mortezatroy
کاربر تازه وارد
با سلام یک عدد " PS4 ریجن 2 اورپا و خاورمیانه تولید 3 ماه اول 2015 سری CUH-1116A با یک هفته مهلت تست رایگان " از اورمیه خریداری شد ممنون از آقا وحید عزیز این چندمین خریدم از ایشون بود .
سلام نه عزیز خیلی دنبالش کردم بار عمده پیدا کنم نبود ولی باز اگر خبری شد بهتان اطلاع میدمسلام آقا وحید یه سوال:
این کاور PS4 که عکسشو ضمیمه کردم رو دارین؟ اگه آره حدود قیمت چنده؟مشاهده پیوست 852895
سلام بله هارد 500 گیگ هستسلام خسته نباشید..
این PS4 NEW SLIM مدل CUH-1200A ریجن 2 مخصوص ژاپن تولید 3 ماه سوم 2015 با یک هفته مهلت تست رایگان قیمت 1450
1. هاردش 500 یا یک ترابایت؟
2.جای دکمه های ضبدر دایره دسته جابجا نیس چون ماله ژاپنه؟
3. آلتیمیت پلیر هستش و بدنش مات و سبکتره؟
با تشکر از استارتر محترم برای پاسخشون به هر 3 سوال...
بله تایید میشه مبارکتان باشه دوست عزیزبا سلام یک عدد " PS4 ریجن 2 اورپا و خاورمیانه تولید 3 ماه اول 2015 سری CUH-1116A با یک هفته مهلت تست رایگان " از اورمیه خریداری شد ممنون از آقا وحید عزیز این چندمین خریدم از ایشون بود .
سلام عزیز خیلی کابل داریم تو بازار شما باید تحقیق کنی بهترین کابل بخری تا بتونی تصویر بهتری بگیریسلام دوستان من می خوام پلی استیشن 4 بخرم اما مانیتورم کابل hdmi را نداره می گن کابل های تو بازار کیفیت می اره پایین اصلا نخرید چه کار کنم؟
سلام نه عزیز دیگه نیستسلام آقا وحید. INFAMOUS SECOND SON Special Edition رو دارید؟
بله 320ببخشید هدست گلد ورژن 2 رو موجود دارین؟
سلام عزیز ببین من تمام بازیها جوری میزارم که حداقل مقداری پایین تر میشه و خیلی وقتها هم با ضرر گذاشتم یعنی قیمت بالا خرید کردم فرداش ارزان شده مجبور به ضرر شدم تو خیلی از مواردسلام
میخاستم شروع کنم به نوشتن انتقاد هم از اقا وحید و هم خیلی سایتای دیگه در زمینه کنسول و بازی اوریجینال.
خلاصه میگم خودتون متوجه بشین: همین سایتی که در پایین صفحه هم لوگو و تبلیغش هست من بهش انتقاد کردم بخاطر گرون فروشی و یک دلیل بسیار قانع کننده براش اوردم که هیچ پاسخی ندادن و در ضمن منو بلاک کردن به طور کلی.
حتی همین اقا وحید که حتی حاظر نشد هزار تومن تخفیف بدن برای بازی انتیل داون با اینکه من تا حالا 4 تومن ازشون خرید داشتم.
اره بفروشید خوبم بفروشید اما خودتون و وجدانتون با هم راحت باشید.
واقعا متاسفم برای خیلیا که راضی هستن به گرون فروشی.
سلام
میخاستم شروع کنم به نوشتن انتقاد هم از اقا وحید و هم خیلی سایتای دیگه در زمینه کنسول و بازی اوریجینال.
خلاصه میگم خودتون متوجه بشین: همین سایتی که در پایین صفحه هم لوگو و تبلیغش هست من بهش انتقاد کردم بخاطر گرون فروشی و یک دلیل بسیار قانع کننده براش اوردم که هیچ پاسخی ندادن و در ضمن منو بلاک کردن به طور کلی.
حتی همین اقا وحید که حتی حاظر نشد هزار تومن تخفیف بدن برای بازی انتیل داون با اینکه من تا حالا 4 تومن ازشون خرید داشتم.
اره بفروشید خوبم بفروشید اما خودتون و وجدانتون با هم راحت باشید.
واقعا متاسفم برای خیلیا که راضی هستن به گرون فروشی.
شما کابل با کیفیت بالا تبدیل hdmi به vga را دارید؟
سلام مبارکتان باشهبا سلام یک عدد " PS4 ریجن 2 اورپا و خاورمیانه تولید 3 ماه اول 2015 سری CUH-1116A با یک هفته مهلت تست رایگان " دیشب خریداری شد (تهران).
دو ساعت نشد که با پیک دستگاه رو اوردن در خونه. خیلی ممنون.
تا وقتی پخش عمده نشه نمیشه قیمت داد
- آیا اگر ایکس باکس وان 1 ترابایتی ریجن 2 وارد بازار شود، قیمتش از 1 ترابایتی ریجن 1 پایینتر خواهد بود؟
- آیا دستههای ایکس باکس وان سری جدید (که دارای جک 3.5mm هستند) را رنگ مشکی هم دارید؟
خیلی ممنون
سلام فعلا هست دوست عزیزسلام اقا وحيد
ببخشيد من يه متال ريجن ال يا يك ميخوام فقط الان پول ندارم ميتونيد تا اخر هفته يدونه برام نگه داريد؟؟؟
سلام عزیز من خبر ندارم از بقیه ولی مد مکس ریجن all پخش عمده هنوز نشده احتمالا برایشان مسافری چیزی اوردن که قیمتش پایین تر هستسلام.سوالی از اقا وحید و دوستان داشتم.از اونجایی که میدونم قیمتایه اقا وحید جزوه ارزون تریناست.ولی راستش تو محله ما جایی هست که بازی انتیل و مد مکس رو ریجن ال خیلی ارزون میده نمیگم چه قیمتی راستش من شک کردم به قیمتاش.به نظرتون چه دلیلی داره که ایتقدر پایین میده اکم هستش بازیهاش.اخه چطوری میشه مغازه دار باشه و اینقدر از جاهایه دیگه ارزون تر بده.تشکر.
تمام شد تا بار جدیدقیمت until dawn ریجن 1 چنده؟
نه عزیز موجود ندارمشما کابل با کیفیت بالا تبدیل hdmi به vga را دارید؟
سلام نه عزیز امکان تهیه نیستسلام.
Keymander یا هر وسیله ای دیگه ای برای استفاده از موس و کیبرد روی کنسول دارین و اینکه آیا از اون برای همه بازی ها میشه استفاده کرد ؟ موس و کیبرد خاصی لازمه؟سفارش کالای مرتبط هم می پذیرین؟بازی PC میارین؟
ممنون
سونی بخر عزیزسلام دوستان من می خوام پلی استیشن 4 بخرم اما مانیتورم کابل hdmi را نداره می گن کابل های تو بازار کیفیت می اره پایین اصلا نخرید چه کار کنم؟