سلام چرا مترو امام ***** اگر وقت کنم میتونم تحویل بدم درایو کلاب هم هنوز ریجن 1 نیامدهسلام تحویل داخل ایستگاه مترو هم دارید؟ بنده درایو کلاب ریجن 1 میخواستم موجود دارید؟ممنون
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
سلام نسخه معمولی بیاد اون قیمت میرسهاقا وحید فورزا هورایزون امکانش هست ارزون تر بشه برسه به220؟
سلام هنوز ریلز نشدهسلام؛ nba 2k15 برای ps4 نرسید؟
اگر تونستی یه عکس بزار اگر قابل تهیه باشه میارموحید جان کیف ps4 از اون مدل که چمدانی مانند هستش که ابر داره و دستگاه و دسته توش کیپ میشن ...نمیاری؟؟؟؟؟؟؟
ریلیز 7ـمه، driveclub هم ریلیزش هفتم بود، مارکت خاورمیانه رو خودت دیگه آمارشو داریسلام هنوز ریلز نشده
سلام اون جدید ها که شما میگی CUH-1115A من ندیدم ولی برای ما اون CUH-1001A هست که تا الان حتی یک دونه خرابی هم نداشتهسلام آقا وحید
این ریجن 1 که اوردین کدش از این جدیداست؟ CUH-1115A
یا از همون قبلی ها که کدش CUH-1001A بود؟
سلام برای اونها هم بزودی میارمسلام.
وحید جان skin ـه xbox one هم داری؟
اگه هست یا میتونی جور کنی عکسش رو هم بذار ببینم چه مدلایی هست.
ممنون.
سلام عزیز جان همه قیمتها بازی لوازم جانبی و کنسولها تو پست اول هست قیمت اون بازی هم 190 هست .امکان خرید حضوری هم هست تماس بگیریدسلام
قیمت فیفا 15 ریجن 1 رو میگید؟
امکان خرید حضوری هست؟ امروز هستید؟
سلام اونها را دقیق نمیدانم کی میارم و ریجن 2 دو شاخه داره و 1 هم با یه تبدیل ساده 2 به 2سلام بار جدید مربوط به سه ماه سوم اگوست یا سپتامبر کی میاد و ایا ریجن1 پاورش دو شاخه هست یا ریجن2 ممنون
والا اونها را بیارم خیلی گران میفته عزیز جاناقا وحید از این روکش ها برا ps4 نمی یاری...که دستگاه رو کامل می پوشونه برای جلوگیری از خاک...
وحید جان هرکاری می کنم عکسش نمیاد...تو گوگل بزن ps4 dust cover..داداش حتما اینو بیار
سلام نه عزیز جان من به هیچ عنوان دستگاه و لوازم جانبی ریفر نمیفروشم و تمام اجناس من اورجینال میباشن و اکبند خوده شرکت سازنده هستن برای خرید هم تماس بگیریدسلام
قربان لطفا نحوه خرید هدست گلد سونی را بفرمایید فقط یه سوال اینکه احیاناً اینا ریفر یا همون ریفاربیشد نیستن دیگه؟ آکبند خود شرکته تولید جدید درسته؟
با تشکر فراوان
و اینکه اگه آدرس تهران بدم میتونین فردا تا قبل ظهر بدستم برسونین؟
تماس بگیرید برای ادرسآدرستون رو پخ کنید لطفا ...
بروی چشم احتمالا بشه تهیه کردوحید جان اگه میتونی تعداد کم بیار dust cover رو اولیش هم خودم می خرم...میتونی قیمت بگیری من واریز کنم برات ...این طوری برام بگیری...
دمت گرم دادا...مشاهده پیوست 681191
آقا وحید بنده دو سه قلم جنس میخوامباشه عزیز جان اگر قابل تهیه باشه میارم
اقا وحید منم میخام از اینوحید جان اگه میتونی تعداد کم بیار dust cover رو اولیش هم خودم می خرم...میتونی قیمت بگیری من واریز کنم برات ...این طوری برام بگیری...
دمت گرم دادا...مشاهده پیوست 681191