rtl1209
Registered User
- نوشتهها
- 791
- لایکها
- 3
پ خ دادمآقا من 15000 تومن میخوام. شرایط لطفا
پ خ دادمآقا من 15000 تومن میخوام. شرایط لطفا
پ خ دادمما هنوز منتظریم.
دوست عزیز تا الان به مدت 90 روزه که دارم شارز میفروشم و کسی هک نشده دوستانی که خرید کردند اگر هک میشدند تا حالا گزارش می دادند و مطمئن باش به من اجازه فروش را نمی دادند . حداقل یه چیزی بگو تا کسی به عقلانیت شما شک نکنه . خداوند توفیقت بدهاگه راست ميگي شمارتو بده من برات انتقال ميدم. شارژ 5 توماني رو 3 ميدم.دوستان خريد نكنيد كه بدبختيد.اقا شمارتونو هك ميكنه و ازشارژ شما استفاده ميكنه
سلام بهراد چطوری میشناسی :دی محمدم Black Tiger :دی تو کجا اینجا کجا :دیشماررو هک میکنه ) ؟؟
جک میگی رفیق ؟؟
شما 5 رو 3 میدی ؟؟ من 30 تومن میخام ! میشه 18 تومن ! درسته ؟؟
شما بریز من 20 میریزم به حسابت ! شماررم خاستی پخ کنم !
دوست عزیز اینجا تایپیک فروش شارژ ایرانسل نه جای تبلیغات فروش .....سلام مهندس.گویا دوستان شارژ همراه اول خواستن.و طبق در خواست شما برای بنده رسیده
شارژ همراه اولالبته محدود می باشد.لطفا خصوصی پ خ بدین تا باهم همکاری داشته باشیم.درصدی یا بصورت خرید کلی
سابقه اولین فروش بنده در پی تی فروش 125 هزار تومان شارژ بصورت کلی به کاربر محترم armenakshدر ضمن بنده نخواستم تو تاپیک این دوست مون اختلال ایجاد کنم.و قیمت های بنده به هیچ وجه کمتر از rtl نمی باشد.اگر چنانچه ایشون قبول کردن همه چی به ایشون سپرده میشه و بنده کاری ندارم.
اکانت وی پی ان هم اگر خواستین بنده دارم.با سرعت عالی و اکانت تست رایگان.برای خریداران.با شارژ ایرانسل هم تعویض می شود.پ خ لطفا