نه عزیز خیلی وقت نیست مگر کارکرده پیدا کنیوحید جان بازی the last of us remaster ریجن 1 آکبند داری؟؟
اگر نداری کی میاری؟
نه عزیز ندارم ولی بیشتر از 40 الی 50 هم نیستداش وحید فیفا 14 سراغ نداری؟
عزیز من اجناسم تمام شده تا چند روز اینده دوباره میارمقیمت ایکس باکس بدون باندل ریجن 2 به همراه دو بازی GTA V + Halo master chief collection را به همراه قیمت و شرایط خرید برام پ.خ کنید
اره عزیز 3 تا دونه اوردم که یکیش برای شما فقط تونستی یه پیغام خصوصی بدهویچر رو اوردید؟
سلام فیک 25 تومن اورجینال 120سلام
عزیز پایه استند پی اس 4 فیک نو یا دسته دوم نداری؟
تفاوت فیک و اصلی در چیه؟
جواب دادم دوست عزیزآقا وحید پ.خ دادم بهتون
مبارکت باشه عزیزدوستان یک عدد کد بازی TLOU از آقا وحید خریداری شد.خیلی سریع تحویل دادن
متاسفانه هنوز ریجسترد یوزر نشدم که امتیاز بهشون بدم.امیدوارم به بزرگواری خودشون ببخشن![]()
سلام نه دوست عزیز موجود ندارمسلام کد ryseرو داريد
سلام تا چند روز ایندهسلام وحید ببخشید ps4 ریجن 3 نیاور دید
تیپاکس واقعا بد بوداز آقا وحید یه کنترل PS4 و PES2015 خریدم کارشون عالی بود واقعا و به موقع هم رسید.ممنون
یه سوالی...توی جعبه PES یه کد داشت مثل اینکه واسه DLC. این چیا داره؟
از تیپاکس بدم اومد خیلی!دفعه بعدی با پست ازتون میخرم.
سلام عزیز من 2 روز طول میکشه تا اجناس به روز کنم پس فردا درستش میکنمبا سلام
وحید جان این بازی و کنسول رو که زدی موجود هستن قیمت میدید
ELDER SCROLL ONLINE XBOX ONE
باندل LAST OF US PS4
قربانت مبارکت باشهاز آقا وحید یه کنترل PS4 و PES2015 خریدم کارشون عالی بود واقعا و به موقع هم رسید.ممنون
یه سوالی...توی جعبه PES یه کد داشت مثل اینکه واسه DLC. این چیا داره؟
از تیپاکس بدم اومد خیلی!دفعه بعدی با پست ازتون میخرم.
نه عزیز خراب نمیشه یه پایه خیلی ساده هستعزیز فیک مگه متصل نمیشه خوب و دستگاه از روش میافته؟
یعنی فیک باعث خرابی و افتادن دستگاه میشه؟!
بله عزیز توکل به خدا حتماآقا وحید این دسته و هدست شهریور ماه به صورت جدا میخواد ریلیز بشه قیمت دسته 64.99 دلار و هدست هم 99.99 این دو قلم رو 100% شما ریلیز بشه میارید ؟؟؟(چون میخواستم دسته بخرم گفتم اگر این رو حتما وارد میکنید منتظر بمونم)
![]()
سلام فلان ندارمسلام اقا وحید ریجن 3 مشکی کی موجود میشه؟قیمت حدودی چند؟
امتیاز ندادم ولی حتما تقدیم میکنماقا وحید به من امتیاز هم دادین؟
دو هفته قبل عید خرید کرده بودم با این هفته هم انشاالله ازتون خرید میکنم.