سلام دوست عزیزاخه دیدم دوستم داشت بازی میکرد!
گفتم نکنه اومده
خودتان هم چک کنید متوجه میشوید 1 ماه دیگه قرار این بازی ریلیز بشه حالا نمیدونم احتمالا اون شاید دمو قابل بازی بوده یا متال گر قبلیاخه دیدم دوستم داشت بازی میکرد!
گفتم نکنه اومده
سلام اره میخوره به همدیگرسلام اقا وحید این زیر انالوگ دسته ایکس باکس وان به دست های ایکس باکس ۳۶۰ هم میخوره یا میشه خروند؟
خود انالوگش چی؟
اصلا دسته ۳۶۰ دارید قیمت بدین ببینم میارزه قطعه بگیرم عوض کنم انالوگاشو؟
ممنون
بروی چشموحید جان ممنون میشیم قیمت کنسول ها رو یک بروز رسانی کنید
با تشکر
سلام ریجن 2 دارم 130سلام
ببخشید بازی کارکرده driveclub ریجن 1 دارید ؟ یا ریجن 2 ؟
سلام تمام شد فقط ریجن 2 هست 170سلام جناب وحید
bloodborne ریجن 1 موجود دارید؟
سلام تو اون مایه ها فکر کنم بشه پیدا کرد چک میکنم خبرتان میدمسلام وحید جان روکش دسته ابی ارتشی دسته ps4 داری؟؟؟
http://www.eachmall.com/images/201312/thumb_img/GC-S44001D-6.jpg
عزیز فردا حتما دست شما میرسهیک عدد روکش انالوگ مدل ناتی داگ از اقا وحید خریداری شد . منتظرم برسه دستم
سلام ممنون دوست عزیزسلام دوست عزیز
اونی که شما میگید MGS Ground Zeroes هستش که 1 سال و خورده ای هستش که اومده و MGS The Phantom Pain ادامه ی اون هستش.
سلام عزیز بیعانه ای میارمسلام
اقا وحید MORTAL KOMBAT X KOLLECTORS EDITION تقریبا نمیتونی بگی کی موجود میشه؟
سلام باندل هیلو دارم 1 ترابایت 1700 ریجن 1سلام ببخشيد دوباره ميپرسم ولي ميخواستم بدونم كنسول هاي سري ساخت سه ماه دوم 2015 رو كي مياريد ، اين كنسول يكي از اون هاست و بيشتر از ٢ ماهه كه اومده و من واقعا منتظرش هستم ، حدودا هم بگيد چقدر ديگه احتمالا بايد منتظر بمونم خيلي ممنون ميشم
مبارکتان باشه دوست عزیزیک عدد روکش انالوگ مدل ناتی داگ از اقا وحید خریداری شد . به دستم رسید سالمه . ممنون
سلام بله 140 تومن ریجن 1سسلام اقا وحید گاد او وار ریجن 1 قیمتش پایین تر نمیاد ؟؟؟
مبارکتان باشه دوست عزیز
سلام بله 140 تومن ریجن 1
من اس ام اس دادم اون هفته بهتون گفتین خبر میدین,ps4 میخوام با ی سری وسایل جانبی با ی کالکتور مورتال کمب...چجوری بیعانه بدم برا مورتال؟چقد طول میکشه تا برسه؟میخوام یجوری بشه ک همشون رو با هم یجا سفارش بدم.سلام عزیز بیعانه ای میارم
آقا وحید این تعداد ps4 محدوده یا کلا ارزون شد....چون صددرصد آخر هفته بعد برا خرید مزاحمتون میشمحراج کنسول و چند عدد بازی اورجینال PS4
PS4 ریجن 2 پال اورپا و خاورمیانه با ظرفیت هارد 1 ترابایت تولید 3 ماه دوم 2015 سری جدید CUH-1116B با یک هفته مهلت تست رایگان قیمت 1430
XBOX ONE ریجن 2 پال بدون کینکت تولید 3 ماه چهارم 2014 قیمت 1200
NEW NINTENDO 3DS XL ریجن 1 امریکا قیمت 900
LEGEND OF KAY { ریجن 2 قیمت 150 }
GODZILA { ریجن 2 اورپا قیمت 170 }
GOD OF WAR { ریجن 1 قیمت 140 }
GOD OF WAR 3 REMASTERED { ریجن 2 خاورمیانه قیمت 130 }
PAYDAY 2 CRIMEWAVE EDITION { ریجن 1 قیمت 175 }
BATMAN ARKHAM KNIGHT { ریجن 2 اورپا با 3 عدد DLC رایگان قیمت 170 }
MOTO GP 15 DAY ONE EDITION { ریجن 2 خاورمیانه با یک عدد DLC رایگان قیمت 150 }
DISNEY INFINITY PLAY WITHOUT LIMITS { ریجن 2 خاورمیانه قیمت 270 }
LEGO JURASSIC WORLD { ریجن 2 اورپا قیمت 160 }
RIDE { ریجن 2 اورپا قیمت 140 }
THE WITCHER WILD HUNT { ریجن 1 همراه با نقشه کتابچه مخصوص و دیسک اهنگهای بازی و برچسب مخصوص همگی داخل یک پک بسیار زیبا قیمت 190 }
ARCANIA THE COMPLETE TALE INCLUDES ARCANIA AND ARCANIA FALL OF SETARRIF { ریجن 1 قیمت 150 }
PROJECT CARS { ریجن 2 اورپا قیمت 160 }
MORTAL KOMBAT X SPECIAL EDITION STEEL BOOK INCLUDES GORO { ریجن 2 اورپا با قاب فلزی یا همان قاب اهنی با 2 عدد DLC رایگان همراه با گرو قیمت 200 }
THE LAST TINKER CITY OF COLORS { ریجن 2 اورپا قیمت 130 }
FINAL FANTASY TYPE-0 HD DAY ONE EDITION { ریجن 1 دی وان همراه با دموی قابل بازی فاینال فانتزی 15 قیمت 150 }
MORTAL KOMBAT X INCLUDES GORO { ریجن 1 قیمت با یک شخصیت اضافه به نام GORO قیمت 200 }
RESIDENT EVIL REVELATIONS 2 { ریجن 1 با تمام قسمتها و DLC هایی که تاکنون برای این عنوان منتشر شده است قیمت 150 }
THE ORDER 1886 { ریجن 2 قیمت 120 }
ASSASSINS CREED UNITY { ریجن 1 قیمت 130 }
W2K15 {ریجن 2 خاورمیانه با یک عدد DLC رایگان قیمت 150 }
GRAND THEFT AUTO V { ریجن 1 با نقشه قیمت 180}
W 2K 15 {ریجن 1 قیمت 160 }
LITTLE BIG PLANET { ریجن 2 خاورمیانه قیمت 150 }
NBA 2K15 {ریجن 1 قیمت 140 }
MIDOLE-EARTH SHAOW OF MORDOR {ریجن 2 با 2 عدد DLC رایگان قیمت 130 }
FIFA 15 {ریجن 1 قیمت 140 }
DIABLO 3 ULTIMATE EVIL EDITION {ریجن 1 قیمت 160 }
MEMORY CARD FOR PLAYSTATION VITA 64 G قیمت 250
MEMORY CARD FOR PLAYSTATION VITA 32 G قیمت 170
سفارش شما ثبت شدمن اس ام اس دادم اون هفته بهتون گفتین خبر میدین,ps4 میخوام با ی سری وسایل جانبی با ی کالکتور مورتال کمب...چجوری بیعانه بدم برا مورتال؟چقد طول میکشه تا برسه؟میخوام یجوری بشه ک همشون رو با هم یجا سفارش بدم.
سلام عزیز یه دونه کارکرده دارم 120 اکبند تمام شدآقا وحید call of Duty AW چه ریجنی موجود هست و قیمت؟
فعلا هست با این قیمت 1 ترابایتآقا وحید این تعداد ps4 محدوده یا کلا ارزون شد....چون صددرصد آخر هفته بعد برا خرید مزاحمتون میشم
سلام بله تایید میشه مبارکتان باشهسلام
کنسول Xbox One باندل Sport Rivals از وحید عزیز خریداری شد و مثل همیشه عالی.
سلام جواب دادم دوست عزیزسلام آقا وحيد برای خريد برات پيام فرستادم
خيلی ممنون
سلام عزیز تمام شد ولی بیعانه ای میارمسلام
ببخشید هنوز GTA v رو برای PC موجود دارید؟
سلام اون کلا 2 ماه میشه تمام شده اگر بخوای برات با قیمت کمتر میارم خواستی پیغام خصوصی بدهسلام اقا وحید میگم dark souls 2 برای x one تخفیف نمیخوره:دی
سلام هنوز پخش نشده تو امارات یا حتی اسیا حتما پخش بشه میارمسلام برادر وحید. اقا در پستهای بالا فرمودید که سری ۱۲۰۰ هنوز پخش عمده نشده؛:::: ایا توی بازار اصلا هست یانه؟
ممنون از پاسختون
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk