با اجازه از آقا رضا... يه مدتى دستى در آتش داشتم دوستان. اصلا عطرى که با غلظت کمتر توليد بشه براى کشور خاصى وجود نداره
اين نوع ادکلن ها تو شيشه هاى اصلى در کشور امارات و چين پر ميشه که اماراتى 2 نوع داره و چينيش اصلن ارزش خريد نداره
بهترين نوع اماراتيش روى پوست حدود ١ ساعت پخش بو داره و رو لباس 7-8 ساعت ضعيف ميمونه...
نت ها اصلا رعايت نشده و بعضيهاش مثل ورساچه اروس شباهتى 40 درصدى هم نداره. در ضمن از لحاظ بهداشتى هم تاييد نميشه. ينى اسمش فيک هست که بعضى فروشندگان محترم با اسم هاى قشنگ قشنگ ميفروشنش ميره. کسى که يه بار اسانس استفاده کنه اصلا نميتونه ازونا استفاده کنه
در خدمتم بفرمایید. چه کار خوبی می کنید ترکیب می کنید! نتیجه اش رو برای ما هم بنویسین.دوست عزیز میشه از هر عطر که خواستیم فقط سه گرم سفارش بدیم
چون من زیاد عطر ها رو با هم قاطی میکنم و تقریبا هر دفعه چندین اسانس رو میگیرم میخوام هم از نظر هزینه برام به صرفه باشه هم تنوع بهتر باشه
اگر پاسخ مثبت هست که سفارش بدم
دوست عزیز اگه میشه لالیک سفارش من هم از همین جدیده بریزید که امروز بیام بگیرم طبق قراریک لالیک انسر نویر جدید دستم رسیده رایحه قدرت مند تری نسبت به لالیک فعلیم داره و بوی چوب سوخته اش خیلی به دل می شینه. تازگی ها سلیقه ام خیلی کشیده این سمت.
مهرداد جان انشالله این لالیک از تست که رد شد ازش خرید می کنم و در سری بعد تقدیم دوستان می کنم.دوست عزیز اگه میشه لالیک سفارش من هم از همین جدیده بریزید که امروز بیام بگیرم طبق قرار
سلام آرش جان. منم حسم اینه که ترکیب این دو تا رو بیشتر دوست دارم تا تک تک. سه گرم بی دلیشس و دو گرم کلوهه ریختم با یک گرم فیکس. امروز تو بازار هر کس دید ؛ خواست! نمیدونم چرا حس می کنم علیرغم این که ترکیبش؛ پخش بوش بالاست اما ماندگاریش دچار کاهش میشه.از دیگران که می پرسیدم بوی چی رو حس می کنید برخی گفتن خیار و هندونه؛ برخی پرتقال! سیب بعدا ظاهر میشه و قوت می گیره.سلام رضا جان
امروز تریکب بی دلیشس و کلوهه رو تست کردم. می شه گفت رایجه ای که میده حاصل جمع هردو اسانس هست . کلوهه از بوهایی است که من ارتباط برقرار نکردم ولی ترکیبشون بهتر از هرکدوم بصورت جداست.
ذائقه من اینطوری بهتر می تونم کلوهه رو تحمل کنه