Amir_Ghost
Registered User
ایشون با بنده همین الان تماس گرفتن اداره پست بودن بازی ارسال شد
سلام نه عزیز ندارمسلام tlos و bloodborne ریجن 1 دارید. چند. اگه نه موجود میشه.
سلام کدام بتلفیلدسلام وقت بخیر من بتلفیلد ریجن 1 واسه پلی 4 میخوام موجود هست چند
سلام چند روز دیگهسلام وحید جان
وحیدteraway unfolded که 40 دلاری و انحصاری ps4 هست کی میارید؟؟؟؟
سلام تا اخر هفته میادسلام وحید جان...چند روز دیگه باید منتظر باشم؟
Madden 16
سلام کد وارد میکنید تو استور ریجن 1 بعد دانلود میکنید اگر دیتا هم داشته باشید نصب میکنیدسلام
دوستان میتونید راهنمایی کنید در مورد کد دانلود بازی های دیجتالی؟
اول اینکه دقیقا چی هست؟ فقط دیتا رو دان کنیم و اون کد دیجتالی رو بزنیم بازی اجرا میشه؟نیاز به اکانت psn که اون بازی رو خریده باشه هست ؟ کلا برای اجراش چیا لازمه؟
خیلی ممنون
ممنون دوست عزیز بابت توضیح خوبتانبا اجازه آقا وحید عزیز
کد دیجیتالی کاملا قانونی هست و ربطی به اکانت نداره و برای استفاده هم فقط کافیه وارد اکانتتون بشید و در بخش مربوطه کد رو وارد کنید و دانلود بازی رو شروع کنید.
یک نکته هم در مورد اکانت اینکه، همه ی اکانت ها غیر قانونی نیستن و اکانت قانونی هم هست برای فروش که اون بحثش جداس.
مبارکتان باشه دوست عزیزامروز بازي متالگير بنده رسيد بازم مثل هميشه همه چيز عالي بود
اره عزیز باید تو اکانت خودتان بزاریدیعنی کافیه بازی رو با اکانتمون دانلود کنیم و اون کد خریداری شده رو وارد کنیم بازی اجرا میشه؟
میشه فرد دیگه ای دانلود کنه اون لینک های دانلود رو و بده به من؟ حتما باید با اکانت خودم باشه؟
خیلی ممنون
بله برایتان فرستادمایشون با بنده همین الان تماس گرفتن اداره پست بودن بازی ارسال شد
عزیز موجود ندارم ریجن 2 دارم 150بتلفیلد 4 عزیز ریجن 1 قیمت چند
سلام 320سلام. قیمت psp street E1004 میدی بی زحمت؟
سلام برایتان فرستادم امدسلام وحید جان من یه MGSV ریجن 1 میخواستم PM هم بهت دادم، لطفا جوابش رو بده ممنون.
شرمنده تعویض ندارمآقا وحيد مورتال كمبت بخوام با متال عوض كنم چقدر بايد سر بدم؟؟؟؟؟(جفتشونم ريجن يك)-(PS4)
سلام بله تایید میشه مبارکتان باشهبا سلام یک عدد PS4 ریجن ۲ سری CUH-1116A ساخت ۲۰۱۵ به همراه ضد خش قسمت براق امروز خریداری شد ممنون از آقا وحید عزیز .
بیرقی - اورمیه
سلام بله عزیز فرستادمسلام. کالای بنده ارسال شد؟
سلام عزیز فقط برای xbox one دارمسلام farcry 4 complete edition برای ps4 دارین آیا dlc هاش دانلودی یا توش هست
سلام اخر هفته یا اویل هفته ایندهسلام آقا وحید pes16 میخواستم کی میاد حدودا؟
نه عزیز تمام شد کلااین باندل ایکس باکس وان ، موجوده ؟
XBOX ONE ریجن 2 پال باندل CALL OF DUTY ADVANCED WARFARE
بروی چشموحید جان برای Madden16 این هفته هم تا آخر هفته منتظر میمونم فقط تو رو خدا دوباره نندازی هفته ی بعد :general503::general503::general503::general111:
سلام برای خرید حتما تماس بگیریدسلام آدرس براي خريد حضوري متال گيرفانتوم ريجن ١ رو با تخفيف پ خ كنيد لطفا (ميخوام از شما بگيرم كه ميگم تخفيف)
خب حاجي مورتالو خودت مي خري؟؟شرمنده تعویض ندارم
نه عزیز خرید ندارمخب حاجي مورتالو خودت مي خري؟؟
عزیز من اطلاع ندارم ولی اگر کسی اطلاع از این موضوع داره به این دوست عزیز کمک کنهدوستام نرم افزاری هست بفهمم هر 2 تا شوک های دسته xbox one کار میکنه یا نه؟ برای من انگار یکیش بیشتر کار نمیکنه.
سریع جواب بدید لطفا