mikel jaskon
Registered User
پخ زدم
میل دادمپخ زدم
منظورت بیژن بود؟دوست عزیز شما فضول تشریف دارین و خودتون شارزهایی که میفروشید دقیقا از راه هایی هست که گفتید چون شما دقیقا توی انجمن سایت شاپ کیپر به یکی از یوزرها گیر دادی اون بنده خدا هم از ترس یا نمیدونم به چه دلیل شارزها را به شما کلی فروخت اما من به شما میگم شرمنده بمون تو کف شارژها کلی به شما نمیفروشم .
جواب تک تک سوالات را بهت میدم اما جوابم را شفاف دقیق میگم شما آدم دزد و کلاهبرداری هستی
فکر کردی با این جملات و سوالات به اهدافت میرسی
1- شارزها قلابی نیستند (چون همراه با سریال میباشد )
2- بنده نه سارقم نه هکر و جواب دقیقتر اینکه اینقدر امنیت سایتها روز به روز بالا رفته که امثال من و تو عرضه هک کردن داشته باشیم(شما عرضه شو داری؟؟؟؟))))
3-تعدادی را بصورت طلب از کسی گرفته بودم و چون آدم حریصی نیستم و نبودم با قیمت 1800 دادم هم خودم راضی هستم به پولم رسیدم هم دوستان پی تی از خریدشون راضی هستند و به شما هیچ ربطی نداره که با چه قیمتی میدم مال خودمه اصلا مفتی میدم
4- بنده وی پی ان و از این چیزها اصلا نه استفاده میکنم نه چیزخاصی ازش میدونم
در نهایت لزومی نداره بخوام شماره تماس یا اسم بابا مامانم را تو انجمن بزنم منجمله شماره حساب
خداوند متعال توفیقت بده
بله اصلا این اقا با خودش درگیره میخواد جو را علیه ملت خراب کنه فقط خودش شارژ بفروشهمنظورت بیژن بود؟
آره بیچاره همه شارژهاشو داد رفت
خب برا بعضیا که کارشون اینه وقنی میبینن نمیتونن اون قیمت بخرنو بفروشن زور داره طبیعیه داداشبله اصلا این اقا با خودش درگیره میخواد جو را علیه ملت خراب کنه فقط خودش شارژ بفروشه
قیمت عمده شارژ 1000 تومانی ایرانسل که نمایندگی میده 960 تومانه اما این آقا میده 940 تومان 910 تومان بعد به ما میگه دزد در صورتی که خودش زیر قیمت ایرانسل میده کار خودش میلنگه بعد میاد به من گیر میده
خداوند متعال هدایتش میکنه نگران نباش
دوست عزیز شما فضول تشریف دارین و خودتون شارزهایی که میفروشید دقیقا از راه هایی هست که گفتید چون شما دقیقا توی انجمن سایت شاپ کیپر به یکی از یوزرها گیر دادی اون بنده خدا هم از ترس یا نمیدونم به چه دلیل شارزها را به شما کلی فروخت اما من به شما میگم شرمنده بمون تو کف شارژها کلی به شما نمیفروشم .
جواب تک تک سوالات را بهت میدم اما جوابم را شفاف دقیق میگم شما آدم دزد و کلاهبرداری هستی
فکر کردی با این جملات و سوالات به اهدافت میرسی
1- شارزها قلابی نیستند (چون همراه با سریال میباشد )
2- بنده نه سارقم نه هکر و جواب دقیقتر اینکه اینقدر امنیت سایتها روز به روز بالا رفته که امثال من و تو عرضه هک کردن داشته باشیم(شما عرضه شو داری؟؟؟؟))))
3-تعدادی را بصورت طلب از کسی گرفته بودم و چون آدم حریصی نیستم و نبودم با قیمت 1800 دادم هم خودم راضی هستم به پولم رسیدم هم دوستان پی تی از خریدشون راضی هستند و به شما هیچ ربطی نداره که با چه قیمتی میدم مال خودمه اصلا مفتی میدم
4- بنده وی پی ان و از این چیزها اصلا نه استفاده میکنم نه چیزخاصی ازش میدونم
در نهایت لزومی نداره بخوام شماره تماس یا اسم بابا مامانم را تو انجمن بزنم منجمله شماره حساب
خداوند متعال توفیقت بده
بله امکانش هستسلام
اگر از شما شارژ با رمز خریداری بشه امکانش هست رمز یکماه دیگه استفاده بشه؟
ممنون
اگه پ خ کنید ممنون میشمدر جواب پست 704.یک راه دیگه هم هست.دوست داشتید تو پیام خصوصی بهتون میگم.
پ خ دادمسلام . من برای سری اول 50 تا شارژ 2 تومنی میخوام . شماره کارت رو برام اس ام اس کن فردا نمیام نت ... اگه اس ام اس هم نمیکنی پی ام بزار. فقط بفرمایین بریزم حسابتون کی میفرستین شارژا رو ؟
منتظرررررررررررررررررم.
ممنون دوست عزیزتو کارت درسته rtl