pedro88
Registered User
دقیقا هزینه های دکتر و مدرسه رو هم ازشون خیلی میگیرنالبته، ی سود برای دولت و حکومت داشتن
کمک های سازمان ملل برای پناه جویان به جیب میزدند، صرف ایادی اونوریاشون میکردن... ...
دقیقا هزینه های دکتر و مدرسه رو هم ازشون خیلی میگیرنالبته، ی سود برای دولت و حکومت داشتن
کمک های سازمان ملل برای پناه جویان به جیب میزدند، صرف ایادی اونوریاشون میکردن... ...
نمیدونم شما کجای ایران زندگی میکنید که اینهمه افغانی پولدار تحصیلکرده متخصص و ویزا دار اونجا فراوان هستشما تنها یک درصدی از شون میبینی که کارگر و قشر ضعیفن خوباشون تو ایران تا دلت بخواد زیاده
الان چون یک عده ایشون تو ایران خونه یا ماشین خریدن خیلی وضعشون توپه ؟کی گفته تخصص ندارند؟ این همه بنا و کارگر از کجا میاد افغانی ها ادم کاری هستن پولم که ارزشش از ما بیشتره شما برو ببین چقدر خونه و مغازه و ملک و ماشین خریدن همه شون که ندار نیستن خیلی هاشون وضعشون تو ایران توپه خودم شاهد این قضیه هستم /بچه هاشونم تو مدرسه و دانشگاه درس خون توشون زیاده اینم بازم خودم دیدم زیادم دیدم
من مشهدم/شاید شما حساب نکنی ولی یکی از نیاز های ذاتی یک کشور هست/شما برین آمار موثق بگیرین از وضعیت درامد و هزینه های افغانی ها تو ایران یک عروسی های میگیرن که دهن ادم باز میمونه به هر حال هرچی من بگم تا شما لمس نکنید فایده نداره یا شاید فقط داخل مشهد اینطوریهنمیدونم شما کجای ایران زندگی میکنید که اینهمه افغانی پولدار تحصیلکرده متخصص و ویزا دار اونجا فراوان هست
ولی بالای صدها کارگر نگهبان و مستاجر افغان داشتم (حتی 7-8 تاشون هم خودم پول دادم بدون مدرک بودن پلیس ازادشون کرد) چه بین خودشان چه بین فامیل ها اشناه شون چنین درصد بالای متخصص و پولدار که می گوید ندیدم
الان چون یک عده ایشون تو ایران خونه یا ماشین خریدن خیلی وضعشون توپه ؟
الان کارگری تخصص به حساب میاد ؟
عزیز اونایی که ساکن ایرانن و مدرک دارن از این فیلتر شما عبور کردن نگران نباشهمه افاغنه باید از کشور اخراج شوند. ما در مورد هیچ کدام از این افاغنه اطلاعاتی نداریم. نمی دانیم این افراد قبلا جزو گروه های جهادی بوده اند یا خیر؟ چه شغل و پیشه ای در افغانستان داشته اند؟ آیا در گروه های قاچاق مواد مخدر فعالیت می کردند یا نه! هویت تمامی این افاغنه برای ما ناشناخته است.
عزیز اونایی که ساکن ایرانن و مدرک دارن از این فیلتر شما عبور کردن نگران نباش
تو یک مستند از پی پی سی بود یا من و تو نشان میداد در مورد مهاجران میگفت اونها حتی برای شناخت دقیقتر مهاجران حتی حساب شبکه های اجتماعی طرف مثل فیس بوکش رو هم در خواست میکردند و بررسی میکردند که قبلا چی گفته و دیدگاهش چی بوده و هست !همه افاغنه باید از کشور اخراج شوند. ما در مورد هیچ کدام از این افاغنه اطلاعاتی نداریم. نمی دانیم این افراد قبلا جزو گروه های جهادی بوده اند یا خیر؟ چه شغل و پیشه ای در افغانستان داشته اند؟ آیا در گروه های قاچاق مواد مخدر فعالیت می کردند یا نه! هویت تمامی این افاغنه برای ما ناشناخته است.
هرچی باشه این مسئله رو نمیشه پنهان کرد که دیگه باید عادت کنیم به این حضورها به دلیل اینکه ارزش پولمون که کمترینه در منطقه و کالاها با بهترین کیفیت نسب به اونا ارزون تره /آب شرب و برق و گاز ارزون داریم/فرار نیروی کار داریم/ فرار دانشجو نخبه داریم و همچنین کمبود چشمگیر سرمایه گذار و کارآفرینالبته به شخصه خود بنده حس می کنم میزان حضور افاغنه کمتر شده است. در عوض ترکمن ها جای آن ها را گرفته اند. با توجه به آنکه از نظر نژادی این دو تفاوتی با یکدیگر ندارند و از لحاظ ظاهری نیز به یکدیگر شباهت دارند، شاید دوستان ترکمن ها را با افغانی ها اشتباه گرفته باشند.
تو یک مستند از پی پی سی بود یا من و تو نشان میداد در مورد مهاجران میگفت اونها حتی برای شناخت دقیقتر مهاجران حتی حساب شبکه های اجتماعی طرف مثل فیس بوکش رو هم در خواست میکردند و بررسی میکردند که قبلا چی گفته و دیدگاهش چی بوده و هست !
و اگر دروغ میگفتی یا میگفتی نداری و بعدا خلافش مشخص میشد سریعا دیپورت میشدی
پس افغان ها و ایرانی های مقیم اروپا و آمریکا رو ام باید انداخت بیرون چون فایده ای ندارن فقط باعث شدن نیروی کارشون اضاف بشه و فرزندانشون تحصیل کنن و به مدارج علمی برسن/مهاجر کسیه که از مشکلات فرار کرده نباید دیدگاه نژاد پرستی داشته باشیم چطور ما بریم اروپا و امریکا باید بهمون برسن اینا نه؟کلا اروپا هم ریده عزیز،
ما یادمان نرفته چه حوادث تروریستی وحشتناکی در فرانسه، انگلستان و دیگر کشورهای اروپایی به دست همین مهاجران رخ داد.
در ایران هم که عده بسیار زیادی از مردم به شغل "پتان کشی" یا همان قاچاق افغانی ها مشغول به کار هستند.
این افاغنه هم فایده ای برای کشور ندارند. همه شان را باید با اردنگی انداخت بیرون
کلا طلاب و قشر روحانیت مبارز هستند... ...مثل قم
قم اصلا یک شهرک داره کلا افغانی هستن
چقدر این حرف بی معنی و قیاس مع الفارق هستبرام سواله ما ایرانی ها که میریم اروپا و کانادا انتظار داریم فرش قرمز برامون پهن کنن و همه چیز برامون اوکی باشه یک افغان که از مشکلات مهاجرت میکنه رو قبول نداریم! خوب اونام میشن نیروی کار و سرمایه وارد کشور میکنن عاشق چشم و ابروی ما که نیستن هم اروپایی ها هم افغان ها