سلام. دوست عزیز در پست شماره یک همین تاپیک اسم و مشخصات و قیمت همه عطرهایی که دارم هست.ورساج ابی هم داری چنده
مرسی اگه ابی که سرد حساب میشه اوردی بگوسلام. دوست عزیز در پست شماره یک همین تاپیک اسم و مشخصات و قیمت همه عطرهایی که دارم هست.
خیر؛ ورساچ آبی ندارم. این ورساچ با شیشه ی قهوه ای است.
سلام و عرض ادب به حضور جناب آقای هادی بزرگوار و سلامبه دیگر دوستانساعت خیلی خوشی رو در کنار سعید جان @saeid.kh بودم امشب. سفارش دوم شون کرید اونتوس بود و دانهیل آلفرد دو ظرف 50 میل.
ایشان سه تا از عطرهای ترکیبی منو بو کردن و خودشون نظر میدن در موردش:
1 - بلک ارکید تلخ و خنک! (ترکیب بلک ارکید و بی دلیشس و 212 س ک س ی مردونه)
2 - ترکیب بوهای میوه ای (هلو؛پرتقال؛آناناس و ...)
3 - ترکیب کرید اونتوس و آناناس
سلام خدمت شما و دیگر دوستان به خصوص عطر بازهای پاتوق کوچک عطر یاد یار!در مورد سلیقه ی جناب هادی که من ایشون رو جادوگر دنیای عطر خطاب میکنم، عرض کنم که 20، عالی از هر نظر. ایشون قبل از معرفی عطر ها، ابتدا روانشناسی خریدار رو کاملاً بررسی میکنن که نشان از فوق حرفه ای بودن ایشون داره. حتماً دوستان تلاش کن برای 1 مرتبه هم که شده ایشون رو از نزدیک ببینن و سحر جناب هادی رو امتحان کنن.
عطری که اشاره کردین؛ ایفوریا اسپرینگ است. عطر شماره 4 در لیست. خود منم خیلی به این عطر حس دارم!امروز جناب هادی ، یه شیشه ی کوچولو همراهشون بود که در لحظه ی اولی که بو کردم، احساس کردم سبدی از بهترین میوه های تازه جلوم قرار داره. آرامبخش و خاطره انگیز. کمی که از اسپریش گذشت، شیرینی بسیار دلنشینی ازش باقی موند. اینقدر خوب و خواستنی بود که از الان در سبد سفارش بعدیم رزرو شده
داشتم با @lovely72 عزیز چت می کردم؛ بخشی از گفت و گومون در مورد این بود که یکی مثل ایشون دوست داره بوی معروف و شناخته شده رو روی خودش اسپری کنه تا بقیه با اون بو یادش بیفتن؛ یکی مثل من که به تعبیر ایشون خاص پسندم؛ بوها رو ترکیب می کنم تا بویی رو ابداع کنم که هیچ کس دیگه استفاده نمی کنه!
امروز عصر ترکیب بلک افغان و بی دلیشس رو اسپری کردم؛ بعد توباکو وانیل اسپری کردم و بعدش کرید اونتوس. روی دستم هم بلک ایکس اس! برم نزدیک چند نفر ببینم قضاوتشون چیه نسبت به این ترکیبها! چی به شامه شون میرسه سر جمع؟
بینی افراد منفجر میشهداشتم با @lovely72 عزیز چت می کردم؛ بخشی از گفت و گومون در مورد این بود که یکی مثل ایشون دوست داره بوی معروف و شناخته شده رو روی خودش اسپری کنه تا بقیه با اون بو یادش بیفتن؛ یکی مثل من که به تعبیر ایشون خاص پسندم؛ بوها رو ترکیب می کنم تا بویی رو ابداع کنم که هیچ کس دیگه استفاده نمی کنه!
امروز عصر ترکیب بلک افغان و بی دلیشس رو اسپری کردم؛ بعد توباکو وانیل اسپری کردم و بعدش کرید اونتوس. روی دستم هم بلک ایکس اس! برم نزدیک چند نفر ببینم قضاوتشون چیه نسبت به این ترکیبها! چی به شامه شون میرسه سر جمع؟
بنده هم همین طور. تشکر از لطف و محبت تون.بسیار خوشحال شدم. ممنون از شخصیت زیبا و دوست داشتنی شون
عزیزم انشالله همیشه در شادی و خوشی اودکلنهاتو استفاده کنی. ممنون که نظرتو برامون نوشتی. وان میلیون اینتنس واقعا معرکه است از نظر خودم! الان آرش جان میگه مگه نگفتم بجای عالی و معرکه توضیح بدین در مورد عطر ... راست میگی حق با شماست. چشم!یک هفته هست که به زدن وان میلیون اینتنس عادت کردم،بعد از لالیک انسر فکر میکنم بهترین عطریه که به مشامم خورده
سلام آرش جان.ممنون از دقت نظرت. اگه فیکساتور هنوز داری یه کم رقیق کن بلو فور منت رو ببین رایحه اش باز میشه برات؟ فکر کنم رقیق تر بشه محتویاتش با پخش بیشتر در فضا راحت تر فهمیده میشن.(البته بحث تغییر ذائقه بویایی یه بخش زیادش علمی و روانشناختی است که به موقع اش میشه در موردش مفصل صحبت کرد)
درست میفرمائید ولی متاسفانه به شخصه قوّه مشامم زیاد خوب نیست(آقا رضا در جریان هستند)به همین دلیل نمیتونم توضیح بدم نت ها روسلام به همگی. سه موضوع مختلف هست که بصورت خلاصه بهشون اشاره می کنم.
1- بنظرم دوستان بهتره تجربه خودشون از هر عطر رو بصورت دقیق تر اینجا مطرح کنند تا برای بقیه بیشتر قابل لمس باشه. تنها اکتفا به کلماتی مثل عالی بودن ، محشر بودن و ... کافی نیست و لطف کنند نوت ها و رایحه هایی رو که به مشام شون میرسه دقیقتر بیان کنند. ممنون
2- امروز داشتم یه عطر زنانه رو تست می کردم به اسم گلدن سکرت از برند انتانیو باندراس که یه ادکلن زنانه است. بنظرم خیلی بودش نزدیک به بلو مجیک اومد. وقتی هم تو اینترنت نگاه کردم دیدم که بله نت ها اصلی این ادکلن هم شامل هلو و نارنگی و شکوفه پرتقال است با این تفاوت که برای زنانه و لطیف تر کردن ادکلن رایحه غالبترش یاسمین و شکوفه پرتقال است. دوستانی که دنبال رایحه زنانه بلو مجیک هستند می تونند از این ادکلن استفاده کنند.
مورد دوم تست بلو فور من بود. بنظرم ادکلن اصلش بوی بهتری داشت و رایحه نعناع توش بوضوح خودش رو نشون میداد و فرش تر بود. بلو فرمنی که اقا رضا دارن رایحه ای بسته داره و براحتی نیمشه فهیمد رایحه های بکار رفته توش چیه. دوستانی که بلو فورمن رو دارن لطفا در مورد رایحه ای که ازش دریافت می کنند بیشتر توضیح بدن.
3- برخی اوقات میشه که در استفاده های اول رایحه ای زیاد نظر مون رو جلب نمی کنه ولی به مرور بهش علاقه مند میشیم و یا برعکس. مثل روزهای اولی که ال هوم رو از اقا رضا گرفته بودم بنظرم جالب نیومد ولی چند روزی هست که نظرم نسبت بهش بهتر شده و رایحه اش بیشتر برام باز شده. دوستانی که چنین تجربیاتی داشتند هم مواردشون رو اینجا به اشتراک بزارن
(البته بحث تغییر ذائقه بویایی یه بخش زیادش علمی و روانشناختی است که به موقع اش میشه در مودش مفصل صحبت کرد)
سلام آرش جان.ممنون از دقت نظرت. اگه فیکساتور هنوز داری یه کم رقیق کن بلو فور منت رو ببین رایحه اش باز میشه برات؟ فکر کنم رقیق تر بشه محتویاتش با پخش بیشتر در فضا راحت تر فهمیده میشن.
بحث تغییر ذائقه بویایی برام جالبه. لطفا هر اطلاعاتی در این مورد داری برامون بنویس.
تشکر از مشارکت همه دوستان در گفت و گوها.
آرش جان منم فکر می کنم خیلی کار راحتی نیست تفکیک بوها. من خودم امشب یک رایحه ی ترکیبی دیگه ساختم به کسی نشون دادم اشاره کرد به بوی پرتقال تو عطر اما من نمی تونستم پرتقال رو حس کنم!درست میفرمائید ولی متاسفانه به شخصه قوّه مشامم زیاد خوب نیست(آقا رضا در جریان هستند)به همین دلیل نمیتونم توضیح بدم نت ها رو
بنظرم یکم کنجکاوی هم خوبه
خب پس لازم شد برم دنبال یک بلو فور من جدید که بیشتر بشه محتویاتش رو تجزیه کرد. البته میدونی که اکثر عامه مردم مثل ما این قدر ریز نمیشن تو جزییات. اما اینجا پاتوق عطربازهاست و این جور کارها بخشی از تفریح و لذت و در نهایت زندگی مونه!این کار رو با اون بلو فورمن که تو ضرف دو میل داده بودی انجام دادم، بصورت 1/3 اسانس و 2/3 فیکساتور ولی فرقی نکرد.
عزیزم اونی که بوی اناناس داره آکس Axe نیست. بلک ایکس اس هست که شما در دسترست نیست هنوز. من در تعریف آکس نوشتم:"یک بوی تک و خاص! درجه حرارتش ملایم تا نسبتا گرم و طعمش شیرینه. فکر کنم از موز هم استفاده شده توش"البته من از اکس بوی اناناس دریافت نمی کنم بوی یه توع شکلات همراه با ته بوی موز به مشامم میرسه
سلام. عزیزم تنها اودکلن با بوی رز که خنک باشه و من می شناسمسلام داداش تشکر از محصولات خوبتون والله من زیاد به عطریات اشنایی ندارم فقط قدیمها یه عطر میزدم عطر رز بود بوش آروم و خنک بود ، پیداش نکردم