arash59b
Registered User
بنظرم باربری لندن هم میتونه باهاشون همساز بشه
بخصوص با کلوهه
Sent from my iPhone using Tapatalk
بخصوص با کلوهه
تست می کنم ببینم چی میشه. خود باربری لندن رو به تنهایی بسیار دوست دارم.بنظرم باربری لندن هم میتونه باهاشون همساز بشه
بخصوص با کلوهه
اتفاقا منم اولش تعجب کردم. گفتم اگه یه نفر در نظرسنجی گفته من خرید کردم و از کیفیت عطر دریافتی و قیمتش راضی نیستم. مشروح نظرم را در تاپیک برای همه می نویسم، پس چرا کسی نظری مبنی بر ناراضی بودن تو تاپیک ننوشته؟ حالا روشن شدبی نوا و درمانده؛ رقیب که اومده تو نظر سنجی بالای صفحه گزینه ی آخر رو تیک زده تا به خیال خودش...
سلام خدمت اقا رضای گلبلو شنل
بلو شنلی که دارم رو بردم پیش یکی از دوستام که می دونستم اودکلن اصلش رو داشته. بدون این که بهش بگم چیه؛ گفتم امیر این بوش چطوره؟ بو کرد گفت این بلو شنله! یه شیشه برام بیار!
خنکه و کمی تلخ. اسم شنل شناسنامه این عطره و فکر می کنم جاشو بین عطرهاتون باز می کنه اگه به خنک و تلخ تمایل دارین.
امروز جناب @mehrdadb3 رو از نزدیک دیدم و خیلی خوشوقت شدم. 22 عطر گرفتن و ترکیب بی دلیشس+ سی بای کلوهه رو استشمام کردن و رو لباس شون اسپری کردم. حتما نظرشون رو در خصوص این بو و سایر رایحه ها برامون لطف می کنن می نویسن سر فرصت.
مهرداد جان ترکیب رو چطور دیدی؟ پخش بو و موندگاریش چطور بود؟ کسی از نزدیکان نظری در موردش داد یا نه؟!
اتفاقا منم اولش تعجب کردم. گفتم اگه یه نفر در نظرسنجی گفته من خرید کردم و از کیفیت عطر دریافتی و قیمتش راضی نیستم. مشروح نظرم را در تاپیک برای همه می نویسم، پس چرا کسی نظری مبنی بر ناراضی بودن تو تاپیک ننوشته؟ حالا روشن شد
بیخیال
اینا نمکِ فرومن
راجبه ترکیب بی دلیشس+ سی بای کلوهه به نظرم بویه جالبی داشت ولی من نت اولش رو کمی بو خیار مانند یا شبیه اون داشت رو زیاد دوست ندارم ولی بعد یه مدت بوی شیرین میوه ای ازش میاد که اینو دوست داشتم و تا اخر شب بوش همراهم بود
دوست عزیز سوء تفاهم شده اگه به نظرتون اومده که کرید سیلور مانتن و کرید گرین آیریش رو بخاطر قیمتش نمیارم. همون طور که عرض کردم برخی عطرها رو (از جمله همین دو تا) هنوز در فروشگاه اینترنتیم عرضه نکردم و در اختیار برخی دوستان بیرون اینترنت هست. عطرها به تدریج معرفی و عرضه میشن و هر رایحه ای طرفداران خودشو داره و یا پیدا می کنه. برخی عطرها هم موقتا موجود نیست. مثل بلک ایکس اسی که بوی آناناس خیلی قوی داره و جون میده برای ترکیب با کرید اونتوس! اینم تو هفته آتی حتما میرسه دستم.راجبه کرید پرسیدم گفتن اسانس هاشو دارن ولی گرونن و امیدوارم از کرید هم مدل بیشتری بزارن و همچنین جورجیو آرمانی فکر نکنم کرید از بلک افغان گرونتر باشه
یکبار قدیما هم از اسانس جگوار برای کسی گرفتم اونم بوی جالبی داشت بوی پرتقال و خنکی رو توش احساس میکردی نگفت دقیق اسمشو بهم فقط گفت جگوار هست
در نهایت تاسف و تاثر با خبر شدم پدر بزرگ محمد سعید عزیز از عطربازان حرفه ای انجمن ؛ در کرمانشاه به رحمت ایزدی رفته است. از طرف خود و سایر اعضای محترم پاتوق عطر یاد یار با ایشان ابراز همدردی می کنم و برای آن مرحوم خواهان آرامش و سعادت ابدی هستم.
محمد جان تسلیت ما را بپذیر و ما را در غم این مصیبت سنگین شریک خود بدان.
بازی جالبیه. حریف می طلبم! راستش اوائل نمی دونستم که خیلی ها براشون ساده نیست که اسم و بوی عطرها رو در حافظه شون نگه دارن. مشتری داشتم که تا حالا شش دفعه از من اسم یک عطر رو پرسیده اما تعجب نمی کنم اگه بازم بپرسه رضا اسم عطرم چیه! از اسم مهم تر؛ من برخی رو دیدم که هر چقدر هم بهشون توضیح میدم در مورد بوی سرد و گرم و شیرین و تلخ باز متوجه نمیشن. یکی شون یه بار بهم گفت من صد دفعه سوال کردم در این مورد ؛ شما خودتونم نمی فهمین چی جواب میدین! قهوه رو دادم بو کنه گفتم ببین؛ این تلخه. بعد بلو مجیک رو دادم گفتم ببین این شیرینه. همین که بو کرد گفت چه بوی جالبی داره. برام یه شیشه بیار!وقتی چند تا تستر دارین و یه نفر پیشتونه که با عطرها آشنا نیست میتونین یه بازی ترتیب بدین
دو دقیقه تستر ها رو در اختیارش بذارین که بو کنه و اسمهاشونو بخونه و به خاطر بسپاره
بعد چشماشو میبنده و شما یکی یکی تسترها رو بهش میدین و باید بو کنه و بگه که اسم عطرش چیه
بعضیا حافظه ی بویاییشون قویه و بوها رو یادشون می مونه. بعضیها نه
واسه جالبتر شدن بازی میتونین هر عطری رو که درست حدس زد بدین واسه خودش، و اگر یه عطر رو اشتباه حدس زد یکی از عطرهایی که داره رو ازش بگیرین
اگه طرف عطرای خودشم بیاره تو بازی، آخر سر کلی عطر مجانی گیرتون میاد :general304:
سلام محمد جان. در خصوص اسپریها؛ از فاصله حدود 10 /15 سانتی والف رو محکم فشار میدی پور نمیشه عطرت؟ فکر می کنم تک تک اسپریهای شما رو تست کردم. تو کدومش مشکلی دیدی و برام بنویس چی بود اون مشکل.با سلام خدمت جناب هادی
قربان خواستم سفارش سومم رو تقدیم کنم:
بلک XS
ورساچ عود مشکی
Eau Fraiche
چمپیون دیویدف
جوپ
فقط یچیزی قربان. اون ظرف قبلی ها انگار اسپری بهتری داشت؟ یا من اینطور حس میکنم.