سلام. من در کاپیتان بلک+قهوه تلخ خودم مقدار کمی اگزریوس جیونچی ریختم که در نت ابتدایی اصلا مشخص نمیشه اما بعد چند ساعت و در نت پایانی بوی عالیش مشام رو می نوازه! فرق اودکلن من با مال شما اینه که برای من فقط یکی دو قطره قهوه داره و بقیه ش کاپیتان بلکه با رد پای اگزریوس. برای شما (که هنوز نساختم) قراره 4 گرم قهوه باشه 3 گرم کاپیتان بلک. با یه کم اگزریوس تو محصول نهایی موافقی یا مخالف؟! خود اگزریوس یه بوی نسبتا تلخ (تلخیش از جنس تلخی پوست پرتقاله) میوه ایه و کنار قهوه و تنباکو؛ من می پسندم. اما قراره عطر شما به سلیقه ی شما باشه!سلام!
من فعلا برای سفارشم اول از هرکدوم از این اسانس ها 7 گرم می خوام:
بلک افغان
تام فورد توباکو وانیل
بلو آیس
COFFEE + کاپیتان بلک
سورپرایز تلخ و تاریک شما!
سلام. فکر کنم الان روی وایبر ؛ پاسخ شما رو دادم! چک بفرمایین.جناب شماره اي كه رو كارتت هست كه وايبر نداره
سلام. من در کاپیتان بلک+قهوه تلخ خودم مقدار کمی اگزریوس جیونچی ریختم که در نت ابتدایی اصلا مشخص نمیشه اما بعد چند ساعت و در نت پایانی بوی عالیش مشام رو می نوازه! فرق اودکلن من با مال شما اینه که برای من فقط یکی دو قطره قهوه داره و بقیه ش کاپیتان بلکه با رد پای اگزریوس. برای شما (که هنوز نساختم) قراره 4 گرم قهوه باشه 3 گرم کاپیتان بلک. با یه کم اگزریوس تو محصول نهایی موافقی یا مخالف؟! خود اگزریوس یه بوی نسبتا تلخ (تلخیش از جنس تلخی پوست پرتقاله) میوه ایه و کنار قهوه و تنباکو؛ من می پسندم. اما قراره عطر شما به سلیقه ی شما باشه!
ممنون از آقا رضا، ترکیبای قهوه شون واقعن عالی بود
از اون قهوه که دستمه یک قطره شو ریختم تو کاپیتان بلک (از کاپیتان بلک در حالت عادی خوشم نمیاد) خیلی بوش خواستنی شده!
قهوه که ردیف شه کاپیتان بلک هم میارم ؛ ترکیبش حتی از توسکان+قهوه هم خوش بو تر و با کلاستر شد. چه برسه به توباکو وانیل+قهوه!
سلام به همه دوستان! سومین عطر از کمپانی سازنده یخ آبی و فراری بلک که خدمت تون معرفی می کنم رایحه نام آشنای کاپیتان بلکه! وصف ترکیبشو با قهوه ی تلخ در سطور بالا خوندین. البته برخلاف جناب @Amaspad عزیز که تمایل داشتن قهوه بیشتر باشه در ترکیب شون؛ پیشنهاد شخص بنده کاپیتان بلک بیشتره در ترکیب. به نظرم به این ترتیب پخش و موندگاری ترکیب حاصله میره بالاتر و البته برای من رد پای قهوه در عطر کافیه مثل رد پای اگزریوس در این ترکیب؛ منتهی قهوه رو قویتر می خوام به نسبت اگزریوس.بهترین ترکیب از نظر من کاپیتان بلک+قهوه بود ... واقعا الان من موندم خیلی چیز خوب و با کلاسی در اومده شاید باورتون نشه همیشه دنبال این اسانس بودم توتون (تنباکو) با قهوه عالیه عالی عالی پیشنهاد می کنم دوستان تست کنن این ترکیب در رتبه بعدی توباکو وانیل با قهوه یه خوشمزگی خاصی تو این ترکیب دیدم و اصلا هم معلوم نیست که 2 تا عطر باهم ترکیب شدن انگار یه اسانس خاص و منحصر به فرد جلو روتونه
سلام. آرش جان من در ظرف اودکلن کاپیتان بلک و قهوه ام؛ کمی بلک ارکید ریختم و اسپری کردم. در بوی حاصله دست بالا رو همون بوی قهوه و کاپیتان بلک دارن اما در کنار این تلخی؛ شیرینی رضایت بخش بلک ارکید هم هست و از نتیجه ش راضیم. باید ببینم موندگاریش چطور میشه چون بارها تجربه کردم ترکیب چند عطر با هم دیگه میتونه موندگاری کاملا متفاوتی از موندگاری تک تک اون عطرها داشته باشه. گاهی موندگاری ترکیبیه کم تره. گاهی بیشتر. بسته به این که چیا با هم ترکیب شن و درصدشون چی باشه! امتحان به شیوه ی شما که عطرهای مختلف رو؛ هر کدوم از ظرف خودش اسپری می کنی رو لباس؛ مطمئن تره چون فقط بوها قاطی میشن از روی لباس و ترکیب شیمیایی خودشون تغییر نمی کنه.یکی از ترکیبات دوست داشتنی برای من ترکیب کاپتان بلک و بلک ارکید هست
دوستانی که دنبال بوی اصیل توتون های کاپتان بلک هستند و با بوی شیرین هم مشکلی ندارند رو توصیه میکنم
البته بلک ارکید قبلی من شیرین تر بود ولی با توجه به اینکه هوا رو به گرمی میره همین بلک ارکید کم شیرین رضا جان خوبه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. خب؛ خریداری کنین! پیشنهاد من ترکیبش با کاپیتان بلکه. چند قطره ش تو کاپیتان بلک؛ چنان نتیجه ای میده که تلخ پسندها؛ به ویژه قهوه دوستان میرن فضا.سلام خیلی دوست داشتم قهوه تلخو ازتون خریداری کنم با توجه به تعریفی که میکنن دوستان. تو این خراب شده یکی گرفتم با قیمت بالا پارسال ماندگاریش 2 دقیقه بود پخشش صفر .
من ایران نیستم متاسفانه . زحمت میفتین برین تا فرودگاه برای ارسالش . این نوعی که ف مودین 100 میلی چند قیمت میفته؟سلام. خب؛ خریداری کنین! پیشنهاد من ترکیبش با کاپیتان بلکه. چند قطره ش تو کاپیتان بلک؛ چنان نتیجه ای میده که تلخ پسندها؛ به ویژه قهوه دوستان میرن فضا.
ممنون که اسم همکاری که بهتون قهوه رو با قیمت فضایی و کیفیت پایین داد؛ نبردین.
دیدم نوشتین محل سکونت روسیه! خود هزینه ی ارسال با پست هوایی به روسیه که خیلی بالاست. حدود 90 تومن! شاید بهتر باشه وقتی مثلا برای عید نوروز تشریف آوردین ایران بدم خدمت تون.من ایران نیستم متاسفانه . زحمت میفتین برین تا فرودگاه برای ارسالش . این نوعی که ف مودین 100 میلی چند قیمت میفته؟
سلام.با تشکر از اقا رضا
سفارش 4 و 5 من هم رسید