rtl1209
Registered User
- نوشتهها
- 791
- لایکها
- 3
[email protected]شارژهای موجود
5000 تومانی 3 عدد
1000 تومانی 1 عدد
2000 تومانی 30 عدد
Last edited:
[email protected]شارژهای موجود
5000 تومانی 3 عدد
1000 تومانی 1 عدد
2000 تومانی 30 عدد
پ خ دادمسلام پول واریز کردم
پی ام دادم
انتقال خط به خط چجوری هست توضیح میدین
سلام داداششارز ایرانسل خط به خط موجود است هر کی میخواد پیام بده
دوست عزیز ممنون از این همه ادب شمادوست عزیز شما فضول تشریف دارین و خودتون شارزهایی که میفروشید دقیقا از راه هایی هست که گفتید چون شما دقیقا توی انجمن سایت شاپ کیپر به یکی از یوزرها گیر دادی اون بنده خدا هم از ترس یا نمیدونم به چه دلیل شارزها را به شما کلی فروخت اما من به شما میگم شرمنده بمون تو کف شارژها کلی به شما نمیفروشم .
جواب تک تک سوالات را بهت میدم اما جوابم را شفاف دقیق میگم شما آدم دزد و کلاهبرداری هستی
فکر کردی با این جملات و سوالات به اهدافت میرسی
1- شارزها قلابی نیستند (چون همراه با سریال میباشد )
2- بنده نه سارقم نه هکر و جواب دقیقتر اینکه اینقدر امنیت سایتها روز به روز بالا رفته که امثال من و تو عرضه هک کردن داشته باشیم(شما عرضه شو داری؟؟؟؟))))
3-تعدادی را بصورت طلب از کسی گرفته بودم و چون آدم حریصی نیستم و نبودم با قیمت 1800 دادم هم خودم راضی هستم به پولم رسیدم هم دوستان پی تی از خریدشون راضی هستند و به شما هیچ ربطی نداره که با چه قیمتی میدم مال خودمه اصلا مفتی میدم
4- بنده وی پی ان و از این چیزها اصلا نه استفاده میکنم نه چیزخاصی ازش میدونم
در نهایت لزومی نداره بخوام شماره تماس یا اسم بابا مامانم را تو انجمن بزنم منجمله شماره حساب
خداوند متعال توفیقت بده
دوست عزیز ممنون از این همه ادب شما
بنده هم نگفتم شما دزد و کلاهبردار هستید هر چند ادبیات شما شدیدا به این طور آدم ها می خوره
شما اگر دقیقا به نوشت های بنده دقت می کردید می فهمیدید که من چیز بدی به شما نسبت ندادم
فقط از روی کنجکاوی می خواستم بدونم قضیه این همه ارزون فروشی چیه
البته من فکر کردم شاید از کسی به جای طلب برداشته اید و برای نقد شدن دارید به قیمت پائین میدیدن که چون دیدم هر روز چند تا شارژ جدید میارین و می فروشین گفتم اینطوری نمی تونه باشه
در ضمن اون آقایی هم که توی شاپ کیپر تاپیک زده بود یک دونه شارژ بده ازش نگرفتم و کلا خودش به دروغش در پیام خصوصی به من اعتراف کرد
من سالها توی این کار هستم و طبیعی هست که وقتی ببینم کسی با این قیمت پائین داره میده برام جالب باشه
این موارد یا طرف مشکل داره یا نداره
اگه مشکل داشته باشه که خوب همه باید بفهمن و اگه مشکل نداشته باشه من هم مشتری میشم ( آدم کاسب همیشه دنبال ارزون تر خریدن هست )
البته این قیمت های شما خیلی جالب هست و فقط میشه گفت به ضرر دارین میدین وگر نه با این قیمت ها نمیشه کسی بخره و بیاد بفروشه سود هم بکنه
شما می توانستید در یک پیام خصوصی برای بنده قضیه رو بگید شاید اگر من متقاعد می شدم و بهتون اعتماد می کردم کارون راحت میشد و همه موجودیتون رو یکجا می خریدم
در پایان اگر حرفهای بنده به شما بر خورده عذر خواهی می کنم
و اینکه شما مطمئن هستید بنده کلاهبردار هستم شعور بالای شما رو نشون میده
بنده هم لنگ شارژ های شما نیستم که بیام جو سازی کنم برای اینا
فقط وفقط و فقط کنجکاو بودم که چطور کسی داره زیر قیمت ایرانسل می فروشه همین
متاسفم برای خودم که توی همچین انجمن بی در و پیکر و در پیتی عضو شدم
خدا نگهدار همه دوستان
l موفق باشی پسرم :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:دوست عزیز ممنون از این همه ادب شما
بنده هم نگفتم شما دزد و کلاهبردار هستید هر چند ادبیات شما شدیدا به این طور آدم ها می خوره
شما اگر دقیقا به نوشت های بنده دقت می کردید می فهمیدید که من چیز بدی به شما نسبت ندادم
فقط از روی کنجکاوی می خواستم بدونم قضیه این همه ارزون فروشی چیه
البته من فکر کردم شاید از کسی به جای طلب برداشته اید و برای نقد شدن دارید به قیمت پائین میدیدن که چون دیدم هر روز چند تا شارژ جدید میارین و می فروشین گفتم اینطوری نمی تونه باشه
در ضمن اون آقایی هم که توی شاپ کیپر تاپیک زده بود یک دونه شارژ بده ازش نگرفتم و کلا خودش به دروغش در پیام خصوصی به من اعتراف کرد
من سالها توی این کار هستم و طبیعی هست که وقتی ببینم کسی با این قیمت پائین داره میده برام جالب باشه
این موارد یا طرف مشکل داره یا نداره
اگه مشکل داشته باشه که خوب همه باید بفهمن و اگه مشکل نداشته باشه من هم مشتری میشم ( آدم کاسب همیشه دنبال ارزون تر خریدن هست )
البته این قیمت های شما خیلی جالب هست و فقط میشه گفت به ضرر دارین میدین وگر نه با این قیمت ها نمیشه کسی بخره و بیاد بفروشه سود هم بکنه
شما می توانستید در یک پیام خصوصی برای بنده قضیه رو بگید شاید اگر من متقاعد می شدم و بهتون اعتماد می کردم کارون راحت میشد و همه موجودیتون رو یکجا می خریدم
در پایان اگر حرفهای بنده به شما بر خورده عذر خواهی می کنم
و اینکه شما مطمئن هستید بنده کلاهبردار هستم شعور بالای شما رو نشون میده
بنده هم لنگ شارژ های شما نیستم که بیام جو سازی کنم برای اینا
فقط وفقط و فقط کنجکاو بودم که چطور کسی داره زیر قیمت ایرانسل می فروشه همین
متاسفم برای خودم که توی همچین انجمن بی در و پیکر و در پیتی عضو شدم
خدا نگهدار همه دوستان
واريز و pm شددوستان عزیز شارز خط به خط موجود است هر کی میخواد پیام بده
شارزهای بصورت رمز
شارز 5000 تومانی 6 عدد 4500 تومان هر عدد
شارژ 2000 تومانی 50 عدد 1800 تومان هر عدد
شارز 1000 تومانی 1 عدد 900 تومان
شارز بصورت انتقال خط به خط هم بدون محدودیت انتقال موجود است
پ خ دادمواريز و pm شد
up..............شارز ایرانسل بصورت انتقال شارز خط به خط موجود است هر کی میخواد پیام بده