سلام.
منم امروز سفارش دومم رو تحویل گرفتم که اینا بود:
14 ظرف 30 میل
تق هرمس
رالف لورن بلو
کرید اونتوس - 3 سری
کوکو شانل
بی دلیشس - 2سری
تام فورد توسکان لدر
آزارو کروم لجند
لالیک انسر نویر
تام فورد نویر
مونت بلانک این دی ویژوال
سیلور سنت بوگارت
که در مورد رالف لورن - کرید اونتوس - آزارو کروم - [
در این پست] به طور کامل نوشته بودم.
تق هرمس: من توی این دو سری ای که از آقا رضا عطر گرفتم تقریبا مطمئن شدم که بیشتر به عطر های میوه ای و خنک علاقه دارم.
تق هرمس دقیقا جزو این مواره، بوی ابتداییش بنظرم خیلی شبیه لیمو ترشه ولی گویا بوی گیریپ فروت و پرتعاله، واقعا بوی خنک و شادابی داره
این عطر از نظر همه پسند بودن مثل اونتوس کرید هستش بنظرم.
واقعا کسی پیدا نمیشه که بگه از این بو خوشم نمیاد، برای همین میتونم پیشنهاد کنم اگه قبلا تستش نکردید بدون نگرانی میتونید تهیه ش کنید و مطمعنا ازش لذت خواهید برد.
توسکان لدر: یک کلام بگم که واقعا شیک و شاهکاره، اولین بار که بو میکنید احتمالا بویی شبیه توت فرنگی (داخل اطلاعات سایت ها نوشتن تمشک ولی من با بوی توت فرنگی آشناترم :دی) و زعفرون رو احساس میکنید.
یکم که میگذره و عطر سبک تر میشه بوی چرم هم کاملا حس میشه. واقعا ازش لذت بردم و پشیمونم که چرا برای خودم نگرفتم (این رو برای یکی از اقوام سفارش داده بودم)
لالیک انسر نویر: لالیک هم برای یکی از اقوام گرفتم، اینو ادکلانشو داشتم و واقعا بوی اسانس به ادکلان اصلی نزدیکه و خیلی سخت میشه تفاوتی پیدا کرد، بو رو خوب نمیتونم توصیف کنم ولی کلیتش سرد و تلخه.
لالیک واقعا خوبه، احساس میکنم توی نوت اول بوی هویج میاد ولی میدونم اشتباه میکنم :دی و چیزی که از چند وقت پیش توجه ام رو جلب کرده اینه که این بو بین مردم خیلی زیاد شده و بارها شده توی مترو و اتوبوس بوی لالیک رو استشمام کردم. دقیقا مثل بلک ارکید
کوکو شانل : زیاد برای تستش وقت نداشم و باید میدام به صاحبش، بوی شیرینی داشت و از نظر من کاملا نمره ی قبولی رو برای یه عطر زنونه میگرفت.
تام فورد نویر و
مونت بلانک این دی ویژوال و
سیلور سنت بوگارت یکم بیشتر باید تستشون کنم چون مشامم کامل پر شده و اصلا نمیتونم تفاوتشون رو بفهمم، که در مورد اونا هم به زوری نظر میدم.
همچنین آقا رضا لطف کردن و برام به رایگان 30 میلی گرم رقیق کننده فرستادن که توباکو وانیل سری قبل رو رقیق کنم که در مورد اون هم وقتی رقیق شد و تست کردم دوباره نظرمو میفرستم، چون سری پیش خیلی غلیظ بود و بوی فلفلش اذیتم میکرد