سلام تاریخ دقیقی معلوم نیست دوست عزیزسلام آقا وحید
خسته نباشی
ایکس باکس وان 1 ترابایتی در تاریخ 16 ژوئن ارائه شده
شما کی موجود میکنید؟
در ایکس باکس وان بازیهای کدام ریجین در ایران بیشتر در دسترس هستند؟؟
سلام احتمالا هفته ایندهسلام اقا وحید
داداش بتمن ریجن 1 واسه xbox کی قیمتش میرسه به 200؟
سلام نه دوست عزیز موجود ندارمسلام.gta v برای ایکس1هست؟با هر ریجنی که باشه.بعد با بتمن تعویض میکنید؟
اویل مهر ماهمشخص شده فیفا 16 چه تاریخی ریلیس میشه؟
عزیز گشتم نبود ان ور هم نیستوحید خان مورتال استیل ایکس باکس میخوایم حتما از هرجا بتونید گیر بیارید ممنون میشم
در ضمن تو این بار جدید این واسه ایکس باکس نبود :
الدر اسکرول آنلاین
الان تقریبا 2 ماهی که نیستش مثل لاست اف اس ریجن all که 6 ماه نیست اصلان ولی تا محض موجود شدن حتما میارموحيد خان سلام
اقا يه خواهش
شما كه اين بازيها رو زحمت ميكشين ميارين بي زحمت Mortal Kombat رجيون ALL رو هم بياريد؟
با تشكر فراوان
جواب دادم دوست عزیزوحید جان میشه pm رو جواب بدید
سلام یه 2 روز دیگه سر بزنید احتمالا کاهش قیمت پیدا کنهسلام آقا وحید. به نظرتون بازی Batman (نسخه PS4) رجین All تا کی به 220 هزار تومان کاهش پیدا میکنه؟
والا استقبال نکردن اگر نه مثل gta میاوردمداداش بازی های معروف اورجینال pc هم بیار ممنون
سلام
من تازه وارد این انجمنم
چیزی هم از این تگ های فروشنده معتبر و اینا سرم نمیشه
خواهشا توضیح بدید و جواب سوال هامو بدید ممنون میشم
چه تضمینی هست من پولو وارید کنم و شما کنسولو بفرستید؟
من ساکن اهوازم
شما ضمانت میدید که کنسول پلمپ اصلی ماکروسافت و آداپتور داخلشم هم اصل اصل باشه؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام بله میارم ولی قیمتش تا نیاد ایران به هیچ عنوان مشخص نیستسلام
بازی god of war remaster رو میارید؟ چه ریجنی؟اگه بیارین حدود قیمت چند هست؟
سلام نه عزیز داره داخلش فقط یه سری برچسب هاش کنده شده بود از روش یعنی شرکت حواسش نبود بچسبانه یه سری از سفارش ها را برای همه کسانی که فرستادم به شرط 3 تا dlc دارهسلام اقا وحید
عزیز این بتمن ما رسید، اما نسخه ی معمولی و بدون دی ال سی هستشا... شما که هنوز نسخه ی دی ال سی دارشم داری میفروشی... من اینو هنوز بازش نکردم. امکانش هست بالاخره با نسخه ی دی ال سی دار عوضش کنم؟ به هر حال به همون قیمت خریدم ازتون و نگفتید نسخه ی عادیه...
نمیدونم، شایدم برچسب های روب سلفون کنده شده وداخل جعبه کدها باشه هنوز! بههر حال این نسخه ی بدون دی ال سی چیزی نبوده که من میخواستم حقیقتا.
سلام عزیز الان ما صفحه 131 هستیم که صدها خریدار از من خرید کردن من اولین سال و دومین سالم نیست فعالیت میکنم تو این زمینه الان 7 ساله کارم این هست موقعه ای که بازی سنتر هم بودم خیلی ها اونجا منو میشناسن که امدن اینجاسلام
من تازه وارد این انجمنم
چیزی هم از این تگ های فروشنده معتبر و اینا سرم نمیشه
خواهشا توضیح بدید و جواب سوال هامو بدید ممنون میشم
چه تضمینی هست من پولو وارید کنم و شما کنسولو بفرستید؟
من ساکن اهوازم
شما ضمانت میدید که کنسول پلمپ اصلی ماکروسافت و آداپتور داخلشم هم اصل اصل باشه؟
ممنون میشم جواب بدید
ممنون دوست عزیز بابت لطفی که نسبت به بنده حقیر دارید158 امتیاز داره آقا وحید یعنی 158 نفر خرید کردن و امتیاز دادن . یه عالمه هم هستن که خرید کردن اماا امتیاز ندادن
این راضیتون نمیکنه از یکی از خریدار ها پرس و جو کنید
این همه کنسول خریدن بدون مشکل
بعد این همه جلب اعتماد آقا وحید میاد پولو بگیره و کنسول رو نفرسته ؟!
مرسی مبارکتان باشه امتیاز هم بروی چشم تقدیم میکنمیک عدد کد Last Of Us خریداری شد !
کد تحویل گرفته شد
امتیاز هم ان شا الله تا یک ساعت دیگه
سلام تاریخ دقیقی معلوم نیست دوست عزیز
تقریبا تمام ریجن ها میاد ایران
سلام احتمالا هفته اینده
سلام نه دوست عزیز موجود ندارم
اویل مهر ماه
عزیز گشتم نبود ان ور هم نیست
الان تقریبا 2 ماهی که نیستش مثل لاست اف اس ریجن all که 6 ماه نیست اصلان ولی تا محض موجود شدن حتما میارم
جواب دادم دوست عزیز
سلام یه 2 روز دیگه سر بزنید احتمالا کاهش قیمت پیدا کنه
والا استقبال نکردن اگر نه مثل gta میاوردم
آقا وحید گرامی سوال بنده هم هستسلام
شرایط خرید و قیمت نهایی و اطلاعات واریز برای :
PS4 ریجن 2 اورپا و خاورمیانه تولید 3 ماه اول 2015 سری CUH-1116A با یک هفته مهلت تست رایگان قیمت 1430
PS4 ریجن 1 امریکا تولید 3 ماه چهارم 2014 سری CUH-1115A با یک هفته مهلت تست رایگان قیمت برای قیمت P.M یا تماس بگیرید
بفرمائید
دستگاه پلمپ اصلی هستن؟
ممنون
اگر تهران هستین بصورت حضوری اگه شهرستان ابتدا واریز وجه بعدش ارسال میشه(اقا وحید کارش تو پست کردن بیسته)سلام.چطور میتونم Batman: Arkham Knight رجین یک (PS4) رو بخرم؟
داداش شما اگه کوت نکنی خیلی بهتره!دوست عزیز واقعا معنی این پست اینجا چیه؟؟!!
داداش شما اگه کوت نکنی خیلی بهتره!
پست ایشون پاکم بشه باز شما کوت کردین ملت میبینن. الان شما کوت کردی من دیدم!(خداروشکر علاقه ای به بتمن ندارم)
نقله قول منظورم بودکوت چیه؟