بلو شنل: اسپری کردم تندی اول نسخه ادو پرفیوم که دوستم داره بعد از یه ربع ملایم و لطافت نسخه ادو تویلت که خودم دارم چند جا اسانس بلو شنل گرفتم به جرات نزدیک ترین رایحه اینه 450 تومان پول ادکلن بدم؟ بیخیال اسانس از آقا رضا می خرم بوش هم برای کسانی که تالا تست نکردن نمیشه دقیق گفت بوی چی میده ولی بوی تلخ ملایمی داره و کاملا همه پسنده هر پسری خوشش میاد و هر دختری هم خوشش میاد
سلام مجدد و تشکر از لطف تون. همون طور که فرمودین این رایحه به اودکلنش خیلی نزدیکه. اصل اودکلن رو من ندیدم یکی از دوستان مثل شما که اصلشو داره اینو بو کرد و اتفاقا در جا سفارش داد چون اودکلنش تموم شده بود.
وان میلیون اینتنس : این هم ادکلنش رو دارم اسانس آقا رضا رایحه چوبی ادکلن رو نداره ولی بهتر که نداره من خودم نسخه اسانس رو به ادکلن ترجیح میدم چون به قول اقا رضا سمفونی بوها فکر کنید یه چوبیم بهش اضافه کنید خیلی دیگه شلوغ میشه ولی برای آقا رضا حس زمانی رو میده تازه 45 دقیقه از ادکلن گذشته اون رایحه خوبه که من حال می کنم باهاش رایحه : چرمی و یه شیرینی که اصلا اذیت نمی کنه انرژی و اعتماد به نفس میده من همیشه برای کنفراسا این ادکلن رو میزنم
وان میلیون اینتنس رو خیلی دوست دارم. این قدر برام
مقدسه که تا حالا نتونستم به خودم اجازه بدم با عطر دیگه ای ترکیبش کنم.
اگزریوس : پرتقال دوست داشتنی با یه بوی گیاهی که به نظرم سدره نمی دونم ترکیب این دوتا باهم یه اسانس شیک به وجود میاره یعنی برای جاهای رسمی هم مناسبه ملایم تابستون میشه زمستون هم میشه فکر کنم آقا رضا این هم با یه اسانس ترکیب کنن یه چیز جالبی بتونن در بیارن بوش رو یه جا قبلا شنیده بودم که دوست داشتم اسمشو بدونم اما روم نشد بپرسم که الان فهمیدم خیلی هم موندگاره از 11.30 مونده
قدرت موندگاری جیونچی اگزریوس خیلی بیشتره. حالا کجاشو دیدی! چهار ساعت که چیزی نیست. من
تو ظرف خالیش؛ اودکلن ساز می ریزم رو خودم اسپری می کنم چند ساعت بوش می مونه با پخش خوب. شما که با غلظت 50 درصد اسانس اسپری کردی!
اگزریوس با خیلی عطرها قابل ترکیبه و تا حالا ترکیب کردم. کرید اونتوس؛بی دلیشس؛سی بای کلوهه؛ ... یه بار سر همین آرش
@arash59b نوشت میوه فروشی باز کردی!
ال هوم اسپرت : این چون عطر جدید آقا رضا بود می خوام روش مانور بدم عطری که از این مجموعه نظر من بیشتر از همه گرفت دوستداران بوی لیمو بخرید بوی لیمویی خاص نمی تونم تشخیص بدم لیمو شیرینه یا ترش( هم شیرینه هم ترش )1 ساعت اول بو لیمویی خودنمایی می کنه بسیار خوب خوشبو بعد از یه ساعت بوی ملایم ادویه ها یه ادویه شیرینه و یه ذره خیلی کم بوی گیاه تلخ واقعا از هر نظر این اسانس رو دوست داشتم یه تو نت اول چه تو تغییر نوتش کاملا حرفه ای انجام شده بود
ایف سن لورن یا همون YSL ؛ عطر سوئیسیش ؛ بله همین میشه که می فرمایین. عطرهای جدید رو دوستان به تدریج تست می کنن و قطعا نظری مثل شما می نویسن برای همه شون.
دوشنبه هفته بعد 4 تا عطر جدید که الان سمپل هر 4 تاش دستمه و فوق العادن ؛ ترخیص میشه و برای فروش میرسه و چقدر مشتاقم که دوستان عطرباز برسه دست شون این 4 تا. الان از این 4 تا یکیش دست شما هست! کدومش؟ کاپیتان بلکش که یک قطره قهوه ریختم توش و شما در وصفش نوشتی عالیه عالی عالی ....
بی جنتلمن : بوی اولش بوی میخک و اسطخدوسش ته بینیتون رو خنک می کنه خیلی حس جالبیه جنتلمن توی نوت اولیش برازندشه نت آخر هم یه بوی صابونی برای من تداعی می کنه البته یه دانهیل دیگه قبلا تو مغازه تست کرده بودم واقعا بوی صابون میداد این بوی چندتا ترکیب این حسو بهتون میده تلخیش ملموسه اذیت کننده نیست یعنی کسانی که عاشق تلخ هستند راضی میشن و کسانی که از تلخ خوششون نمیاد ناراضی نمی شن
بی جنتل همون دانهیل آلفرد قهوه ای معروفه که شخصا عاشقشم. اولین دوست مون که خرید سعید عزیز
@saeid.kh بود که در موردش نوشت:
عطر ها فوق العاده هستن. این دانهیل آلفرد هم به حدی منو مجذوب خودش کرده که الان مجدد میخوام سفارش بیشترش رو بدم.
دانهیل آلفرد هم اکنون نه با معرفی من؛ بلکه با تایید شما جای خودش را در دل دوستان باز کرد. سپاس مجدد.
دانهیل آلفرد رو به همه توصیه میکنم. این رایحه به نظر من جادو میکنه.
ممنون از این که زحمت کشیدی وقت گذاشتی نظرات ارزشمندت رو برامون نوشتی.سپاس.