من تهران هستم و با تیپاکس میفرستم اهواز یک روزه هم میرسهداداش شما ساکن کجا هستی؟
یک ترا سفارش بدم چقدر طول میکشه برام بفرستی اهواز؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام برای خرید یا پیغام خصوصی بفرستید یا تماس بگیریدسلام يه psn card ا ماهه أمريكا ميخوام چه كنم؟ كاش صفحه خريد اينترنتي ميداشتيد الان هر بچه ايي داره....
موجود ندارم دوست عزیزوحید جان ALIEN ISOLATION برای PS4 هنوز 180 هست یا پائین تر اومده؟
موجود ندارممنظورم هاردىps4هستش که بصورت فيزکىب باعث افزايش حجم ps4ميشه با قيمت ممنون
سلام معلوم نیستسلام اقا وحید از این ps4 که مدلشون cuh12xx هستش کی میارید ؟
فعلا فقط ریجن 2 امدهریجن یک منظورم بود
سلام والا از موقعه مذاکرات دلار بالاتر هم رفته بعد قیمت 1 رتبایتی ها بالاتر هست و ربطی به قبلی ها ندارهسلام وحید جان..ببخشید داداش بی زحمت میشه قیمت PS4 ریجن 1 مشکی قیمت با تخفیف و شرایط رو پ.خ بزنی بهم؟لطف میکنی ممنون
بعد یه سوال ایا قیمت ها پایین تر هم میاد؟ با توجه به وارد شدن PS4 با هارد 1 ترابایت و وضعیت فعلی توافق ها تحربم ها..مرسی از جوابت وحید جان
بله تایید میشه مبارکتان باشهیک دسته چیریکی و سر آنالوگ از آقا وحید خری داری شد
دوست عزیز شما اولین نفری هستی که داری اینو میگی و کاملا اشتباه هست سانسور کجا بودوحید جان، Mortal Kombat X ریجن 2 واقعا سانسور شده یا شایعه ست؟
نه عزیز موجود ندارمMotral kombat special edition برای one موجود هست؟
نه عزیز فعلا نمیارم
سلام وحید جان این پی اس فور به فروش رفت؟؟فقط یکی از این بود؟ آک دیگه؟
اون تازه امده دوست عزیزآقا وحید قیمت 1ترابایتو یکم کم نمیکنی زودتر ازت بخریم؟؟مث 500 بزارش تو حراج لطفا
سلام اون قیمت 90 تومن یه زمان محدود بود و تمام شد و الان همان قیمت 150 هستسلام و عرض خسته نباشید
یه سوال داشتم فوتبال یکی هست pes 2015 که قیمتش 150 ست اشتباه نکنم یکی هم گزاشتید pes 2015 ادیت شده بود 90 هزاره اینا فرقشون از نظر گرافیک و زمین بازی و تیم های ... چیه؟
سوال بعدی قیمت این بازی ها دست اول و دست دوم چنده؟
Wwe 2k 2015
fifa 2015
Gta v
دارم 210خود mortal kombat x چطور برای one ؟
سلام برای ادرس حتما تماس بگیریدسلام میشه آدرس فروشگاه رو پ.خ کنید؟!
فرستادم دوست عزیزlotfan shomare hesab va tarze kharide paye ps4 vasma befrestid
سلام برای اونها که خیلی وقت هست یعنی تام رایدر حالا خودتان میدانید سبک و سنگین کنید من در خدمتان هستمسلام وحید جان
می خواستم xbox one بگیرم ، باندل می خواستم بگیرم
می خوام بدونم باندل جدیدی نمیاد ؟؟؟ مثل باندل تامب رایدر یا چیز دیگه..
http://vgboxart.com/boxes/XboxOne/72250-rise-of-the-tomb-raider-bundle-old-full.jpg
برایتان فرستادموحید جان داداش گفتم اگه میشه بی زحمت قیمت PS4 ریجن 1 مشکیبا تخفیف و شرایط رو پ.خ بزنی بهم؟لطف میکنی ممنون
میشه پ.خ بزنی بهم شرایط و قیمت رو بگی؟میخام بخرم داداش
عزیز بله اکبند یا همان پلمب هست و فعلا موجودی دارمسلام وحید جان این پی اس فور به فروش رفت؟؟فقط یکی از این بود؟ آک دیگه؟
سلام تعویض ندارماقا وحید بازی برا تعویض هم داری؟
Sent from my C6903 using Tapatalk
سلام آقا وحید.
من از شما بهمن ماه پارسال یک کنسول ریجن 2 سفید خریدم، ولی متاسفانه تا به امروز نتونستم باهاش کار کنم، بدلیل یکسری مشکلات.
اما نمیدونم ریجن 2 اروپا هست یا خاورميانه!
البته در زمان سفارش ما ریجن 2 سفید اروپا درخواست کردیم.
در کل میخوام ببینم از کجا میتونم به این موضوع پی ببرم که ریجن 2 خاورمیانه هس یا اروپا
سلام ندارم دوست عزیزسلام بر داداش. ميگم قربونت شما درايوكلاب ريجن 1 داريد؟
و از همه مهم تر قيمتش چقدر هستش؟
عزیز جان من زدم ریجن 2 اورپا و خاورمیانه که اون موقعه که موجود داشتم و فرقی نمیکنه دوست عزیز ریجن 2 اورپا با خاورمیانه فقط پشت جعبه کنسول چند تا جمله عربی داره و همان دستگاهی هست که تو اورپا عرضه میشه و فرقی نمیکنه دوست عزیزبعله، گویا اقا وحید ریجن 2 خاورمیانه رو واسه ما ارسال کردند که این خارج از چیزی بود که ما میخواستیم. حالا جدای از اینکه هیچ فرقی ندارند( طبق گفته ایشون)، ولی سفارش باید طبق درخواست مشتری باشه.
بله تایید میشه در حال ارسال میباشدیه عدد ps4 ریجن 2 و بازی و لوازم جانبی از آقا وحید گل خریداری شد..منتظر ارسالش هستم