وحید جان گفتی با قیمت عالی موجود میکنی ها
فرقی با بقیه نداره
وحید جان گفتی با قیمت عالی موجود میکنی ها
برایتان پیغام خصوصی فرستادم
عزیز 220 شدوحید جان گفتی با قیمت عالی موجود میکنی ها
فرقی با بقیه نداره
برایتان دوباره پیغام خصوصی فرستادمممنون من فعلا اینا رو میخوام
CALL OF DUTY ADVANCED WARFARE
CALL OF DUTY GHOST
GEARS OF WAR ULTIMATE EDITION
METAL GEAR SOLID V THE PHANTOM PAIN DAY ONE EDITION
KINECT SPORTS RIVALS
هیچ کدوم از نسخه مورتال رو ندارید یا فقط نسخه استیل بوک رو ندارید؟ در ضمن شماره کارتتون رو لطف کنید با تخفیف البته و شرایط و هزینه های خرید رو ممنون راستی تایتان فال رو دارید؟ این بازیهایی که گفتید ندارید رو میارید؟ راستی نفرمودید کدوم ریجن هستند بازیها و سوال منو هم جواب ندادید کدوم ریجن بدون سانسور و ان کات هستند راستی قیمت پایه کینکت کلیپسی و کنترلر وایرلس رو هم بدید وسوال اخر این بازی دست دوم مورتال و dead rising 3 رو هنوز دارید یا نه ؟ ممنون
سلام 360 تومنسلام
http://www.amazon.com/PlayStation-Gold-Wireless-Stereo-Headset-4/dp/B00ZSDTX66
از این هدست ها ندارید ؟
سلام همگی خوب هستن دوست عزیزسلام آقا وحيد
وقتتون بخير
١.محافظ سر آنالوگ ps4 كدوم جنس بهتري داره و حس بهتري رو دسته به آدم ميده؟
در كل مشتري ها از كدوم مدل بيشتر راضي بودن؟
٢.فيفا ١٦ ارزونترينش چند هست و چه ريجني؟
ممنون از مشتري مداري شما كه واقعا جاي تحسين داره
مورتال استیل 180 الان هستوحید جون این mortal kombat steelbook ک 3 4 ماه بیش بود 210 :|
همین چند ماه بیش یادم نیست یا خودت یا یکی تو بازیسنتر اکبندشو گذاشته بود 170 :|
یعنی هیچ افت قیمتی نداشته؟
راستی در مورد limited بازیهای assassins creed black flag و unity چی شد؟موجود هست؟
کلا نسخه های black flag و unity با همین syndicate نسخه steelbook جداگانه دارن؟یا نسخه steelbookشون فقط داخل بک کالکتور ادیشن هست فقط؟
بروی چشموحید جان علاوه بر لیست بالا من اینا رو هم میخوام چون میخوام در کنار ایکس باکس پی اس 4 هم بگیرم لطف کن قیمت اینا رو هم بگو البته باید یه تخفیف تپلم بدیا
ps
از تو تایپک دست دومت اینا رو انتخاب کردم
ps4
GOD OF WAR 3 REMASTERED
KILLZONE SHADOW FALL
MORTAL KOMBAT X SPECIAL EDITION
BATMAN ARKHAM KNIGHT
از توی تایپک حراجت هم اینا رو
ps4
WATCH DOGS
ایکس باکس
CALL OF DUTY GHOSTS
سلام 500 گیگ هست 1300سلام ببخشید مدلcuh 1216موجوددارید
بله تایید میشه مبارکتان باشهیک عدد untiill dawn steel book از آقا وحید خریداری شد
با تشکر
فرق ١٢١٦a با ١٢١٦b تو چيه من كه اخرم نفهميدم كدوم دستگاه بهتره با كدوم ريجنینی الان 1216b یه ترا ندارید؟
تا جایی که من اطلاع دارم حرف آخر مربوط به سه ماهه ی تولید ه. a ینی سه ماهه اول b ینی سه ماهه دوم. ولی من هر چی تو نت فارسی گشتم همه ۱۲۱۶a ها جملگی 500 گیگ بودن. و 1216b ها همگی ۱ ترابایت.فرق ١٢١٦a با ١٢١٦b تو چيه من كه اخرم نفهميدم كدوم دستگاه بهتره با كدوم ريجن
Sent from my iPhone using Tapatalk
چرا دارم 1450ینی الان 1216b یه ترا ندارید؟
موجود هست دوست عزیز1216 1ترابایت کی موجود میکنید
عزیز هیچ فرقی ندارهفرق ١٢١٦a با ١٢١٦b تو چيه من كه اخرم نفهميدم كدوم دستگاه بهتره با كدوم ريجن
Sent from my iPhone using Tapatalk
برایتان پیغام خصوصی فرستادممحافظ ژله ای با کیفیت بسیار بالا کنترلر PS4 مدل دارگون در رنگهای مختلف قیمت
قرمز و مشکی (با یه جفت سر شوک قرمز)
شارژ انرژی ایزر اورجینال که داری 2 باتری دائمی میباشد که احتیاج به تعویض باتری ندارد همراه با پایه شارژ وسیله ای مناسب برای انهایی که مصرف باتری زیاد دارن قیمت
محافظ ژله ای دسته XBOX ONE در رنگهای مختلف
مشکی ساده اگر بود
من شهرستانم قیمت تموم شده با پست رو محبت کنین واریز کنم
کال اف بلک اپس سه نیومده ؟ داخل تلگرام یکی آورده بود اگر آوردین یدونه هم از اون میخوام
سلام بازیهای wiu چون خیلی کم هستن و قیمت خریشان بالا تغییر انچنانی نمیکننسلام وحيد جان
خسته نباشيد
اقا اين بازيهاي Wii U كه خيلي وقته قيمتش تغييري نكرده ؟
اگه ممكنه قيمت مناسب همه ي عنوانهاي موجود رو برام پ.خ كن