نه عزیز این بازی سانسور نداره تو 100 بازی اون هم شاید یه بازی سانسور داشته بعد ریجن 2 روی قاب بصورتممنون از راهنمایی تون
اخه تو اینترنت خوندم ریجن 2 ها چون واسه خاورمیانه هستن بعضی قسمت هاشون سانسور شده.
منظورم این بود که از رو قاب اکبند میشه فهمید بازی چه ریجنی هستش؟
سلام 1250سلام و خسه نباشید
ببخشید ارزونترین مدل وی یو شما چند هست ؟
اقا وحيد قيمت battlefield4 رو اگه ممكنه پ.خ كنيد
ممنون
عزیز نیامده برای من یه بار دیگه بفرستیداقا وحید پیام دادم خدمتتون راجع به باندل نقره ای بتمن.پاسخ بدید لطفا
ممنوننه عزیز این بازی سانسور نداره تو 100 بازی اون هم شاید یه بازی سانسور داشته بعد ریجن 2 روی قاب بصورت
داداش اگه میخوای ریجن بازی رو از روی قاب بفهمی پشت قاب توی یه کره نوشته 2 یا اگه توی کره all زده بود یعنی ریجن یکهممنون
قسمت اخر توضیحتون ناقص افتاده متوجه نشدم
بعلاوه اینکه روی ریچن2 تا اونجا که میدونم و دیدم مینویسه pegi18 با رنگ قزمر پایین سمته چپ قابداداش اگه میخوای ریجن بازی رو از روی قاب بفهمی پشت قاب توی یه کره نوشته 2 یا اگه توی کره all زده بود یعنی ریجن یکه
اون رده بندي سني بازي هستش و به ريجن ربطي ندارهبعلاوه اینکه روی ریچن2 تا اونجا که میدونم و دیدم مینویسه pegi18 با رنگ قزمر پایین سمته چپ قاب
لطفا به عکسای بازیای ریجن 1و 2 دقت کن.اون رده بندي سني بازي هستش و به ريجن ربطي نداره
ریجن 2 معمولا رتبه سنی 18 میزنه، ریجن یک حرف M و ریجن 3 یه وقتا 15، ریجن آلمان هم 16بعلاوه اینکه روی ریچن2 تا اونجا که میدونم و دیدم مینویسه pegi18 با رنگ قزمر پایین سمته چپ قاب
بازی ریجن 2 را بصورت عدد میزنن روی قاب بازی که تو پست اول تا دلتان بخواد عکس بازی ریجن 1 یا 2 و حتی 3 هم دارم که با کیلیک کردن روی نوشته میتوانید عکس بازی مدنظر را ببینیدممنون
قسمت اخر توضیحتون ناقص افتاده متوجه نشدم
ممنون دوست عزیزداداش اگه میخوای ریجن بازی رو از روی قاب بفهمی پشت قاب توی یه کره نوشته 2 یا اگه توی کره all زده بود یعنی ریجن یکه
جواب دادموحید جان دوباره برای باندل بتمن پخ دادم
ممنون دوست عزیزبعلاوه اینکه روی ریچن2 تا اونجا که میدونم و دیدم مینویسه pegi18 با رنگ قزمر پایین سمته چپ قاب
بله صحیح میفرماییداون رده بندي سني بازي هستش و به ريجن ربطي نداره
بله درست می فرمایید دوست عزیزلطفا به عکسای بازیای ریجن 1و 2 دقت کن.
رو ریجن 2 نوشته pegi18
اما ریجن 1 علامت M داره
بله تایید میشه مبارکتان باشهیک دستگاه باندل فاینال فانتزی از آقا وحید خریداری شد.
ممنون دوست عزیز بابت توضیحتانریجن 2 معمولا رتبه سنی 18 میزنه، ریجن یک حرف M و ریجن 3 یه وقتا 15، ریجن آلمان هم 16
اینکه نوشتید
PES 2015 PRO EUOLUTION SOCCER DAY ONE EDITION EXCLUSIVE MYCLUB CONTENT {ریجن 2 اورپا نسخه دیوان ادیشن قیمت 90 }
قیمتش درسته؟ ۹۰ هزار تومنه یعنی؟ نسبت به مدل های دیگه ی PES 2015 که گرونترن چیزی کمتر داره؟
مبارکت باشه داداش..بیرجندی هستی؟؟بالاخره یه همشهری پیدا کردیم اینجابا سلام. یک کنسول PS4 ریجن 2 از آقا وحید خریداری شد.
سلام ريمن داريد واسه ps4قيمته باز واکشو بديدوهيلو واسه وان چطور قيمته اک وبازشو بديد[/QUOTE
فقط اکبند دارم ریمن 170
هیلو 185
نه عزیز دیگه این قیمت نیست و یه مدت حراج خورده بود که تمام شداینکه نوشتید
PES 2015 PRO EUOLUTION SOCCER DAY ONE EDITION EXCLUSIVE MYCLUB CONTENT {ریجن 2 اورپا نسخه دیوان ادیشن قیمت 90 }
قیمتش درسته؟ ۹۰ هزار تومنه یعنی؟ نسبت به مدل های دیگه ی PES 2015 که گرونترن چیزی کمتر داره؟
سلام 210 تومن هستسلام
ویچر ریجن یک پک کامل قیمتش هنوز 200 تومنه؟
پایین نمیاد؟
بله تایید میشه برایتان ارسال میکنم میادبا سلام. یک کنسول PS4 ریجن 2 از آقا وحید خریداری شد.