saeed_it83
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 3
- لایکها
- 1
سلام من قزوین هستم میخواستم براتون بازاریابی کنم لطفا فقط لیست قیمت رو یکجا برام پ.خ کنید
من كاپتان بلك رو همينجوري دوست دارم منم مطمئنم كه با قهوه محشر ميشه تلخي قهوه با تلخي توتون و پيپ دوستداشتني ميشهسلام به همه دوستان به خصوص رفقای عطربازم!
آرش جان @arash59b جات خالی. از اون یه کوچولو قهوه که دستمه یک قطره شو ریختم تو کاپیتان بلک (از کاپیتان بلک در حالت عادی خوشم نمیاد) خیلی بوش خواستنی شده! مطمئنم اگه می دیدی می پسندیدی!
فعلا امکان ارسال سفارش چهارم شما رو ندارم چون همون طور که خوندی هنوز نشده قهوه بخرم. امیدوارم تو همین چند روزه بتونم تهیه کنم. امروز تو بازار هر کدوم از مشتریهام بوی توسکان + قهوه رو استشمام کرد سفارش داد!
قهوه که ردیف شه کاپیتان بلک هم میارم ؛ ترکیبش حتی از توسکان+قهوه هم خوش بو تر و با کلاستر شد. چه برسه به توباکو وانیل+قهوه!
واقعا راضیم از خریدم
بوی عطر معرکست ، آقا من هنوز اندرکف اون عطر خودتونم
مهرداد جان ؛ عطر با بوی کاج دیدم. اواخر دهه هفتاد. ولی اسمش یادم نیست. خالص بوی کاج داشت. آمارشو می گیرم بهت خبر میدم. الان در برخی عطرها به صورت ترکیبی با چیزهای دیگه هست. مثلا تو عطر میس دیور (که ندارمش) میدونم کاج هست.3 تا از عطرامو تست کردم
راستی عطری هست بوی کاج توش باشه؟ محض کنجکاوی
سلام. ممنون محمد جان. بله همان طور که قبلا خودم هم در معرفی ورساچ عود نوشته بودم ملایم ترین بوی عودیه که تا حالا دیدم و البته بوی ملایم هم موندگاری بالا نداره. چمپیون دیویدف هم بوی خنکی داره با کمی تلخی. به نظرم باید غلظت اسانس رو در اودکلن افزایش بدیم برای موندگاری بیشتر.سلام خدمت دوستان گرامی. دیشب و امروز دو تا از آخرین عطرهایی که گرفتم رو تست کردم، دیشب ورساچ عود مشکی رو امتحان کردم. بسیار سنگین و موقرانه هست بوش، بوی عود توش کاملا شاخص هست، به نظرم ماندگاریش تعریفی زیاد نیست، چون صبح که بیدار شدم زیاد خبری ازش نبود. دیویدوف چمپیون هم امروز امتحان کردم. بوی لیمو شاخصترین بوی قابل تشخیصش برای من هست و بوی یه گلی هم توش هست که نمیدونم چیه :دی ولی برام جالبه که از بوی گلش هم خوشم میاد (کمتر پیش میاد از بوی گل خوشم بیاد). ماندگاری اینیکی هم فکر کنم زیاد خوب نیست، البته خب تو فصل سرما هم هستیم...
راستی آقا رضا این ظرف های 10 میلی که این دفعه محبت کردید حق داشتید و بهتر هستن. یه درخواست هم داشتم اینکه لطفا رایحه های گرم هم اضافه کنید اگه جلو دستتون اومد، دیگه این آخرایی که اضافه کردید غالباً شدن عطرهای خنک.
بهرحال چاکریم :general504:
سلام و ممنون از ابراز نظرت محمد جان. همین طوره که می فرمایین؛ الان مثلا همون مشتری اکلت که مثال زدم فقط داره اونو برای رایحه اش می خره وگرنه واقعا نه پخشش اون چنانیه (به خصوص تو هوای سرد و به ویژه در محیط باز!!) نه موندگاری داره.در مورد پخش بو و رایحه خوب من خودم به پخش بو و ماندگاری اهمیت می دم ولی خوب اگر آدم این 2 فاکتور رو در نظر بگیره باید فاکتور رایحه رو محدود کنه یعنی من اگه از یه رایحه ای خوشم بیاد بدون در نظر گرفتن موندگاری و پخش اون رایحه رو می خرم و اگه پخش بو و ماندگاری مهم باشه می رم سمت رایحه هایی که این دو فاکتور رو داشته باشه و کمتر به علاقه خودم توجه می کنم
و در مورد اسم عطر من خودم زیاد مهم نیست ولی خب آدم عطرهای ناشناخته رو بو نکرده به معرفی بیشتری نیاز داره
این عطری که مهدی جان اشاره می کنه یکی از اون ترکیبای خودساختمه که فقط به طور حسی؛ به نظرم میاد به هم می خورن و ترکیب می کنم.آقا من هنوز اندرکف اون عطر خودتونم