arash59b
Registered User
در مورد بلو فور من بنظرم خودت ادکلن اصل رو یه تست بکن. معمولا همه جا هم پیدا میشه. البته باید این رو هم در نظر گرفت که ادکلن 100 میلش قیمت بالایی نداره. باید از نظر هزینه هم اسانسش مقرون به صرفه باشهآرش جان منم فکر می کنم خیلی کار راحتی نیست تفکیک بوها. من خودم امشب یک رایحه ی ترکیبی دیگه ساختم به کسی نشون دادم اشاره کرد به بوی پرتقال تو عطر اما من نمی تونستم پرتقال رو حس کنم!
خب پس لازم شد برم دنبال یک بلو فور من جدید که بیشتر بشه محتویاتش رو تجزیه کرد. البته میدونی که اکثر عامه مردم مثل ما این قدر ریز نمیشن تو جزییات. اما اینجا پاتوق عطربازهاست و این جور کارها بخشی از تفریح و لذت و در نهایت زندگی مونه!
شما راست میگی من با آکس تست کردمعزیزم اونی که بوی اناناس داره آکس Axe نیست. بلک ایکس اس هست که شما در دسترست نیست هنوز. من در تعریف آکس نوشتم:"یک بوی تک و خاص! درجه حرارتش ملایم تا نسبتا گرم و طعمش شیرینه. فکر کنم از موز هم استفاده شده توش"
اتفاقا بلک ایکس رو دارم ولی بوی اناناسش خیل لایت است و کلا پخش بو و ماندگاریش پایینه (مال شما رو نمیدونم چطوره). میرم با اونم تست می
شما که خودت بهتر از هرکسی می تونی موارد تاپ رو بهشون معرفی کنیپی نوشت: عزیزی در پیام خصوصی از من خواست بهترین کارهای ترجیحا خنک و تلخم (فقط مردونه) رو بهش معرفی کنم. گرم رو سخت می پسنده اما دنبال بهترین های هر سبکه. آرش جان نظر مشورتی شما برای این دوست مون چیه؟ هم چنین عزیزانی مثل
@sana2000 و @Musketeer و @Alios و @mostafa a لطفا نظر مشورتی بدین.اقا محمود عزیز @msaj87 هم خیلی عطرهای منو داره. اقا مصطفی در اصفهان همه عطرهای منو جز تق هرمس داره!
پی نوشت دوم:
@arash59b آرش جان بلو مجیک رو در کنار کرید اونتوس چطور می بینی؟ حتما ترکیبی استفاده کن و نظرت رو بگو. فکر کنم خفن ساخته شدن برای ترکیب با هم دیگه. هر دو خنک و میوه ای.
با توجه به باز خوردهای دوستان بنظرم بی دلیشس ، ال هم، اکوا از خنک ها و حتی به کرید لایت و دانهیل هم میشه اشاره کرد. بوگارت هم تو مواردی که تلخیش بالاتر باشه خوبه. شاید از تلخی 212 هم خوشش بیاد
بنظرم باید جالب بشهآرش جان بلو مجیک رو در کنار کرید اونتوس چطور می بینی؟ حتما ترکیبی استفاده کن و نظرت رو بگو. فکر کنم خفن ساخته شدن برای ترکیب با هم دیگه. هر دو خنک و میوه ای.
فکر کنم کرید بعد از 20 دقیقه قافله رو به مجیک ببازه و در مقابلش محو بشه چون مجیک خیلی بوی اکتیوی داره. احتمالا ازش زیادتر اسپری کنم