سلام من یه سوال داشتم اونم اینه که من ps4 ریجن 3 دارم میتونم تو بخش ریجن کشورم رو به us یه eu تغییر بدم؟ با این کاری مشکلی برای بازی هایآنلاین پیش نمیاد؟[/QUOTE
با اجازه استاد وحید
ببینین دوست عزیز همونطور که دوستان قبلا هم گفتن ریجن دستگاه و ریجن اکانت و ریجن دیسک سه مقوله متفاوت و در عین حال مرتبط به هم هست.
فکر میکنم منظور شما تغییر ریجن اکانت هست.نکته ای که باید بهش توجه کنید اینه که با تغییر ریجن اکانت شما برای بازی های آنلاین به سرور های اون ریجن متصل میشه و برای خرید از پلی استور نیز بهمین شکل.
معمولا ریجن های مختلف بازی های رایگان مختلفی رو بر روی پی اس ان عرضه میکنن .اگرم هم از دی ال سی ها استفاده میکنید باید ریجن دیسک و اکانت یکی باشه تا بتونید ازش استفاده کنید و نکته آخر در رابطه با خرید اکانت پلاس هست که ریجن اروپا با یورو و ریجن آمریکا با دلار محاسبه میشه. هر کدوم که فکر میکنید مناسبتر همونو انتخاب کنین.بغیر از این مواردی که عرض کردم تفاوتی نداره که شما ریجن چه اکانتی رو روی چه دستگاهی با چه ریجنی بازی کنید.
موفق باشید...
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادمسلام اقا وحيد gta v for ps4 r 1 or all داري؟
Battlefield 4 ريجن يك چي؟
خیلی ممنون مضطفی جانبا اجازه وحید جان
ریجن کنسول ارتباطی به بازی و DLC و ... نداره دوست عزیز فقط ریجن اکانت psn هست که تاثیر داره و بعد از ساخت اکانت به هیچ طریقی ریجنش قابل تغییر نیست
سلام سعی میکنم نسخه که dlc داشته باشه را بیارمسلام اقا وحید
میگم این بازی بتمن ریجن یک که قراره بیاری اونم سه تا dlc رو داره ؟؟؟
سلام موجود ندارمسلام
اقا بی زحمت قیمت ps4 ریجن 2 با باندل drive club رو پ.خ میکنید ؟
سلام نه عزیزسلام وحید جان وقت بخیر
هنوز باندل دو دسته ای دیگه ای نیاوردید غیر از درایو کلاب؟
مبارکت باشه دوست عزیزيك عدد بت من xone ريجن ٢ خريداري شد. ريجن ٢ اروپاست و عربي نداره، يه dlc هارلي كويين رو داره فقط. دست آقا وحيد درد نكنه
عزیز قیمتش اون ور و هزینه رفت امد به ایران رفته بالا شما میتونی صبر کنی قیمتش تا چند روزه دیگه میاد پایین الان شاید باور نکنید ویچیر خارج کشور کمیاب شده و قیمتش تا 240 تومن رفته بالاآقا وحید با اینکه انصاف شما از بقیه فروشنده های ایرانی کاملا بیشتره اما 250 و 260 تومن برای یه بازی 59 دلاری به نظرم بازم زیاده !
دیگه حداکثرش 230 تومن اونم تازه ریجن ALL نه ریجن 2 ! فوقش آدم یه هفته بیشتر تحمل میکنه که فراوون میشه کارکرده هاشم حتی!
نه عزیزps 4 به صورت قسطی هم میفروشید؟
سلام چند روزه ایندهبا سلام
بتمن ریجن ال نمیارید ؟
سلامسلام خدمت شما�اکانت آمریکا ساختم�ریجین 1 حساب میشه یا 2؟
سلام بروی چشمبا سلام خدمت آقا وحید گل
آفا هروقت GTA V نسخه ps4 رو اوردین به بنده با پ.ح اطلاع رسانی کنید.
با تشکر
سلام دارم 400 تومنسلام کینکت برای360میخاستم
فعلا هیچی ندارمسلام و خسته نباشید قیمت PS4 ریجن 2 اورپا و خاورمیانه تولید 3 ماه اول 2015 و PS4 ریجن 1 امریکا تولید 3 ماه چهارم 2014 لطف کنید برام بفرستید
سلام عزیز 1370سلام
قیمت XBOX ONE ریجن 2 پال بدون کینکت تولید 3 ماه چهارم 2014 لطفا؟
سلام فعلا هیچی ندارمسلام ، قیمت ps4 ریجن 1 تولید 2014 میخواستم .