• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شروع مجدد کار تاپیک فروش کنسولها از هفته اینده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MAD MAX 90

Registered User
لایک‌ها
94
سلام وحید جان
ی سوال داشتم از خدمتتون بنظرتون صرف با باندل؟یا هر چی میخوایم جدا خریداری کنیم؟
باندل 2015 درایو کلابتون بنظر منطقی میرسید1650با دو دسته. چون الان ریجن دو 2015قیمتش 1370 با ی دسته اضافی 190و ی داریو کلاب 180 میشه 1740!

gvim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام آقا وحید یه چند تا سوال داشتم.
اولی اینکه شما خودتون مغازه دارین؟ من تهران هستم اگه بخوام خودم حضوری بیام بخرم کجا باید بیام؟
بعد اینکه PS4 region 3 مشکی با چه قیمتی دارین؟ و اینها آکبند و قابل اعتماده دیگه؟
بعد اینکه برای یه سری بازی ها کد دانلود دیجیتالی نوشتین منظور دقیقا چیه؟ از اینها که یه اکانت رو شیر می کننه؟ یا اینکه واقعا انگار من خریدم بازی رو(با اکانت خودم)؟ آخه الان مثلا برای the last of us remastered قیمت دلاریش ۵۰ دلاره چه جوری ۶۰ تومن می فروشید شما؟ یعنی کلا قیمت دیجیتالی و فیزیکی فکر کنم تقریبا یکی باشه چه جوریه که الان دیجیتالی هایی که میدید ارزون ترن خیلی؟
آخرین سوالم هم اینه که اگه چند تا چیز با هم از شما بخریم تخفیف خوب هم می دین؟ مثلا الان یه PS4 region 3 + یه دسته اضافه + the last of us + PES 2015 رو چقدر میدید شما؟(میتونید پیغام خصوصی کنید)
اگه به بعضی از سوال هام نخواستید جواب بدید مشکلی نداره، اون هایی رو که می تونید جواب بدید :)
ممنون

Amber Pachagh

Registered User
لایک‌ها
79
سلام آقا وحید
خسته نباشی
آقا این GTA V ریجن 1 واسه PS4 داری؟ چنده؟
قضیه ی این طرح جدید بنیاد بازیهای رایانه ای چیه که میگن بازیهای غیر مجاز رو جمع میکنن؟
PES 15 عرب 90ت داری؟ فقط گزارش عربی و لیگ آسیایی اضافه داره یا حذفیات هم داره نسبت به ریجن 1؟
ممنون

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
اقا وحيد اين باندل the last of us محدود هست يا اينكه تعداد زياد اوردي؟ مي خوام كمتر از ي هفته ديگه بخرم مي خواستم ببينم ي وقت تموم نشه!!!
فعلا هست دوست عزیز

سلام

آقا وحید drive club موجود دارین که این هفته باهاتون هماهنگ کنم حضوری بیام بگیرم ؟
سلام عزیز من فقط همین امروز هستم یه مسافرت در پیش دارم که اخر هفته جمعه برمیگردم اگر عمری بود در خدمتم

سلام
باندل drive club دوتا دسته بازی داره همراش؟
سلام بله 2 تا دسته یه بازی

سلام وحید جان
ی سوال داشتم از خدمتتون بنظرتون صرف با باندل؟یا هر چی میخوایم جدا خریداری کنیم؟
باندل 2015 درایو کلابتون بنظر منطقی میرسید1650با دو دسته. چون الان ریجن دو 2015قیمتش 1370 با ی دسته اضافی 190و ی داریو کلاب 180 میشه 1740!
بله صرف داره عزیز بعد قیمتش 1620 هست نه 1650
پک قشنگی هست چون اندازه جعبه هم بزرگتر از جعبه های معمولی هست

سلام آقا وحید یه چند تا سوال داشتم.
اولی اینکه شما خودتون مغازه دارین؟ من تهران هستم اگه بخوام خودم حضوری بیام بخرم کجا باید بیام؟
بعد اینکه PS4 region 3 مشکی با چه قیمتی دارین؟ و اینها آکبند و قابل اعتماده دیگه؟
بعد اینکه برای یه سری بازی ها کد دانلود دیجیتالی نوشتین منظور دقیقا چیه؟ از اینها که یه اکانت رو شیر می کننه؟ یا اینکه واقعا انگار من خریدم بازی رو(با اکانت خودم)؟ آخه الان مثلا برای the last of us remastered قیمت دلاریش ۵۰ دلاره چه جوری ۶۰ تومن می فروشید شما؟ یعنی کلا قیمت دیجیتالی و فیزیکی فکر کنم تقریبا یکی باشه چه جوریه که الان دیجیتالی هایی که میدید ارزون ترن خیلی؟
آخرین سوالم هم اینه که اگه چند تا چیز با هم از شما بخریم تخفیف خوب هم می دین؟ مثلا الان یه PS4 region 3 + یه دسته اضافه + the last of us + PES 2015 رو چقدر میدید شما؟(میتونید پیغام خصوصی کنید)
اگه به بعضی از سوال هام نخواستید جواب بدید مشکلی نداره، اون هایی رو که می تونید جواب بدید :)
ممنون
سلام بله مغازه هم داریم که میتونید حضوری هم خرید کنید ریجن 3 فعلا تمام کردم و من هر کنسولی بفروشم با هر ریجنی کاملا اکبند و یا همان پلمب میباشد
کد دانلود هم نه عزیز شیر نیست من اصلان کار شیر انجام نمیدم یه کدهای هستن که با وارد کردنشان تو استور میتونی بازی دانلود کنی انگار رفتی 40 دلار اون خریدی از کد ها زیاد داشتم لیتل بود فیفا بود و خیلی چیزهای دیگه بعد چون تعداد زیاد هست صرف میکنه و فقط لاست اف اس دارم که خیلی صرف داره بعد بازیش هم ریجن 1 هست
تخفیف هم حتما چرا که نه

سلام آقا وحید
خسته نباشی
آقا این GTA V ریجن 1 واسه PS4 داری؟ چنده؟
قضیه ی این طرح جدید بنیاد بازیهای رایانه ای چیه که میگن بازیهای غیر مجاز رو جمع میکنن؟
PES 15 عرب 90ت داری؟ فقط گزارش عربی و لیگ آسیایی اضافه داره یا حذفیات هم داره نسبت به ریجن 1؟
ممنون
سلام فعلا اون ندارم تمام شده
والا ما خودمان هم خبر نداریم از کی میخوان جمع اوری بکنن
pes عربی تمام کردم فقط دی وان هست 110
عزیز فوتبال که دیگه سانسور نداره که چیزی حذف شده باشه یا نه اون گزارشگر عربی به اضافه تمام زبان های دیگر یه گزارشگر عربی بیشتر داره همین

hamed_ps4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام آقا وحید خوبین؟
یعنی یکشنبه نیستی تهران ؟ احتمالا برا خرید حضوری بیام پیشتون یکشنبه من شمال هستم آخه

hamed_ps4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
به نظر شما کنسول 2015 به صرفه تر از خرید کنسول 2014 هست ؟برا وقتی که خواستم بفروشم عرض کردم که تو قیمت تاثیر داره؟

amir guardian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
اقا وحید الدر اسکرولز انلاین برای وان نیومد؟ بازی payday 2 چطور؟

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
سلام آقا وحید خوبین؟
یعنی یکشنبه نیستی تهران ؟ احتمالا برا خرید حضوری بیام پیشتون یکشنبه من شمال هستم آخه
سلام نه عزیز نیستم

به نظر شما کنسول 2015 به صرفه تر از خرید کنسول 2014 هست ؟برا وقتی که خواستم بفروشم عرض کردم که تو قیمت تاثیر داره؟
بله 2015 بهتره و جدیدتر

چه قد محصولاتتون مطنوعه
مرسی عزیز جان

اقا وحید الدر اسکرولز انلاین برای وان نیومد؟ بازی payday 2 چطور؟
دوست عزیز شما مثل خیلی از دوستان پست اول خوب مطالعه نمیکنید دیروز تو پست اول قرار گرفت بازیهای مد نظر شما تو بخش بازیهای xbox one

hamed_ps4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
وقتی تشریف ندارین کسی نیست کار شمارو انجام بده فردا یعنی باید صبر کنم تا برگردین؟

l.a.noir

Registered User
لایک‌ها
309
سلام . بازی witcher 3 ps4 موجود دارین واسه فروش؟
قیمت و شماره کارت لطف میکنید ممنون

kasra.s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام اقا وحید من به شما پیغام خصوصی دادم
ممنون میشم جواب بدید

gvim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ممنون که جواب دادین.
تا یکی دو هفته دیگه ریجن ۳ رو میارین؟ قیمتش حدودا چقدر میشه؟(قبل از اینکه تموم کنین چقدر بود مثلا؟)
بعد این بازی دیجیتالی ها گفتین فقط the last of us رو دارین؟ کلا تصمیم ندارین بازی دیگه ای هم اینجوری بدین؟

mystogan

Registered User
لایک‌ها
55
سلام این محافظ انالوگ وان پیس تو هر بسته 4تا داره؟

Immortal1989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
سلام اقا وحيد
خسته نباشي
ميخواستم بدونم بازيهاي PSVITA هم مثل PS3-PS4 رجيون بازيشون Free هستش يا فرق ميكنه؟
چون ميخواستم اين بازي Muramasa رو ازتون بگيرم
با تشكر فراوان

taker-sos

Registered User
لایک‌ها
2,197
وقتی تشریف ندارین کسی نیست کار شمارو انجام بده فردا یعنی باید صبر کنم تا برگردین؟
هستن ولی میترسم 1 درصد جنس خوب بهتان ندن از من شاکی بشید به همین خاطر پیشنهاد نمیکنم

سلام . بازی witcher 3 ps4 موجود دارین واسه فروش؟
قیمت و شماره کارت لطف میکنید ممنون
سلام برایتان پیغام خصوصی کردم

سلام اقا وحید من به شما پیغام خصوصی دادم
ممنون میشم جواب بدید
سلام شرمنده دیر جواب میدم پاسخ دادم

ممنون که جواب دادین.
تا یکی دو هفته دیگه ریجن ۳ رو میارین؟ قیمتش حدودا چقدر میشه؟(قبل از اینکه تموم کنین چقدر بود مثلا؟)
بعد این بازی دیجیتالی ها گفتین فقط the last of us رو دارین؟ کلا تصمیم ندارین بازی دیگه ای هم اینجوری بدین؟
سعی میکنم بیارم
بعد همه بازیها را میتونم کد دانلود بیارم ولی به صرفه نیست نسبت به فیزیکی
وقتی فرقی قیمت بازی دیجیتالی با فیزیکی نکنه یا میخواد 20 تومن صرفه بشه به نظر من ارزش نداره بازی فیزیکی فدای بازی دیجیتالی بکنید

سلام این محافظ انالوگ وان پیس تو هر بسته 4تا داره؟
سلام بله همان جور که دوست خوبم اقا مسعود گفتن بله 4 تا موجود داره

ريجن ١ the elder scrolls كي مياريد؟
فعلا نیست اگر بیاد حتما میارم

سلام و خسته نباشید وحید جان
میخواستم بدونم باندل دیگه ای نمیارین که دو دسته باشه و همینطور 2015؟
سلام فعلا فقط باندل دریواکلاب هست

سلام اقا وحيد
خسته نباشي
ميخواستم بدونم بازيهاي PSVITA هم مثل PS3-PS4 رجيون بازيشون Free هستش يا فرق ميكنه؟
چون ميخواستم اين بازي Muramasa رو ازتون بگيرم
با تشكر فراوان
سلام بله تمام بازیهای psvita تمام free هستن من به تمام کنسول psvita میخوره

Amber Pachagh

Registered User
لایک‌ها
79
سلام
آقا این GTA V ریجن یک (یا ریجن فری) رو کی میارید واسه PS4؟ من اوایل تیر ازتون میخوام.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا