rohullah23
Registered User
سلام یدونه از اون محافظ ژله ای های دسته ps4 و یک جفت محافظ سر شوک قیمتش با ارسال با پیک در تهران چقد میشه؟
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام تماس بگیریدسلام وحید جان الان تماس بگیرم برای سفارش هستی ؟
سلام تماس بگیریدسلام یدونه از اون محافظ ژله ای های دسته ps4 و یک جفت محافظ سر شوک قیمتش با ارسال با پیک در تهران چقد میشه؟
تاریخ ریلیز رسمیش 18 نوامبر یا همون 27 آبان هست ، خیلی بخواد زود بیاد 1 هفته هستش که میشه 20 آبان ، البته من شایعاتی شنیدم که سونی یه سری قرارداد که بابت باندل و ... با راک* بسته قرار شده برا PS4 دو هفته زودتر بیاد اما فکر کنم صرفا در حد شایعه بود ( منبع نخواید چون واقعا یادم نیست کجا دیدم)وحید جان تاریخ دقیق ورود جی تی ای وی به وطن عزیزمون رو میدونی؟چون میخوام برنامه ریزی کنم .چندم ابان تشریف میارن؟ریجن یک بیاری که رو هوا بزنیمش
هم اورجینال هست و هم فیک خواستی زنگ بزنسلام اقا وحید. اقا قرض از مزاحمت هارد های که برا360 اسلیم موحود دارید فیکه؟ یا اورجینال بعد یکشنبه هستی مزاحمت بشم؟
سلام نه فقط اکبندسلام فیفا 15 xbox one کار کرده دارید؟
فعلا خبری نیستسلام داداش،ایکس باکس ریجن۲ بدون کینکت هنوز نیاوردی؟
کی میاری حدودا؟
Sent from my Nexus 5
?سلام
اس دادم ممنون میشم پاسخ بدید
بابت خرید بازی
دوست عزیز شرمنده اگر امکان داره یه بار درخواست ببنید تا جواب بدمبرادر بهت اس ام اس دادم اونها رو حساب کن
چرا از اونها هست که 1450 قیمت دارنسلام این ps4 ریجن 1 کدش از این جدیداس که cuh-1115a هستش با تشکر
دوست عزیز شرمنده اگر امکان داره یه بار درخواست ببنید تا جواب بدم
والا من نمیتونم ابدیت کنم چون زیاد با وان کار نکردمسلام وحید جان xbox one رو ازت بگیرم ...آخرین اپدیتش هم رو انجام میدی؟؟؟؟
تا اونجا 13 تومندوست عزیز می تونی هزینه پیک رو تا هفت تیر و ونک به من بگید ؟!؟ فردا یه سری چیز می خوام برام پیک کنید ... می خوام ببینم هفت تیر ارزون تر می افته یا ونک !
والا خیلی دیگه استقبال کم شده من هم زیاد نمیارم چون بیشتر دوستان یا ps4 یا xbox one گرفتم بازیهای نسل جدید خیلی بهتر هستن ولی باز من عناوین معروف مثل فیفا 15 و اییول ویتن اوردم که دوست داشته باشید میتونید سفارش بدید برایتان تهیه کنم عناوین خاص را دوست عزیزاز بازيهاي جديد نسخه ps3 شو نميزاريد chera???????????????
سلام دوست عزیز
این ac adaptor های وان همشون فنش صدای بلندی داره؟
نمونه موجود شما چجوریاست؟