alirezapoop
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 2
سلام اقا وحید.کنسول ps4 قستی هم میدین؟
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادمسلام
ویچر ریجن 1 که دیسک آهنگ بازی و دفترچه و... دارهhttp://uupload.ir/files/6vui_270120154393.jpg
با هزینه پست به رشت چند؟تخفیف هم بدین که مشتری بشیم
لطفا نحوه خرید هم بگید ممنون
بله فقط روی قاب لاتین هست و بقیه انگلیسی هستيه سوال ديگه زبان بازي انگليسي هست يا لاتين؟
با توجه به نوشته روي قاب
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام نه عزیز شرمندهسلام اقا وحید.کنسول ps4 قستی هم میدین؟
سلام بله 340 تومنسلام آقا وحید psp street موجوذ ذارید ؟ قیمت ؟
سلام فعلا جدید چیزی نیستسلام وحید جان
باندل جدید ایکس باکس وان کی موجود می کنی؟؟
لطفا مدل دقیق این ایکس باکس وان سال 2015 که با 3 بازی هست بده و لطفا مال چند ماهه سال 2015 هست؟؟؟
دسته جدی ایکس باکس وان که گفتی 240 با کیت شارژر هست؟؟؟
خیلی ممنون وحید جان
سلام .. یه سوال
یکی از دوستام دسته از بیرون خریده
کیفیت موادش تا حدودی با داخل جعبه تولید ژاپن تفاوت داشت .. جدیدی که خریده یکم رنگش روشنتر و سبک تره
و کلا یکمی بی کیفیت تره
توضیح میخواستم از اساتید و اینکه دسته ای هست که عینا کیفیت درون جعبه رو داشته باشه؟؟ البته میدونم تفاوت انچنانی نداره به اون صورت و همگی اصل هستند
مرسی دوست عزیز بابت پاسخدوست خوبم من یه دسته چریکی از وحید گرفتم و جالبه بدونی دسته خوده کنسول به دو ماه نکشید که ترکید ولی دسته هایی که جدا گرفتم خیلی بیشتر و بهتر عمر کردن!
یه قرمز و یه چریکی از وحید گرفتم خیلی هم بهتر از دسته خوده کنسول جواب دادند.
بله تایید میشه اون یکی بازی هم ندارمیک عدد بازی ویچر ریجن 1 همراه با نقشه کتابچه مخصوص و دیسک اهنگهای بازی و برچسب مخصوص همگی داخل یک پک بسیار زیبا
از آقا وحید خریداری شد
با تشکر
راستی assasins creed black flag دارید؟
بله تایید میشه مبارکتان باشه1 عدد GTA V و Bloodborn ریجن 1 از آقا وحید خریداری گردید. ممنون
نه عزیز تمام شدlittlebigplanet 3 دیجیتالی دارین؟
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادمسلام خسته نباشید من میخواستم بازی خدای جنگ ریجن 2بخرم شرایط واریز برام پ.خ کنید
سلام فعلا رفرش شده نیامده عزیز اگر هم امده من ندیدمسلام
از کجا بفهمیم که پلی استیشن 4 رفرش شده هست یا نه؟ کسی می دونه؟
سلام هر چند وقت یه بار یکی از دوستان میاد و دوباره یه پست احساسی مثل این دوست عزیز میدهسلام اگه یه نگا به سایت آمازون بندازی میبینی که قیمت بازیها چقدر پایین اومده نمونش Mortal Kombat X: Kollector's Edition که حالا اگه قیمت اول که حالا شکسته شده رو هم حساب کنیم میشه 150 دلار حتی اگه دلارو 3500 هم حساب کنی و با هزینه ارسال که حدودا از امریکا 250 تومنه جمع کنی باز 850 شما نمیشه دوست عزیز من نمیدونم شما فروشنده ها ما مردم رو چی فرض کردید بابا ما هم مثل شما آدمیم بخدا!
دسته ها یکی هستن تقریبا و فرقی ندارن دوست عزیزسلام .. یه سوال
یکی از دوستام دسته از بیرون خریده
کیفیت موادش تا حدودی با داخل جعبه تولید ژاپن تفاوت داشت .. جدیدی که خریده یکم رنگش روشنتر و سبک تره
و کلا یکمی بی کیفیت تره
توضیح میخواستم از اساتید و اینکه دسته ای هست که عینا کیفیت درون جعبه رو داشته باشه؟؟ البته میدونم تفاوت انچنانی نداره به اون صورت و همگی اصل هستند
سلام ریجن 1 دارم 190سلام آقا وحید .
GTA 5 رجیون 2 برای PS4 دارید ؟ قیمت چنده ؟