vayne solidor
Registered User
اقا وحید دسته ps4 پک بلند با پک کوتاه چه فرقی داره یه توضیح میدی من یکی میخوام بخرم
هیچ فرقی با هم ندارن فقط سفارش اورپا با امریکا از نظر بسته بندی فرق دارناقا وحید دسته ps4 پک بلند با پک کوتاه چه فرقی داره یه توضیح میدی من یکی میخوام بخرم
شرمنده موجود نیستیه مدت ریجن 4 داشتید 1330 قیمت داشت دیگه ندارید ؟
ممنون دوست عزیز اصلاح شدسلام اقا وحید ... این ریجن 1 نیست ؟؟؟
سلام فعلا قاب خالی تولید نشدهسلام اقا وحید قاب خالی PS4 دارین؟یکی از بازیام قابش شکسته
قیمتش چنده؟
سلام بله موجود هست 15 تومنآقا وحید روکش دسته برای xboxone هم دارید
برچسب برای خودش چی دارین ؟
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
فعلا کابل hdmi خیلی خوب برای ps4 نیست اگر هم باشه قیمتش بسیار بالاستوحید جان کابل hdmi sony برای ps4 داری؟؟؟ از اون گرد ها می خوام نه از این پهن ها...
قیمتش با پول پست رو بگو برات واریز کنم...
مرسی داداش
نه عزیز موجود نیستکابل hdmi اورجينال xboxone رو دارین؟ از همونایی که تو جعبه xboxone هستش
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
سلام موجود ندارم فعلاپایه PS4 اصلی سیاهش چند تومنه و موجود دارید ؟
سفیدش چی ؟
از اون فعلا نیست ولی شارژ انرزی ایزر که تو پست اول هست هم بسیار عالیه و با کیفیت هست برای شارژ کردنوحید جان kit play & charge واسه xbox one رو جدا نداری؟
سلام موجود هست تماس بگیریدداداش وحید reyman ps4 دسته دوم داری؟؟؟؟؟
خواهش میکنم مبارکتان باشدسلام با تشکر از آقا وحید گل.
خواستم عرض کنم که از ایشون یک دستگاه Ps4 و یک عدد بازی killzone خریداری کردم .
کاملا قابل اعتماد هستند و برای خرید از ایشون درنگ نکنید.
سلام موجود نیست فقط اکبند 180سلام وحیدجان
بازی فیفا 15 واسه ps4 دست دوم دارید؟ قیمت؟
ممنونم
اون اولی هست 130 تومن و اسلیگن داگز فقط ریجن 2 دارمWalking dead و ریجن ۱ sleeping dogs برای ps4 نیاوردی وحید جان؟
سلام بله 130سلام واکینگ دد موجوده ؟
میتونی عکسش بزاریآقا وحید از این روکش های dust coverکه کل کنسول رو می پوشونه نیاوردی؟؟؟؟
بیار از اون ها مشتری داره داداش
نه عزیز شرمنده اون بفروشم کسی دیگه اون نمیخره چون هم ارت بوک هست و هم دیسک بازی تو ارت بوک قرار میگیرهسلام میخواستم ببینم
آرت بوک Sleeping Dogs رو به صورت جدا میفروشید؟