Hossein_Masoumi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 5
- لایکها
- 5
آقا وحید بعد از اینکه قیمت دادی برای واریز تماس بگیریم؟
آره توشه...من ازشون خریدمآقا این last of us دیجیتالی Left Behind رو هم شامل میشه ؟
سلام پیغام خصوصی فرستادمسلام
وحید جان من یه بازی بت من ریجن 2 میخواستم چکار کنم واسه سفارش؟
بله تایید میشه مبارکتان باشهیک عدد MORTAL KOMBAT X SPECIAL EDITION STEEL BOOK INCLUDES GORO از آقا وحید خریداری شد.![]()
سلام بله مثل محافظ گوشی میمانه و اصلان معلوم نیست روی دستگاهسلام یه محافظ قسمت براق xbox one میخواستم
چجوریه نازکه? یا کلفت
رنگ بدنه کنسولو تغییر میده یا مثل این محافظا صفحه گوشی ها میمونه که نازک هستن رنگ هم ندارن
?
جواب دادم دوست عزیزوحید جان پیام خصوصی فرستادم با عطوفت فراوان رسیدگی فرمایید
ممنون
عزیز نسخه معمولی هست ولی کالکتور تمام شدببخشید بلاد بورن هنوز موجود هست؟
عزیز برای کدام کشور میخوای یوررو هر کشور فرق میکنهسلام اقا وحيد psn card ٥٠ يورو دارين؟ ريجن دو منظورم اگه اره قيمتش با ي تخفيف برام بفرستين به همراه شماره حسابتون بفرستين فردا براتون بريزم به حساب
اره عزیز تماس بگیرآقا وحید بعد از اینکه قیمت دادی برای واریز تماس بگیریم؟
توکل به خدا اگر قابل تهیه باشه حتماامکانش هست نسخه ویژه NBA 2k 16 که قرار بیاد رو بیارید ؟
سلام لگوها اکثرا دارم شما کدام را میخوایسلام . از لگوها چیزی هم دارین الان واسه فروش ؟
فیفا مهر ماه کشتی کج هم ابانکسی میدونه فیفا16 و ان بی ای16 و wwe16 کی میاد؟
سلام عزیز باور کن شما شلید 20 نفری هستی خیلی وقته تمام کردم ولی دنبالش بیارم بدبختی اون ور هم بسیار کمیاب شدهMORTAL KOMBAT X SPECIAL EDITION STEEL BOOK INCLUDES GORO { ریجن 2 اورپا اسپشیال قاب فلزی یا همان قاب اهنی با 2 عدد DLC رایگان
سلام آقا وحید کمبت xone رو موجود دارین؟
بله عزیز هستآقا این last of us دیجیتالی Left Behind رو هم شامل میشه ؟
اگر باشه میارم دوست عزیز البته با قیمت منطقیوحید جان، Arkham Knight BATMAN ریجن 1 قاب فلزی نمیتونی تهیه کنی؟ مثل کامبت که داشتی و قیمتشم مناسب بود
http://www.nin-nin-game.com/en/japa...-knight-limited-edition-ps4-brand-new-en.html
اره عزیز تمام بازیها حداقل 3 روز قبل ریلیز یا نهایت موقعه ای ریلیز هستاونوقت شما بلافاصله میارید؟
اره عزیز هست برای قیمتش تماس بگیریدیه بازی هست واسه کینکت اسپورت ریوالس اینو داری؟نسخه جدیدش میاد؟
سلام عزیز تقریبا سفارش اسیا پک کوتاه و سفارش اورپا و امریکا پک بلند هستنسلام وحید جان
داشتم پستای دوستان رو میخوندم ی سوالی برام پیش اومد. دسته های پلی فور هم ریجن بندی دارن؟؟؟
خواهش میکنم مبارکتان باشهبسته من رسید.همه چیز عالی و منظم.امتیاز تقدیم شد![]()
سلامسلام
بازی GTA V هر دو رو دارین؟
GRAND THEFT AUTO V { ریجن 1 با نقشه قیمت 200 }
GRAND THEFT AUTO V { ربجن 2 اورپا با نقشه قیمت 190 }
----
با توجه به اینکه میگن بازی ها ریجنشون فرقی نداره، پس چرا یه نفر ریجن 1 رو بخره وقتی ریجن 2 ارزونتره؟ :android17:
عزیز من تا کشور اکانت شما 100 درصد معلوم نشه نمیتونم بگم پوند هست یا یورواقا وحيد درست نمي دونم مي خوام سيزن پس مورتال كمبت بگيرم بازيم و اكانتم ريجن ٢ هست حالا نمي دونم بايد پوند بگيرم يا يورو؟ اگه پوند هست مال ريجن دو ي ٣٥ پوندي مي خوام
سلام نه عزیز دیسک ریجن 1 ندارم فقط 2 دارمسلام
1- last of us دیسک فیزیکی ریجن 1 موجودی دارین ؟
2- این last of us که ریجن 2 که دیسک فیزیکی هست ، left behind رو به صورت کد داره (یعنی باید بریم دانلود کنیم) یا توی دیسک بازی هست ؟
(از این جهت می گم که اکانتم آمریکا هست به همین خاطر اگر left behind ش دانلودی باشه نمی تونم بازی کنم.)
3- این last of us دیجیتالی که 50 میدین، فقط برای خودمونه دیگه ؟ (منظورم اینه که لازم نیست با کسی شیر بشه؟)