ‌...یه بحثه ولی واقعا هرچیزی حدی داره

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
برام سواله ما ایرانی ها که میریم اروپا و کانادا انتظار داریم فرش قرمز برامون پهن کنن و همه چیز برامون اوکی باشه یک افغان که از مشکلات مهاجرت میکنه رو قبول نداریم! خوب اونام میشن نیروی کار و سرمایه وارد کشور میکنن عاشق چشم و ابروی ما که نیستن هم اروپایی ها هم افغان ها
چقدر این حرف بی معنی و قیاس مع الفارق هست

کجا برای ایرانی ها فرش قرمز پهن کردند؟ بگو ما هم بریم, الان برای رفتن به عبدول آباد هم نیاز هست که از سفارتش ویزا بگیریم و پرینت حساب بانکی نشون بدیم
به درک سیاه که یه افغانی تو کشورش مشکل داره, من دلم راضی نیست که حتی 1 ریال از من بهش بدن, شما دلت براشون میسوزه برو خونت رو بفروش همرو خرجشون کن. از جیب خلق الله که نباید حاتم طایی شد.

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
من تهران نیستم دوستان تهرانی بیان از مشاهداتشون بگن افغانها واقعا زیاد شدن یا همونا هستن زیاد میان بیرون؟بغیر از مترو جاهای دیگه شهرم هستن؟

بالا