یلدای من آن شب زیبای سحرآمیز
آن شب تاریک دوراز ساعت ها
در هجوم غصه های بی پایان
یک نور درتاریکی پیدا
نا اتمامی ک تاصبح میخند
طعم خوب هندوانه در دهان
طعم خوبی کودکی ها
طعم قصه تا طلوع آفتاب(اینم شعر)
منم سوم دی تولدمهفرزند زمستانم..
يکي از شبهاي سرد زمستاني
روز ميلاد من است
از همين امشب به پيشوازش رفته ام
ازاين يلداي طولاني....
اينم جواب شعر قشنگت
منم سوم دی تولدمه
تولدمون مبارک:general504:دقيقا منم سوم دي تولدمه...شب ميلاد حضرت مسيح (ع)
Oh god:general208:من امسال اینها را از عیسی مسیح میخوام :
اول:
دختر 19 ساله ایتالیایی باکره نازپستان موی مشکی چشم آبی گربه ای حورالعین با قد 170 سانتی متر دختر شایسته دانشجوی پزشکی
بوی جوی مولیان آید همی
یاد یار مهربان آید همی
ریگ آموی و درُشتیهای او
زیرپایم پرنیان آید همی
بعدی :
SONY XPERIA Z5 Premium رنگ Black رنگ مشکی 5.5 اینچی
آکبند پلمپ صفر کیلومتر باکره
الان داشتم از خیابون رد میشدم، جاتون خالی یه 18 چرخ از روم رد شد، الان کل بدنم تو گچه و دارم تو بیمارستان بندری می رقصم.
تو مثل اینکه ی کینه ای چیزی از جان تنها داری کشتی هاتو غرق کرده؟:general612:الان داشتم از خیابون رد میشدم، جاتون خالی یه 18 چرخ از روم رد شد، الان کل بدنم تو گچه و دارم تو بیمارستان بندری می رقصم.
ای بابا. انقدر تابلو بود؟! من برم یکم تمرین تابلو نبودن کنم.خدافظتو مثل اینکه ی کینه ای چیزی از جان تنها داری کشتی هاتو غرق کرده؟:general612:
از این چیزایی که گفتی فک کنم سمت فنچی پیدا میشه!دلم. ميخواد امشب شاد باشم ..نميدونم چرا يواشکي غم مياد سرک. ميکشه...انگار از اون جام شراب هاي که شاعر ها ميخوردن وبي خيال دنيا. ميشدن منم بايد پيدا کنم
از این چیزایی که گفتی فک کنم سمت فنچی پیدا میشه!
برو آبادان
اتفاقا بنچی از اوناشم داره که بخوری بری تو معنویاتنه ..من جنبه معنويش رو داشتم ميگفتم.شراب ناب عرفان..نه از اونا که بخوري سردرد بگيري....
اره همونه !استاد بي خيال الان ميان دوباره بنم ميکنن .اولا فنچي کجاست؟دوما فضا .يعني اندک اندک جمع مستان ميرسند؟