سلام. خیر مقدم عرض میشه خدمت تون! اگه دقایقی وقت صرف کنین نظرات دوستانی که قبل از شما خرید کردن رو مطالعه بفرمایین؛ احتمالا به این نتیجه میرسین که اسانسهای بنده در مجموع تا حد قابل توجهی شبیه اصل اودکلنهاست. من برخی موارد رو شخصا با اودکلنش تطبیق دادم. مثلا دانهیل الفرد (رنگ جعبه ی اودکلن قهوه ایه). صد در صد بو مطابقت داره! اودکلن یک سری از اسانسهای موجودم رو متاسفانه تا به حال ندیدم و برای همین از حیث تطابق با اودکلن نظری ندارم . اما نکته کلی این که ؛ این 46 عطری که لیست کردم؛ بین چند صد عطر از تقریبا تمام شرکت های اروپایی که عطرشون به ایران میاد گلچین شده و رایحه های دلنشین و شامه نوازی هستن با پخش بو و ماندگاری برخی خیلی زیاد برخی کمتر (بسته به این که بوی گرم داشته باشن یا سرد؛ شیرین باشن یا تلخ؛ ملایم باشن یا تند ....)سلام.
والا من حرفه ای نیستم و گرم و ترش و سرد و شیرین و اینا حالیم نیست:دی
عطر هایی که تا حالا زدم و همیشه هم میخرم ایناست: (اوریجینالش رو از خارج از کشور میخرم. نمیدونم واقعا فرق ادکلن، اسانس چمیدونم چی و چی چیه!) (ولی عاشق این عطر ها هستم)
D&G : The One
بولگاری آکوآ
کرید اونتوس
کلا با اینا فقط حال میکنم...
شبیه به اینا چی دارید؟ حقیقتا فعلا وضعیت مالیم خوب نیست که بخوام دوباره اوریجینال اینارو بگیرم:دی و اینکه کیفیت اینا که اصل هستن، با مال شما خیلی خیلی فرق داره؟ در ضمن، اینا الان اسانس ۱۰۰ درصد هستن؟ یا لایتن؟ اصلا این قضیه چند درصد بودنش چیه؟ممنون!
شما وقتی از فروشگاه بنده خرید می کنین چه مزیتی براتون داره؟
- قیمت خرده فروشی این عطرها با این کیفیت؛ با اطمینان خیلی زیاد عرض می کنم که از هر جای دیگه داخل و خارج اینترنت ارزون تره. برخی عطرها خیلی ارزون تره!
- تا حد نسبتا زیادی به منابعی که عطر رو ازشون تهیه کردم اطمینان دارم. به عبارت دیگه کیفیت عطرها بالاست و این نکته رو مکرر عزیزانی که تا الان خرید کردن در نوشته هاشون بهش اشاره کردن.
و اما غلظت عطر:
عطر گرمی فروخته میشه و قیمت هر گرم اسانس خالص برای هر عطر ذکر میشه. برای همین مشتریان محترم خیلی راحت می تونن قیمت سفارش شون رو محاسبه کنن. حالا به عنوان مثال شما در یک ظرف 10 میل از عطر بلک افغان قصد خرید دارین. پیشنهاد من به شما استفاده 5 گرم اسانس هست در این ظرف(باقیش فیکساتور) . شما پول 5 گرم اسانس رو پرداخت می کنی و عطرتون لایت میشه. بوی غلیظ و سنگین نداره؛ رایحه از نظر من دلنشین تره و همه پسند تر. اما یک موقع هست شما رایحه رو غلیظ و سنگین می خوای. در همین ظرف 10 میل 7 گرم اسانس می خوای (باقیش فیکساتور) در این حالت طبیعتا بخاطر غلظت اسانس؛ شما ماندگاری بیشتری داره اودکلن تون؛ اما رایحه سبک نیست و مطلوب همه نیست.
برای رایحه های ملایم تر من غلظت بالا پیشنهاد میدم. حدود 80 درصد اسانس و 20 تا فیکساتور اما برای رایحه های خیلی قدرتمند مثل توباکو وانیل و بلک افغان به نظر من حداکثر 50 درصد اسانس کافیه.
د وان دیزایر و کرید و آکوا بولگاری هر سه موجودن. اولی نسبتا بوی گرمی داره اما دومی و سومی خنک هستن. در پست شماره یک جلوی هر عطر مختصر توضیح دادم که گرمه یا سرد و ... یک مطالعه بفرمایید بنده در خدمتم!
Last edited: