عزیز حداقل 150 هزار تومن برای عنوان سفارشیمثلا در چه رنج قیمت میتونید برام پیداکنید؟
سلام موجود ندارمسلام لطفا قیمت پلی استیشن4 رنگ سفید بدید ممنون
بله تایید میشه مبارکتان باشهدو عدد بازي زير خريداري شد با تشكر از وحيد خان :
mortal steel book xbox one
witcher 3 xbox one
برایتان پیغام خصوصی کردمآقا امکانش هست قیمت این مورتال کالکتورو برام بفرستی؟ چون من یکی میخوام
سلام عزیز این نسخه از اسیا گرفته شده و قیمت اون بازی که شما میفرمایید دیجیتالی هست نه فیزیکی بعد قیمت بازی فیزیکی کجا دیجیتالی کجا هزینه رفت و امد هم به کنار که خیلی از دوستان اصلان به این توجه نمیکننسلام بر شما. شرمنده این سوال را میکنم. ولی قیمت DMC 4 گرون نیستش؟
آخه این بازی قیمتش 24 دلار هست، ولی الان قیمتش اندازه بازی های 60 دلاری زده شده.
اونها نسخه امریکایی هستن و بقیه اسپانیاییsalam
?man ye soal dashtam, alan farghe in 3ta witcher ke gozashtin too chie
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادمسلام آقا وحید.
اگر psn card 50 دلاری آمریکا موجود دارید لطفا قیمت رو همراه با شماره کارتتون پ خ کنید تا واریز کنم به حسابتون.
ممنون
سلام والا 2 سال بیشتر که اونجا بن کردن به خاطر فروش تجاریسلام.
وحید جان سه تا نکته ممون میشم جواب بدید:
1- هنوز تو بازیسنتر هستید؟ اگه هستید یوزرنیم؟
2- لطفا لیست بازی های کارکرده رو بروز کنید
3- بازی ویچر 3 پک کامل بصورت کارکرده برای PS4 موجود؟ لطفا پ.خ کنید.
سلام موجود ندارم کد دیجیتالی هست 60 تومنسلام حاج وحید... last of us ریجن 1 چند؟
معلوم نیست دوست عزیزریجن 1 بتمن بیاد قیمتش حدودا چه قدره؟
[/QUOTE]وحید جان این کد دیجیتالی داستانش چی هست همون شرینگ خودمون هست؟
عزیز هیچ فرقی با هم نمیکنه فقط سفارش اسیا پک کوتاه و سفارش اورپا و امریکا پک بلند میباشدآقا وحید میشه درباره تفاوت بین پک کوتاه و بلند دسته ps4 یه توضیحی بدی؟ منظور نوع دسته هست یا از نظر ظاهری هم با فرقی میکنن؟
[/QUOTE]نه عزیز من به هیچ عنوان بازی شرینگ نمیفروشموحید جان این کد دیجیتالی داستانش چی هست همون شرینگ خودمون هست؟
برایتان پیغام خصوصی فرستادمقیمت مدل های مختلف پی اس 4 رو لطفا واسم پی ام میکنید
قیمت pes15 هم بفرستید لطفا
بله تایید میشه مبارکتان باشهیک دستگاه ps4 ریجن 2 سه ماه اول 2015 با کیف از آقا وحید خریداری شد
برایتان پیغام خصوصی فرستادموحید جان بی زحمت قیمت پلی 4 2015 هر مدل موجود دارید رو پخ میکنید
عزیز بتمن امده ریجن 2 با 2 عدد dlc رایگان 250وحید جان Batman arkham knight تا فردا با قیمت خوب قرار میگیره؟
بروی چشممستر وحید این قیمت Xbox One با کینکت و بدون کینکت رو برام پ.خ می کنید ، ممنون
عزیز اون باندل طول میکشه تا بیادباندل یتمن میارید؟
سلام کلا pes تو هر سال کاهش قیمت بسیار زیادی نسبت به فیفا دارهسلام
چرا قیمت pes 2015 نسبت به فیفا 15 اینقدر کمتره
برای انلاین بازی کردن مشکل داره؟
سلام بروی چشمسلام. زحمت شما قيمت دستگاه هاي ps4 ترجيحا 2015 را برام بفرستيد.اگه مدل ساخت ژاپن هم موجود هست بفرستيد
عزیز ان ور هم نایاب شده و حتی یه دونه هم نیست امیدوارم بتونم برای هفته اینده بیارمویچر 3 آوردی خبر بده وحید
سلام بروی چشمسلام وحید جان چرا قیمت های پلی4 رو برداشتید؟؟؟؟ لطفآ قیمت ها رو واسم پی ام کنید
سلام بروی چشم امتیاز هم دادم خدمت شمااقا وحید سلام
امتیاز های ما رو حساب کردین؟
خرید قبل عید و امشب داشتم ازتون
دو تا 1780 تومن خرید کردم ازتون