چه جوری برد چه بد
سال پیش کیس دوست منم بردن بنده خدا بخاطر هاردش و عکسای شخصی خیلی داغون بود
بحث چیز دیگه ایهخواهشن باعث شادي من شدي .لطفا. ديگه خرابش نکنيد...تا امشب مجبور نشم توضبح بدم زن هستم..والا دوباره مدير عزيز دلم منو بن. ميکنه
بحث چیز دیگه ایه
به یلدا توهین کردی نکردیا:general211:یلدا چیه آخه ی رسم مسخره مثل بقیه رسمای ایران:general208:
:general601::general601:به یلدا توهین کردی نکردیا:general211:
جز معدود(محدود) رسوم سنتی و بسیار زیبای ایرانی هست که مونده.بعیده از شما آریا
رسمش موردی نداره فقط نمی دونم این هندونه رو کدوم فلان شده ای باب کرده توی این هوای سرد تنها چیزی که نمی چسبه هندونه ست:general711:یلدا چیه آخه ی رسم مسخره مثل بقیه رسمای ایران:general208:
با خودت چند چندی ؟ !سلام.اولا که من تازه از بن دراومدم...چه شب يلداي خوبي...کلا تنهاي تنها...حالاکه دعوت شدم ديگه غم ها رو بي خيال.اهنگ کيجا مازني از حامد پهلان رو گذاشتم...جاتون خالي بعد کلي گريه ...دارم ميرقصم...هزار هزار شادي وخوشي روبراتون آرزو ميکنم...
با خودت چند چندی ؟ !
:general607:ما که امشب داریم با بستنی سنتی و شکلات و ژله به پیشواز کریسمس میریم
یخ زدیم ...
:general601::general601:شب یلداتون مبارک
آريا مهرتو که اينقدر طبع شعرت بالاست به رسم ورسومات چيکار داري...
حالا يه شعر از خودت بگو .به افتخار امشب!يالا....
به یلدا توهین کردی نکردیا:general211:
جز معدود(محدود) رسوم سنتی و بسیار زیبای ایرانی هست که مونده.بعیده از شما آریا
صحبت من اصلا فقط ربط ب یلدا نداره صحبت من اینه چرا حتما باید تو یه شب خاص همه دور هم جمع بشن چرا بهونه واسه دور هم جمع شدن، این همه آدم دور هم جمع میشن چون فقط شب یلداست اگه نبود از حال هم هیچ خبری ندارن مهمونی و شاد بودن بی بهونش قشنگ نه فقط چون عید چون یلداست اینطوری زیبا تر نیست؟رسمش موردی نداره فقط نمی دونم این هندونه رو کدوم فلان شده ای باب کرده توی این هوای سرد تنها چیزی که نمی چسبه هندونه ست:general711:
صحبت من اصلا فقط ربط ب یلدا نداره صحبت من اینه چرا حتما باید تو یه شب خاص همه دور هم جمع بشن چرا بهونه واسه دور هم جمع شدن، این همه آدم دور هم جمع میشن چون فقط شب یلداست اگه نبود از حال هم هیچ خبری ندارن مهمونی و شاد بودن بی بهونش قشنگ نه فقط چون عید چون یلداست اینطوری زیبا تر نیست؟
چون تو تقویم ما ... تعداد روزهای عزاداریش 20 برابر روزهای جشن وشادیشه ...صحبت من اصلا فقط ربط ب یلدا نداره صحبت من اینه چرا حتما باید تو یه شب خاص همه دور هم جمع بشن چرا بهونه واسه دور هم جمع شدن، این همه آدم دور هم جمع میشن چون فقط شب یلداست اگه نبود از حال هم هیچ خبری ندارن مهمونی و شاد بودن بی بهونش قشنگ نه فقط چون عید چون یلداست اینطوری زیبا تر نیست؟
یلدای من آن شب زیبای سحرآمیزتو راست ميگي...ولي حالا که تاپيک به اين خوبي زده شده.ازش استقبال کن..بزار مهموني خوش بگذره..حرفاي خوب بزن اگه آدما کم بهم سر ميزنن مسولش استارتر نيست...راست. ميگي نبايد دنبال بهانه بود بايد از حال همديگه خبر داشته باشيم..ولي يه کاراي ويه روزاي باعث تنوع تو زندگي ما ميشن.حالا چه اشکال داره باشه ...هتدي ها به تعداد روزاي سال عيد دارن. مراسم دارن.حالا يه شبم يلدا..فعلا يه شعر بگو از خودت..