سلام چرا عزیز 450سلام
آقا وحید کینکت جداگانه برا X1 نداری؟ اصلا میاری؟
خواهش میکنم دوست عزیز نظر لطف شماستخرید از آقا وحید حرفه ای حال میده.دمت گرم
سلام نه عزیز موجود ندارم فعلاسلام ، Mortal Kombat X ریجن All دارین ؟ قیمتش تقریبی چند هست ؟؟؟
بتمن تمام شد تا فردابتمن دارید؟ نسخه ایشن چنده؟
مبارکت باشه دوست عزیزیک عدد بت من و ویچر خریداری شد پری روز دستشون درد نکنه
سلام نه شرمنده تعویض ندارمسلام،دوست عزیز تعویض میکنی؟؟؟ http://www.alldigitall.ir/product/89511/Tissot-Tissot-Race-T-Touch
سلام فعلا هیچی ندارمسلام
قیمت
PS4 ریجن 2 اورپا و خاورمیانه باندل DRIVECLUB با یک بازی فیزیکی DRIVECLUB و 2 عدد گیم کنترلر تولید 3 ماه اول 2015 سری CUH-1116A با یک هفته مهلت تست رایگان
و
PS4 ریجن 2 اورپا و خاورمیانه تولید 3 ماه اول 2015 سری CUH-1116A با یک هفته مهلت تست رایگان قیمت
و
PS4 ریجن 2 اورپا و خاورمیانه باندل GTA داری یک بازی فیزیکی GTA 5 تولید 3 ماه چهارم 2014 سری جدید CUH-1116A با یک هفته تست رایگان قیمت
رو لطفا برام بفرستین.
اوسط هفته ایندهسلام اقا وحید بتمن کی کاهش قیمت پیدا میکنه و یه قیمت معقول میرسه ؟ ( نسخه وان)
جواب دادم دوست عزیزوحید داداش پیام خصوصی رو چک کن
بله اگر صبر کنید قیمتش میاد پایینBatman و الان اونایی که 270 میفروختن تا 240 پایین آوردن. ریجن 2 تا 215 - 220 هم پایین تر میاد فقط دو سه روز دیگه ...
برایتان پیغام خصوصی فرستادمآقا وحید گل ٬ اگه امکانش هست
قیمت
Halo Master Chief Collection و GTA V برای کنسول ایکس باکس وان را برام پ.خ کنید . ممنون
مبارکتان باشه دوست عزیزیک عدد روکش دسته دراگون از اقا وحید گرفتم .ممنونم از رفتار مناسب و قیمت مناسب ایشون
بله هست قیمت را برایتان پیغام خصوصی فرستادمویچر ریجن یک موجود هست؟
تا دوباره پر بشه بازار از کنسولقیمت کنسولها که رفته بالا به نظرتون کی میاد پایین؟
وحید آقا قول ی هفته رو دادن اما اینطور که پیداست دیگه حالا حالا ها قصد پایین اومدن نداره!فک کنم بخاطر اینه که که اونور هم بازی و دستگاه کم شده.قیمت کنسولها که رفته بالا به نظرتون کی میاد پایین؟