سلام ، ميخواستم بدونم ايكس باكس وان مدل ١ ترابايتي كه ماه جوئن اومد رو نداريد ؟؟ هموني كه به جاي براق مات هست و كنترولرش هم كنترولر جديد داراي جك ٣.٥ ميليميتري هدفون هست . من خيلي دنبال اين باندل هستم لطفا اگه ممكنه بگيد كي موجود ميشه
قضیه این عکس چیه ریجن 2 واقعا سیزن داره؟
http://8pic.ir/images/hmthmcvx5ociebgg8al8.jpg
بله منظور منم همینه پس سیزن پس به چی میگن؟نه بابا این سیزن پس نیست!! این 3 تا DLC هست که یکیش واسه هارلی کوینه و یکیشم Skin Pakـه و اون یکی هم چنتا مرحله اضافه
This season pass for Batman: Arkham Knight delivers regular new content for 6 months featuring new story missions, more supervillains invading Gotham City, new legendary Batmobiles, advanced challenge maps, alternative character skins, and new drivable race tracks.بله منظور منم همینه پس سیزن پس به چی میگن؟
سلام ریلیز بشه حتما میارمسلام ps4 مدل 1200 تا 40 روز دیگه میاد . و لطفا بخش بازی های دست دو هم را بندازین لازمه
سلام باید بازیتان هم ریجن 1 باشه تا بتونید سیزن پس فعال کنیدسلام یه سوال داشتم من بت من ریجن 2 داشتم با اکانت امریکام سیزن پسشو خریدم الان دی ال سی ها رو دانلود کردم میزنه waiting to install یعنی باید برم بازی رو ریجن 1 بخرم تا بتونه بریزه؟
سلام بله فرستادم برایتانسلام منم یدونه پلی 4 رجیون 2 و اسکین و محافظ دسته و محافظ آنالوگ به آقا وحید سفارش دادم و ایشون برام ارسال کردن با تیپاکس همسن امروز.
انشاا... فردا میرسه دستم.
بله عزیز پست اول چک کنیداقا وحید باندل بتمن با ps4 نقره ای رو داری؟
Sent from my C6903 using Tapatalk
نه عزیز دستگاه ساخت ژاپن یه سری بود که تمام شد هیچ فرقی هم با چین اش نداشتاگه برا ژاپن باشه ساخت همونجاست یا چینه؟در مورد بازی یه عکسی از بتمن ریجن 2 آپلود کردین که توش یه برگه هست که روش نوشته سیزن پس... اون فقط تبلیغه یا واقعا میشه 6 ماه مجانی دانلود کرد؟
نه عزیز همان طور گفتم تبلیغاتی هستقضیه این عکس چیه ریجن 2 واقعا سیزن داره؟
http://8pic.ir/images/hmthmcvx5ociebgg8al8.jpg
نه عزیز فقط اکبندMKX ریجن 2 دست دوم دارید ؟
هنوز نیامده اگر امد حتما تو پست اول قرار میدمسلام ، ميخواستم بدونم ايكس باكس وان مدل ١ ترابايتي كه ماه جوئن اومد رو نداريد ؟؟ هموني كه به جاي براق مات هست و كنترولرش هم كنترولر جديد داراي جك ٣.٥ ميليميتري هدفون هست . من خيلي دنبال اين باندل هستم لطفا اگه ممكنه بگيد كي موجود ميشه
سلام نه عزیز هیچ فرقی ندارن بینه 2014 تا 2015سلام آقا وحید میدونم سرت شلوغه ولی زحمت بکش منو از سردرگمی نجات بده
1. آیا کنسول سال 2015 با کنسول 2014 از لحاظ سخت افزاری فرقی داره یا فرقی دیگه ای؟
2. بعضی از شرکت ها مثل لادیز الکتریک میان یه سال گارانتی روی کنسول میذارن به نظرت اگه کنسول چیزیش شد جوابگو هستن یا فقط کلک پوله؟؟
3. تو این چند روزه قیمت کنسول افت چشمگیری داشته آیا بخاطر دلار بوده یا نه؟ میشه بازم به افت قیمت امیدوار بود؟؟
4. و سوال آخر اینکه من میخواستم اول یه TV خوب برای ps4 بخرم بعد کنسول بگیرم تا 3.200.000 هم میتونم هزینه کنم بنظرت چی بگیرم که کیفیت تصویر خوبی داشته باشه؟؟؟
با تشکر از آقا وحید گل
سلام دارم اونهایی که تو پست اول هستن از اینها ندارمسلام از این برجسب LED ها ندارید؟
http://amzn.com/B00Y86D9UU
بله تایید میشه برایتان ارسال میکنمیک عدد ps4 و یک بازی از آقا وحید خریداری شد ایشالا زودی ارسال شه
ممنون آقا وحید
ممنون دوست عزیزنه بابا این سیزن پس نیست!! این 3 تا DLC هست که یکیش واسه هارلی کوینه و یکیشم Skin Pakـه و اون یکی هم چنتا مرحله اضافه
یه بازی پر طرفداری که قرار برای اون dlc هایی زیادی منتشر بشه شرکت سازنده برای تشویق خریدار که قرار dlc بخره برای بازی مورد نظر سیزن پس میزاره که اگر اون خریداری کنید با قیمت مناسب تمام dlc هایی که قرار برای اون عنوان منتشر بشه برایتان مجانی حساب میشه معمولا سیزن پس ها بینه 15 تا 60 دلار هستنبله منظور منم همینه پس سیزن پس به چی میگن؟
خيلي ممنون از پاسختون ،خبر داريد احتمال داره كي بياد ؟؟ كه بدونم اگه ممكنه خيلي دير بياد من منتظر نمونم ديگه ، با تشكرهنوز نیامده اگر امد حتما تو پست اول قرار میدم
سلام 2 تا کنسول
PS4 ریجن 2 اورپا و خاورمیانه تولید 3 ماه اول 2015 سری CUH-1116A با یک هفته مهلت تست رایگان قیمت 1200
و یک عدد
کنترلر دسته PS4 رنگ مشکی سفارش اسیا { پک کوتاه } قیمت 180
به همراه 1 پلاس 1ساله
و یک عدد gta ریجن 2
لطفا قیمت اینها رو با تخفیف برای ما حساب کن فردا (سه شنبه) بیام بگیرم
نه، ریجن کنسول هیچ اهمیتی در اجرای بازیها نداره. فقط ریجن اکانتتون باید با ریجن بازی همخونی داشته باشه، وگرنه نمیتونید DLCـها رو دانلود کنید.اقا وحید پلی من ریجن دو هست الان بازی خاور میانه یا اروپا براش فرقی نداره؟
سلام رسید بدستم با تشکر از آقا وحید.سلام منم یدونه پلی 4 رجیون 2 و اسکین و محافظ دسته و محافظ آنالوگ به آقا وحید سفارش دادم و ایشون برام ارسال کردن با تیپاکس همسن امروز.
انشاا... فردا میرسه دستم.