SILENT_66A
Registered User
Dual Charge
دارید قیمت
دارید قیمت
xbox oneبرای چه کنسولی
برای چه کنسولی عزیزDual Charge
دارید قیمت
خواهش میکنم مبارکتان باشهمن گذرم به تهران خورد و شنبه مزاحم وحید جان شدم یه PS4 و DRIVECLUB ازش برداشتم به صورت حضوری مثل همیشه عالی بود و افتخار آشنایی حضوری با وحید جان هم نصیبمون شد ، کم لطفی بود اگر اینجا رضایت کاملم رو اعلام نمیکردم
مجددا تشکر وحید جان :general504:
ممنون دوست عزیز بروی چشم امتیاز هم میدممن هم از آقا وجید گل واقعا راضی هستم و ازشون تشکر میکنم . از ایشون روز سه شنبه بازی DriveClub به صورت حضوری خریدم .
امتیاز بازارچه هم ثبت کردم . ممنون میشم وحید جان شما هم زحمتشو بکشی ...
فردا بازی میاد ایران ببینم قیمت چند هست اگر مقدور باشه تقدیم میکنم ولی احتمالا بازی ایول ویتن بینه 220 الی 230 قیمت دارهAgha vahid man age 2 ta baize sleeping dogs va evil within ro ba ham bekham 400 midi?.ghati mikham age midi shomarato bede hamahang konim
سلام عزیز اون بازی باید دیجیتالی بخری فیزیکی ندارهسلام.بازیoutlast موجود هست؟ممنون
بله عزیز دارم 75 تومنبرا پلی ۴
پس داداش لطف كن اگه تونستى sms بزنبرای چه کنسولی عزیز
خواهش میکنم مبارکتان باشه
ممنون دوست عزیز بروی چشم امتیاز هم میدم
فردا بازی میاد ایران ببینم قیمت چند هست اگر مقدور باشه تقدیم میکنم ولی احتمالا بازی ایول ویتن بینه 220 الی 230 قیمت داره
سلام عزیز اون بازی باید دیجیتالی بخری فیزیکی نداره
شرمنده موجود ندارمداش وحید سوال منو یادت رفت.
نسخه ی فیزیکی (starter pack) ـه بازی Project Spark برای xbox one رو داری؟ یا میاری؟
ممنون.
بله هارد هم موجود هستاق وحید هارد برای360 اسلیم داری؟
نه عزیز جان میشه 430 برای اون قیمت یه مدت صبر کنAgha vahid 400 midi evil ro ba sleeping dogs?
سلام من فقط بعدظهر ها هستم از 6 به بعدآقا وحید، شما صبحها هم مغازه هستی که من بیام؟
تو پست بعدی میزارمعكسهاي evil witihin رو ميشه بزاري هر دو نسخه ps3 و4 رو
نسخه ps3 يش ممكن هست تا ١٤٠ ١٥٠ برسه اكبندش......؟