سلام دوست عزیزدوستان سلام. من ps4 ریجن 1 دارم. الان بخوام بازی fifa بخرم باید حتما ریجن 1 بگیرم یعنی اگه ریجن 2 بازی رو بگیرم اجرا نمیشه؟؟!! این تفاوت تو ریجن های بازی برایه چیه؟؟ قیمت fifa 16 چنده ؟؟ ریجن های مختلفشو بگید ممنون
سلام باید چک کنم ببینم میشه نسخه لیمیتد تهیه کرد یا نهسلام
اقا وحید من assassins black flag و assassins unity رو میخوام اکبند داری؟اگه نداری سفارشی میتونی برام بیاری؟نسخه های limitedشونم میخوام چند میشه؟
وقتی پخش عمده بشه میارمتازه اومده رسیور wifi دسته xbox one لطف کنید بیارید.
تشکر.
مشخص نیستسلام . با توجه به کاهش قیمت پنجاه دلاری PS4 . بنظر شما چقدر صبر کنیم کاهش قیمت به ایران هم میرسه؟ فکر می کنید چقدر ارزونتر بشه؟
سلام اکبندفقط دارم 150سلام آقا وحید.
بازی دسته دوم UFC برای PS4 موجود دارید؟
سلام هنوز اون پخش عمده نشده بازی اساسین برای وان موجود هست 235سلام اقا وحید
کنترلرهای الیت کِی مجود میشن؟همینطور assassin's creed syndicateبرای x1
سلام چرا ریجن 1 هم امده 240اساسین ریجن all اومد؟.
قیمت ریجن 2 اروپا کم نمیشه؟.
wwe 2k16 رو کی میارید؟
سلام پخش عمده بشه میارمسلام
گیتار هیرو لایو رو نمیارین؟
همان طور که این دوست عزیزمان توضیح دادن فرقی نمیکنه دستکاه شما چه ریجنی باشه تمام دستگاه free regen هستن و هر بازی بار هر ریجنی براحتی اجرا میشه و فقط برای خرید dlc که باید اکانت و بازی یکی باشه حتی برای انلاین بازی کردن هم فرقی نمیکنه ریجن بازی چی باشهدوستان سلام. من ps4 ریجن 1 دارم. الان بخوام بازی fifa بخرم باید حتما ریجن 1 بگیرم یعنی اگه ریجن 2 بازی رو بگیرم اجرا نمیشه؟؟!! این تفاوت تو ریجن های بازی برایه چیه؟؟ قیمت fifa 16 چنده ؟؟ ریجن های مختلفشو بگید ممنون
ممنون دوست عزیز از بابت توضیح خوبتانسلام دوست عزیز
ریجن ربطی به کنسول نداره بلکه یک تقسیم بندی جغرافیاییه. هر بازی با هر ریجنی بر روی هر کنسولی با هر ریجنی اجرا میشه فقط ریجن اکانت شما مهم هست که مثلا اگر آمریکاست و ریجن یک میشه برای استفاده از قابلیت های آنلاین اون بازی و دانلود دی ال سی ها با ریجن بازی مربوطه یکی باشه. اصلا خودتونو زیاد درگیر این بحث ریجن ها نکنید جز همین مورد.
فرستاده شده از SM-N900ِ من با Tapatalk
سلام باید چک کنم ببینم میشه نسخه لیمیتد تهیه کرد یا نه
پخش عمده بشه سریع میارمHALO 5 کی می اید قیمت؟
سلام نه عزیز موجود ندارمسلام
هدست گلد ورژن 2 رنگ سفید هم دارین؟
نه عزیز ندارم اکبندش هست 195 دسته دوم هم بینه 150 الی 160آقا وحید uncharted collection دست دو موجوده ؟
اگر نه چه قیمتی واسه خرید عادلانست به نظرتون
بروی چشماقا زحمتت بس سریعتر خبرم کن.
بله موجود هست 200 تومنی چیز دیگه mortal kombat steelbook اکبند موجود داری؟قیمت چنده؟