• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاتوق عطربازها؛معتبرترین و مطمئن ترین مرجع و فروشگاه اینترنتی عطر و اسانس ایران برمبنای صداقت و تخصص

homo

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام دوست عزیز
من زیاد از ادوکلن سر در نمیارم اما از بوی لالیک انسر نویر خیلی خوشم میاد ادوکلن دیگه که تو این مایه ها رایحه داشته باشن چی هست؟
برای آدم سیگاری که بخاد بوی سیگار کم شه بهترین پیشنهاد چیه؟
لطف کنید اینارو جواب بدید تا بتونم سفارشمو انتخاب کنم
ممنون

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
سلام دوست عزیز
من زیاد از ادوکلن سر در نمیارم اما از بوی لالیک انسر نویر خیلی خوشم میاد ادوکلن دیگه که تو این مایه ها رایحه داشته باشن چی هست؟
برای آدم سیگاری که بخاد بوی سیگار کم شه بهترین پیشنهاد چیه؟
لطف کنید اینارو جواب بدید تا بتونم سفارشمو انتخاب کنم
ممنون
سلام دوست من. تشکر از توجهتون به تاپیک بنده. لالیک بوی تلخ داره و رایحه اش ملایمه. به غیر از خود لالیک که تو لیست عطرام هست؛ تق هرمس هم دارم که بسیار شبیه به اودکلنشه. تلخ و ملایم. اودکلن 75 میلش بالای 300 هزار تومن قیمتشه.
اما در خصوص استفاده از اودکلن برای رفع بوی سیگار پیشنهاد من رایحه های ملایم نیست!
بوهای قوی تر پیشنهاد میدم. مثل سیلور سنت بوگارت؛کارتیرپاشا؛بلک افغان؛توباکو وانیل ؛ 212 س ک س ی مردونه (همگی تلخ با درجات تلخی مختلف) و یک رایحه خنک کم تلخ هم هست: دانهیل آلفرد.
توسکان لدر هم هست با ترکیب استثنایی از بوی چرم و زعفران. تلخ محسوب نمیشه بخاطر زعفرانش.

Last edited:

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
امروز ظهر سفارش سوم آرش جان @arash59b حضورا تقدیم شون شد و دقایقی پیش سفارش جناب @saeid-ghom براشون با پیک موتوری ارسال شد. لطفا هر دو عزیز سفارش شون رو در تاپیک ثبت کنند.
ممنون.

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
قربان سفارش دومم رو از طریق پخ در فروم همسایه تقدیم کردم.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
قربان سفارش دومم رو از طریق پخ در فروم همسایه تقدیم کردم.
سلام دوست عزیزم. محبت کن سفارش رو در همینجا بنویس من دقیق متوجه نشدم تو چه ظرفی و از هر عطر چقدر باید بدم خدمت تون!
تشکر از لطفت.

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
سلام دوست عزیزم. محبت کن سفارش رو در همینجا بنویس من دقیق متوجه نشدم تو چه ظرفی و از هر عطر چقدر باید بدم خدمت تون!
تشکر از لطفت.
راستش گفتم سفارش که بسته شد بعد لیستش رو بنویسم، چون من واقعن ترجیح میدم از تجربه و راهنماییتون کمال سوءاسفاده رو بکنم همیشه کم و زیاد میشه! لیست اولیه تغییر میکنه
07.gif

با این حال اطاعت امر:

تام فورد بلک ارکید
تام فورد نویر
پگاسوس
ترکیب بی دلیشس و تافی چاکلت
دیور هوم+
توسکان لدر
بلک افگانو
ظرف های 5میلی لیتری.
در مورد 2تا آخری هم تو پخ عرض کرده بودم که که اینها دفعه قبل هم گرفته بودم ازتون، خواستم اگه ممکنه خالصترشون رو هم بگیرم امتحان کرده باشم. دفعه قبل توسکان لدر 10 میل در ظرف 20 میلی لیتری و بلک افگانو 6میل در ظرف 20میلی گرفته بودم ازتون. ببینید دیگه تا جایی که میشه غلیظش کنید
N_aggressive%20(4).gif
نمیدونم شاید اگه صلاح میدونید توسکان لدر رو حتی خالص و بلک افگانو مثلا 50% یا 60%
کلن با بوهای تند یا سنگین مشکلی ندارم. اگه لازمه تا جایی که صلاحه غلیظ کنید. مخصوصا برای این فصل این گرمها انگار خیلی بهترن. البته با همین غلظت هایی که دادید هم عالین فقط محض تست...

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
کلن با بوهای تند یا سنگین مشکلی ندارم. اگه لازمه تا جایی که صلاحه غلیظ کنید. مخصوصا برای این فصل این گرمها انگار خیلی بهترن. البته با همین غلظت هایی که دادید هم عالین فقط محض تست...
قربان بنده در خدمت شما هستم برای همین مشاوره ها! اصلا سوءاستفاده نیست!
الان کوچکترین ظرفم 6 میله. می خوای همه رو با حجم 5 گرم اسانس ببر. تنها استثنا ترکیب بی دلیشس+تافیه. این ترکیب رو باید در حجم بیشتری ساخت. چون درصد بی دلیشس رو نزدیک به ده برابر تافی پیشنهاد میدم. در غیر این صورت بوی تافی کاملا غلبه می کنه بر اودکلن و شما اصلا بی دلیشس رو نمی بینی!
اگزریوس هم رایحه بسیار قوی داره با پخش و موندگاری در حد جام جهانی! برای کوچکترین ظرف اسپری پیشنهاد من اینه که تافی+بی دلیشس رو جایگزین کن با اگزریوس.
دفعه پیش 17 تا رایحه رو بردی. کدومش رو بیشتر از همه دوست داشتی؟ 5 تای اولش رو به ترتیب علاقه ات برامون بنویس.
راحت باش؛ اینجا پاتوق عطربازهاست. همه خودین! تا حالا شده دو یا سه عطر رو با هم اسپری کنی ترکیب بوها رو ببینی چطور میشن؟ کدوما رو؟ نتیجه چی شد؟

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
قربان بنده در خدمت شما هستم برای همین مشاوره ها! اصلا سوءاستفاده نیست!
الان کوچکترین ظرفم 6 میله. می خوای همه رو با حجم 5 گرم اسانس ببر. تنها استثنا ترکیب بی دلیشس+تافیه. این ترکیب رو باید در حجم بیشتری ساخت. چون درصد بی دلیشس رو نزدیک به ده برابر تافی پیشنهاد میدم. در غیر این صورت بوی تافی کاملا غلبه می کنه بر اودکلن و شما اصلا بی دلیشس رو نمی بینی!
اگزریوس هم رایحه بسیار قوی داره با پخش و موندگاری در حد جام جهانی! برای کوچکترین ظرف اسپری پیشنهاد من اینه که تافی+بی دلیشس رو جایگزین کن با اگزریوس.
دفعه پیش 17 تا رایحه رو بردی. کدومش رو بیشتر از همه دوست داشتی؟ 5 تای اولش رو به ترتیب علاقه ات برامون بنویس.
راحت باش؛ اینجا پاتوق عطربازهاست. همه خودین! تا حالا شده دو یا سه عطر رو با هم اسپری کنی ترکیب بوها رو ببینی چطور میشن؟ کدوما رو؟ نتیجه چی شد؟
من ارادت دارم آقا البته که راحت هستم
16.gif

اتفاقا خیلی خوبه اینطوری، حداقل من که اینطوری 100% ترجیح میدم. کلن من همیشه سعی میکنم تو هر زمینه ای یه نفر خبره پیدا کنم کم کم از سلیقه ام شناخت پیدا کنه و ریش و قیچی رو بدم دستش، کلن مشتری ثابت هستم چه تو بوتیک چه آرایشگاه چه ...
31.gif

والا تو این فصل اینطور که به نظر میاد بوهای گرم رو ترجیح میدم، البته اصلن و ابدن حرفه ای نیستم و اطلاعات فوق العاده محدودی دارم در این زمینه. تو قبلیا توسکان لدر رو که خب قبلن هم داشتم فوق العاده پسندیدم، بلک افگانو و توباکو وانیل (همه اش شد تام فورد که
07.gif
) بیشتر جذبم کردن. غیر از اینها کرید اونتوس هم خیلی خوب بود. البته تقریبا از همشون خوشم اومد ولی کم کم متوجه شدم از اینها که اسم بردم بیشتر استفاده میکنم تا بقیه.
در مورد ترکیب، راستش خیلی مواقع توسکان لدر و بلک افگانو بوهاشون قاطی میشد، چون به تناوب یبار اینو میزدم یبار اون و تقریبا تمام لباس هام همواره یه ته بویی از این 2تا رو دارن! آره جالب میشه گاهی اوقات مخصوصا بلک افگانو اصلن مهم نیست از آخرین اسپری چقدر گزشته باشه، حتما باز حضور گرمش رو اعلام میکنه lol
کلن تغییراتی که فرمودید یا قراره بفرمایید مورد تایید هست
02.gif

چاکریم

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
تو قبلیا توسکان لدر رو که خب قبلن هم داشتم فوق العاده پسندیدم، بلک افگانو و توباکو وانیل (همه اش شد تام فورد که
07.gif
) بیشتر جذبم کردن. غیر از اینها کرید اونتوس هم خیلی خوب بود. البته تقریبا از همشون خوشم اومد ولی کم کم متوجه شدم از اینها که اسم بردم بیشتر استفاده میکنم تا بقیه.
در مورد ترکیب، راستش خیلی مواقع توسکان لدر و بلک افگانو بوهاشون قاطی میشد، چون به تناوب یبار اینو میزدم یبار اون و تقریبا تمام لباس هام همواره یه ته بویی از این 2تا رو دارن! آره جالب میشه گاهی اوقات مخصوصا بلک افگانو اصلن مهم نیست از آخرین اسپری چقدر گزشته باشه، حتما باز حضور گرمش رو اعلام میکنه lol
قربانت؛ خیلی محبت داری.
مواردی که تا الان برای سفارش دومت خواستی +اگزریوس در راستای سلیقته. وان دیزایر و کارتیر پاشا و رچاز من رو هم یه نگاه بنداز. میونه ات با تق هرمس چطوره؟ ملایم و تلخ. مثل لالیک انسر نویر (اونم ملایم و تلخه)
راستی وان میلیون اینتنس رو چطور دیدی؟ به سلیقه ی شخصیم؛ تو کارهای مردونه گرم؛ نمره اش 20 تمومه!

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
قربانت؛ خیلی محبت داری.
مواردی که تا الان برای سفارش دومت خواستی +اگزریوس در راستای سلیقته. وان دیزایر و کارتیر پاشا و رچاز من رو هم یه نگاه بنداز. میونه ات با تق هرمس چطوره؟ ملایم و تلخ. مثل لالیک انسر نویر (اونم ملایم و تلخه)
راستی وان میلیون اینتنس رو چطور دیدی؟ به سلیقه ی شخصیم؛ تو کارهای مردونه گرم؛ نمره اش 20 تمومه!
ارادتمندم
وان میلیون رو چند بار استفاده کردم، خوب هست 100%. مثلا برادر کوچکترم اظهار داشته که این بین همه ی عطرهایی که تا حالا داشته ام از همه بهتر بوده! شایدم اشتباه میکنم ولی حس میکنم پیر شدم تقریبا 27 سالمه دیگه بوهای اونطوری تاثیر نمیزاره روم lol
تق هرمس رو والا ازش چند بار شنیدم ولی متاسفانه نمیدونم بوش چطوریه، از لالیک فقط یدونه لالیک مشکی رو بو کرده ام که آره خب بوش خیلی دلنشینه ولی تو لیستتون ندیدم. اگه هست که لطفا اضافه بفرمایید. اونهای دیگه که فرمودید هم کوچکترین شناختی ندارم، بهرحال همونطور که عرض کرده بودم طبق صلاحدید اضافه بفرمایید، بینهایت ممنون میشم.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
وان میلیون رو چند بار استفاده کردم، خوب هست 100%. مثلا برادر کوچکترم اظهار داشته که این بین همه ی عطرهایی که تا حالا داشته ام از همه بهتر بوده!
چه برادر خوش سلیقه ای!
قربان جمع بندی و لیست نهایی تون رو بفرمایید.

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
سلول های سرطانی کبد بسیار به بوی لیمو حساس بوده و به محض بوییدن آن، رشد سرطان در آنها متوقف می شود.
علم پزشکی از سال ها پیش، از تاثیر این عطرها بر ضد انواع مختلف باکتری ها، قارچ ها، ویروس ها و هم چنین بیماری های سرطانی آگاه بود اما دانشمندان تاکنون از توضیح راز این تاثیر ناتوان مانده اند.
"هانز هات" رییس تیم تحقیقاتی دانشگاه رور بوخوم، کشف گیرنده عطر و بو در دیواره های سلول های سرطانی کبد را کشف مهمی دانست.
لینک خبر
عطرهایی که بوی لیمو دارن کدومان؟ اولین اسمی که میاد تو ذهنم کرید اونتوسه.

homo

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام ممنون از راهنماییتون
من بلک افغان و بی دلیشس و وان میلیون اینتنس تو ظرف 10 میلی با هر نسبتی که خود شما بهتر میدونی (بو قوی تر باشه بیشتر دوست دارم) میخام لطفا شرایط رو برام بفرستید.
ممنون

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
چه برادر خوش سلیقه ای!
قربان جمع بندی و لیست نهایی تون رو بفرمایید.
چاکریم :D
طی صخبتهایی که اونور هم داشتیم لالیک و تق هرمس اضافه شدن به لیست. فکر کنم همینا بود

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
سلام
همونطور که استارتر محترم چند پست قبل ذکر کردن، فرصتی شد که دیروز ایشون رو دوباره از نزدیک ملاقات کنم و سفارش سوم رو ازشون تحویل بگیرم
حدود نیمی از سفارش من ، موارد تکراری بود که قبلا در موردش صحبت کرده بودم یسری کارهای جدید هم مثل دیور هوم، دانهیل، بلوفور من ، پگاسوس و اگزریوس و ... هست که به موقعش نظرم رو خواهم گفت....
باز هم تشکر

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
ظرف شیشه ای کریستال پمپی با اسپری فوق العاده ؛ حدود 30 میل حجم؛ جعبه خیلی شیک و کادویی؛ بسیار مناسب برای هدیه روز عشاق!
20150124_140540.jpg

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
بدون مقدمه بریم سر بررسی

دیور هوم:
اونایی که من رو میشناسن بخصوص اقا رضا از ارادت کامل و تسلیم محض من به این رایحه با خبر هستند، از قدیم گفتن عاشق کور و کر هست حالا حکایت منه رایحه ای که با روح و روان من بازی میکنه
بوی خاک نمناک یا شاید بوی مهر نماز رو بیشتر برام تداعی میکنه احتمالا باید همون بوی زنبق بکار رفته توش باشه بخاطر رایحه های ملایم بکار رفته ماندگار و پخش بوی نچندان قوی

ادامه دارد...

Sent from my iPhone using Tapatalk

shmp30

Registered User
لایک‌ها
96
سلام.
منم امروز سفارش دومم رو تحویل گرفتم که اینا بود:
14 ظرف 30 میل

تق هرمس
رالف لورن بلو
کرید اونتوس - 3 سری
کوکو شانل
بی دلیشس - 2سری
تام فورد توسکان لدر
آزارو کروم لجند
لالیک انسر نویر
تام فورد نویر
مونت بلانک این دی ویژوال
سیلور سنت بوگارت

که در مورد رالف لورن - کرید اونتوس - آزارو کروم - [در این پست] به طور کامل نوشته بودم.

تق هرمس: من توی این دو سری ای که از آقا رضا عطر گرفتم تقریبا مطمئن شدم که بیشتر به عطر های میوه ای و خنک علاقه دارم.
تق هرمس دقیقا جزو این مواره، بوی ابتداییش بنظرم خیلی شبیه لیمو ترشه ولی گویا بوی گیریپ فروت و پرتعاله، واقعا بوی خنک و شادابی داره
این عطر از نظر همه پسند بودن مثل اونتوس کرید هستش بنظرم.
واقعا کسی پیدا نمیشه که بگه از این بو خوشم نمیاد، برای همین میتونم پیشنهاد کنم اگه قبلا تستش نکردید بدون نگرانی میتونید تهیه ش کنید و مطمعنا ازش لذت خواهید برد.

توسکان لدر: یک کلام بگم که واقعا شیک و شاهکاره، اولین بار که بو میکنید احتمالا بویی شبیه توت فرنگی (داخل اطلاعات سایت ها نوشتن تمشک ولی من با بوی توت فرنگی آشناترم :دی) و زعفرون رو احساس میکنید.
یکم که میگذره و عطر سبک تر میشه بوی چرم هم کاملا حس میشه. واقعا ازش لذت بردم و پشیمونم که چرا برای خودم نگرفتم (این رو برای یکی از اقوام سفارش داده بودم)

لالیک انسر نویر: لالیک هم برای یکی از اقوام گرفتم، اینو ادکلانشو داشتم و واقعا بوی اسانس به ادکلان اصلی نزدیکه و خیلی سخت میشه تفاوتی پیدا کرد، بو رو خوب نمیتونم توصیف کنم ولی کلیتش سرد و تلخه.
لالیک واقعا خوبه، احساس میکنم توی نوت اول بوی هویج میاد ولی میدونم اشتباه میکنم :دی و چیزی که از چند وقت پیش توجه ام رو جلب کرده اینه که این بو بین مردم خیلی زیاد شده و بارها شده توی مترو و اتوبوس بوی لالیک رو استشمام کردم. دقیقا مثل بلک ارکید

کوکو شانل : زیاد برای تستش وقت نداشم و باید میدام به صاحبش، بوی شیرینی داشت و از نظر من کاملا نمره ی قبولی رو برای یه عطر زنونه میگرفت.

تام فورد نویر و مونت بلانک این دی ویژوال و سیلور سنت بوگارت یکم بیشتر باید تستشون کنم چون مشامم کامل پر شده و اصلا نمیتونم تفاوتشون رو بفهمم، که در مورد اونا هم به زوری نظر میدم.
همچنین آقا رضا لطف کردن و برام به رایگان 30 میلی گرم رقیق کننده فرستادن که توباکو وانیل سری قبل رو رقیق کنم که در مورد اون هم وقتی رقیق شد و تست کردم دوباره نظرمو میفرستم، چون سری پیش خیلی غلیظ بود و بوی فلفلش اذیتم میکرد

دل آهنگ

Registered User
لایک‌ها
3,516
من توی این دو سری ای که از آقا رضا عطر گرفتم تقریبا مطمئن شدم که بیشتر به عطر های میوه ای و خنک علاقه دارم.
سلام و ممنون از لطف و محبتت. واقعا لذت می برم وقتی دوستان میان در مورد سلیقه و نظرشون با بقیه حرف میزنن. اینجا پاتوق عطربازاست دقیقا به همین دلیل. بوهای مختلف رو تست می کنیم و در موردش حرف میزنیم و نظر دیگرون رو جویا میشیم و ... در نهایت کلی خاطره میسازیم برای خودمون و دیگرون. خاطره هایی معطر!
حسین جان برای دفعه بعد پیشنهاد میدم حتما بلوفورمن ؛ دانهیل الفرد؛باندراس و بلو مجیک رو تست کنی.
خیلی خوبه که متوجه شدی گرایشت کدوم سمته. به حست اعتماد کن و از سلیقه ات لذت ببر.
منتظر پست تکمیلیت در مورد باقی رایحه ها هستم. آرش عزیز هم کلی حرف داره برامون که فعلا قسمت اولش رو نوشته!

shmp30

Registered User
لایک‌ها
96
سلام و ممنون از لطف و محبتت. واقعا لذت می برم وقتی دوستان میان در مورد سلیقه و نظرشون با بقیه حرف میزنن. اینجا پاتوق عطربازاست دقیقا به همین دلیل. بوهای مختلف رو تست می کنیم و در موردش حرف میزنیم و نظر دیگرون رو جویا میشیم و ... در نهایت کلی خاطره میسازیم برای خودمون و دیگرون. خاطره هایی معطر!
حسین جان برای دفعه بعد پیشنهاد میدم حتما بلوفورمن ؛ دانهیل الفرد؛باندراس و بلو مجیک رو تست کنی.
خیلی خوبه که متوجه شدی گرایشت کدوم سمته. به حست اعتماد کن و از سلیقه ات لذت ببر.
منتظر پست تکمیلیت در مورد باقی رایحه ها هستم. آرش عزیز هم کلی حرف داره برامون که فعلا قسمت اولش رو نوشته!

ممنون ولی با این وجود دیشب دوباره توسکان لدر رو بو کردم و واقعا ازش لذت بردم.
بوی چرم، دود و زعفران واقعا عالیه، امیدوارم صاحابش که قراره امروز بیاد تحویلش بگیره از توسکان لدر خوشش نیاد خودم بردارم :دی
-همچنین در مورد دیور هوم هم که آقا آرش نوشتن کنجکاو شدم.
-دانهیل آلفرد فکر میکنم بوی تند و تیزی داشته باشه ولی بدم نمیاد در حجم کم تست کنم.
-آنتونی باندراس رو حدود یک سال پیش برای خرید اکلن رفته بودم بو کردم و کاملا ازش خوشم اومد ولی وقتی فروشنده YSL - la nuit de l'homme رو اورد دیگه هیچ حرفی باقی نموند و اینو بگریم، آقا رضا کاش میشد اسانس این ادکن هم پیدا کرد، واقعا خوب میشد.
-در مورد بلو مجیک و بلو فور من ایده ای ندارم واقعا که خوشم میاد یا خیر.

راستی امروز صبح تام فورد نویر رو به خودم اسپری کردم و نظرم در موردش:
اولین چیزی که به نظرم رسید بوی لوازم آرایش مثل پورد پنکیک میمونه که خانوم ها استفاده میکنن که یک شیرینی خیلی کم و جالبی هم داره.
باز خورد 5-6 نفری که امروز دیدمشون هم بسیار مثبت بود و خودمم خیلی خوشم اومد ازش.
ماندگاری بسیار بالایی داره، طوری که رو دستم زده بودم و چندبار با مواد شونده شستمش بازم پخش بود داره
این اسانس رو به صورت 50 درصد تهیه کردم و بسیار عالیه.
نمره ی 8/10 میدم بهش.

بالا