اقا وحيد پيش خريد براي كالاف ديوتي نميزاريد ؟ حدود قيمت براي نسخه day zero edition و نسخه معمولي چقدره ؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام والا پیش فروش تو پرشین تولز ممنوع هست و من هم به این قانون احترام میزارم و پیش فروش نمیکنم تو پست اول هم زدم هر کسی دوست داره بازی را روز اول داشته باشه شماره تماس بده من تا بازی رسید دست من با ان عزیزان تماس بگیرم خیالتان هم راحت بازی هم حداقل 2 روز یا نهایت روز ریلز دست من هست میخواد بازی معروف باشه میخواد بازی معمولی و کم طرفدار
آقا وحيد يه توضيح در مورد تفاوت ريجن ها ميدي؟ مثلا اينكه من اگر ريجن دو بگيرم و بازي بگيرم كه رييجنش ١ باشه چي ميشه؟
و البته يه سؤال ديگه هم دارم كه چرا ريجن ٣ با دوربين چرا اينقدر أرزون هست؟ تقريبا هم قيمت ريجن ٢ كه بدون دوربين ارائه ميشه؟
پيشاپيش از اينكه وقت ميگذاريد و جواب ميديد ممنونم.
این ریجن ها فقط سفارشها فرق میکنه ریجن 1 قاره امریکا ریجن 2 قاره اورپا و خاورمیانه و ریجن 3 قاره اسیا ریجن 4 قاره استرالیا و ریجن 5 هم داریم که بشدت کمیاب هست که مخصوص فقط روسیه میشه که تو ایران پیدا نمیشه .شما هر کدام از دستگاها را انتخاب کنید و هر بازی را با هر ریجنی تو انتخاب کنید راحت اجرا میشه چون از نسل قدیم سونی free regen هست درباره ریجن 3 هم قیمت تمام بازیها و دستگاه های ریجن 3 قیمتی کمی دارن و چون کلا طرفدار کمی دارن چه کنسول چه بازی قیمت کمتری نسبت به ریجن 1 و 2 دارن
سلام،آقا وحید دسته ایکس باکس وان. پلاس که برای پی سی و ایکس باکس وان هست.میاری؟ عرضه باید تو همین ماه باشه اگه اشتباه نکنم.حدود قیمتش هم بگی ممنون میشم.
با تشکر
سلام عزیز جان بله میارم و قیمت هم تا نیاد دست من نرسه نمیتونم قیمت بدم
سلام وحیدخان
آداپتور برای وان میخواستم
اگر موجود داری نمونه موجودی شما صدا داره یا خیر؟
باتشکر
سلام مدل جدید دارم که صداش نسبت به قبلی ها بسیار کمتر میباشد که کلا بی صدا میباشد
داش وحید ایکس باکس 1 ریجن 2 و یه پی اس 4 سفید با تخفیفش چند میزنی برام؟
ایکس باکس وان تمام کردم 4 سفید هم تماس بگیرید اگر امکان داشت کمتر میدم خدمت شما
وحید جان Sunset Overdrive رو آوردی؟
البته میدونم فردا تاریخ عرضه رسمی هست ولی چون معمولا زودتر میرسه میپرسم.
سلام بله اوردم ریجن 1 قیمت 235 عکس هم میزارم
سلام اقا وحید براتون اس ام اس فرستادم ادرس بدید برای اینکه حضوری بیام خرید کنم
ممنون میشم جواب بدید
سلام جواب دادم عزیز جان
اطلاع دارید بازی فورزا هورایزن دو بازیش ریجین فریه یا نه ؟!؟ یعنی ریجن دوش به دستگاه ریجین یک می خوره ؟!؟
از این نسل تمام دستگاهای سونی و ماکروسافت یعنی ps4 , xbox one ریجن فری میباشد و فرقی نمیکنه دیسک شما چه ریجنی داره