3785mohammadsh
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 5
- لایکها
- 10
سلام وحید جان.........الان تو هفته بعد هستیما!!!!!!!!!!
Madden nfl 16:general406:
نه رفیق فقط ی ذره باریک تر شده و 9درصد مصرف برقش کم شده و دکمه های power و eject دیسکش دیگه لمسی نیست و فشاری شده قسمت بالایی روی هارد هم دیگه براق نیست و مثل بقیه بدنه کنسول کدر شده.بنظر من کنسول همیشه سری اولش بهترینه دقیقا مثل ps3 مدل 2006 ک 4 تا پرت usb داشت رم ریدر داشت قاب کرومی داشت بازیای ps2 رو اجرا میکرد قابلیت اجرای لینوکس داشت و super audio cd ساپورت میکرد ک همشون بخاطر ارزون تر شدن کنسول تو سری slim حذف شدن.درود
نیو اسلیم اونقد تغییراتش زیاد هست که کسایی که ندارنش ضرر کرده باشن؟
تولیدش جدیدتر هست سبک تر کم مصرف تر و رنگش هم مات شد و خط و خش نمیفتهsalam in ps4 new slim che farghi dare?
سلام 100 درصد برای هفته اینده دارم دوست عزیزسلام وحید جان.........الان تو هفته بعد هستیما!!!!!!!!!!
ممنون از توضیح خوبتان دوست عزیزنه رفیق فقط ی ذره باریک تر شده و 9درصد مصرف برقش کم شده و دکمه های power و eject دیسکش دیگه لمسی نیست و فشاری شده قسمت بالایی روی هارد هم دیگه براق نیست و مثل بقیه بدنه کنسول کدر شده.بنظر من کنسول همیشه سری اولش بهترینه دقیقا مثل ps3 مدل 2006 ک 4 تا پرت usb داشت رم ریدر داشت قاب کرومی داشت بازیای ps2 رو اجرا میکرد قابلیت اجرای لینوکس داشت و super audio cd ساپورت میکرد ک همشون بخاطر ارزون تر شدن کنسول تو سری slim حذف شدن.
برای هفته اینده حتما میارموحید جان بی صبرانه منتظریم ... MADDEN 16
سلام تماس بگیریدسلام
اقا وحید حضوری تهران هم میشه خرید ps4 رو؟
اگه اره ادرسو پ.خ کنید برام
بله تایید میشه مبارکتان باشهیک عدد بازی Metal Gear Solid Phantom Pain Region All Day One Edition از آقا وحید خریداری شد و سریع تحویل دادن
با تشکر
خواهش میکنم دوست عزیز مبارکتان باشهممنون اقا وحید.بازی metal gear region 1 رسید
تشکر به خاطر اینکه دنبال کار مشتری هستید.
موجود هست پست اول را چک کنیدسلام. ببخشید بازی Mad Max را کی میاریدش؟
اخه تاریخ انتشار این بازی همزمان با متال گیر هستش و الان شما متال گیر را آوردید ولی هنوز خبری ازmad max نیست.
بله تایید میشه مبارکتان باشهیک عدد BATMAN ARKHAM KNIGHT SPECIAL EDITION STEEL BOOK از آقا وحید خریداری شد
احتمالا برای اخر هفته یا اویل هفته ایندهدرود .
MGS V این هفته 200 میرسه ؟ چه روزی ؟!
تا شب عکسش را میزارمسلام
هيچ تصويري از اين أيتم نداريد؟
PLAY CHARGE KIT { شارژ اورجینال کنترلر XBOX ONE قیمت 120 }
Metal Gear solid 5 براي Xbox one كي مياريد؟
ممنون
سلام چک میکنم خبرتان میدم دوست عزیزسلام
Assassin creed black flag reg all
دارید؟ قیمت؟
سلام من صفحه اول را گشتم ولی بازی Mad Max را پیدا نکردم. میشه خودتون لینکشو برام بفرستید. ممنون