سلام بعضی از چیزها را دارم بعضی ها را نه ولی تونستی زنگ بزنآقا وحید بنده دو سه قلم جنس میخوام
میخوام همشو باهم ازت بردارم بخاطر پول پست امکانش هست
1. همین کیف ps4
2.استند سوپر اسلیم ps3
3. بازی فیفا 15
4. باندل درایو کلوپ سفید
5. هدست گلد
6. همین کاور برا گرد و غبار که بالا عکسش هست
اینا رو چجوری میتونین برام تهیه کنین حاضرم بیعانه هم بدم برا سفارش چون جایی گیر نیاوردم مثلا همین استند سوپر اسلیم رو
The trouble with wanting something is the fear of losing it, or never getting it. The thought makes you weak...
سلام بله موجود هست 170اقا وحید the last of us ریجن 1 میخوام , داری ؟
سلام نه هنوز نیامدهسلام . صبح بخیر . آقا وجید بازی DriveClub ریجن یک موجود نشد ؟؟ امروز میاری بیام حضوری ازت بگیرم ؟؟
کسی تماس نگرفته من جوابش را ندم شما میخوای تو پیغام خصوص شماره تماس را بده خودم زنگ بزنم و یا خودتان یه تماس دیگر بگیریدسلام مجدد
رئیس بنده هرچی تماس میگیرم با شماره ای که فرمودی کسی جواب نمیده، لطفا بهم بگو هزینه هدست گلد و اگه از این کاور خاک داری به همراه هزینه پیک چقدر میشه من هماهنگ کنم ازتون تحویل بگیرن
لطفا بفرمایید که هزینه چقدر میشه تا هماهنگ کنم که برای بنده با پیک ارسال کنید.
با تشکر
عزیز جان اینها دیگر مثل گذشته از کنسولهای دیگر استقبال نمیکنن و خریدارن بیشتر ps4 و xbox one ترجیح میدهنانواع کنسولها!!!؟
په کو بقیه کنسولها فقط همین دوتا!!
تماس بگیریدآقا وحید بنده دو سه قلم جنس میخوام
میخوام همشو باهم ازت بردارم بخاطر پول پست امکانش هست
1. همین کیف ps4
2.استند سوپر اسلیم ps3
3. بازی فیفا 15
4. باندل سفید
Amazon Exclusive Destiny PS4 Starter Bundle Includes 2 DualShock 4, Gold Headset In Glacier White for
$630
5. هدست گلد (اگر باندل درایو کلوپ و دستنی هدست داشته باشن که نیاز نیست )
6. همین کاور برا گرد و غبار که بالا عکسش هست
اینا رو چجوری میتونین برام تهیه کنین حاضرم بیعانه هم بدم برا سفارش چون جایی گیر نیاوردم مثلا همین استند سوپر اسلیم رو
میتونین برای سفارش بعدی اوکی کنین اینا رو ؟
چک میکنم اگر باشه خبرتان میدمسلام آقا وحيد ، خوب هستيد ... . ميبخشيد ميخواستم بدونم شما " كابل كامپوننت اورژينال ps3 " موجود داريد ؟ و ميخواستم بدونم از بازی ويتا چه خبر ؟ خيلی متشكرم از شما . مرسی
متشكرم از توجه و لطفتان . مرسیچک میکنم اگر باشه خبرتان میدم
خواهش میکنم موفق باشیدآقا هدست گلد به دستم رسید...
سپاس./
دوباره عکس میگیرم و میزارموحید جان روکش دسته برای xb1 چی موجود داری؟
میشه عکسهاشو بزاری
فعلا الان فقط بار جدید بازیها رسیده و اون یکی ها معلوم نیستوحید جان کی بار جدید و لوازم جانبی جدید میاری؟؟؟؟؟
چرا امروز اوردم تماس بگیریدسلام . صبح بخیر . آقا وجید بازی DriveClub ریجن یک موجود نشد ؟؟ امروز میاری یا فردا ؟ کاش یه روز دقیق میگفتی !
والا قابل تهیه هست ولی چون تعداد کم میاد قیمتش خیلی خیلی بالاست که صرف نمیکنه برای شما بیارم
داداش دو سه نفر اینجا جمع شیم یه تعداد وسایل بخوایم میاری ؟ مثلا همین اقا چیزایی که میگه منم میخوام شامل اون کیف و این و کاور ضد غبار و ...
نه عزیز اکبند دارم 170اقا وحید tlou ریجن 1 دسته دو هم داری ؟
فورزا هم 235 دیوان ادیشناقا وحید فورزا رو چند میدین؟