سلام من میخوام ps4 بخرم فقط یه سوال در مورد 1216 & 1116 دارم. خواستم ببینم اگه قرار باشه ps4 هک بشه ممکنه بعدا سری 1216 ک جدیدترن هک نشن?
یه توضیح در مورد فرقشون بهم بدین و اگه شما خودتون میخواستین بخرین کدوم مدل رو انتخاب میکردین? تشکر
از نظر هک شدن هیچ نظری نمیشه داد اما با توجه به سری سوپر اسلیم ps3 که نمیشد هک کرد چون مادر برد عوض شده بود پس فک نکنم اینم بشه اما چون هنوز هکی هم براش نیومده احتملش هست هر دو سری هک بشن.
من خودم سری 1116 3 ماهه سوم 2014 دارم و از هیچ نظری مشکل ندارم....تفاوتشون هم مصرف کمتر و دکمه های مکانیکی بجای لمسی و مات شدن قسمت براق دقیقا تغییراتی که بین سری fat و slim پلی 3 بود.
تفاوت قیمتی زیادی ندارن ..اما اگه میخوای کارکرده بگیری حتما کامل تست کن با ایتنرنت وصل شو تو استور بگرد یه بازی بزار توش و چند دقیقه بازی کن. صدای فن رو چک کن. برچسب های پشت دستگاه رو چک کن ببین باز نشده باشنممنون. پس مشکلی از لحاظ اجرا کردن بازیا پیدا نمیکنه سری 1116؟
سلام برایتان پیغام خصوصی فرستادمسلام
کابل شارژ دسته ps3 هم دارید؟
برای هدفون پالس میخوام...یکی گرفتم ام فک کنم قلابی هست اصلا شارژ نمیکنه.
جواب دادم دوست عزیزدوست عزیز پیام دادم بهتون
سلام برای چه کنسولیسلام
اخوی تبدیل کامپوننت ( کابل ۳ تایی) به HDMI یا vga داری؟
سلام مشخص نیستسلام خسته نباشید اقا وحید
میخواستم بدونم نسخه limited edition بازی life is strange رو که دی ماه میاد و با ارت بوک و دیسک موسیقی هاش هست رو شما میارید ؟
چون من حتما یکی میخوام
فیلم بلوری میتونم بیارم ولی خیلی گران هست اگر خواستی من در خدمتموحید فیلم bluray نمیاری ؟ واگه سفارش بدم مقدور هست بیاری ؟
بله تایید میشه مبارکتان باشهیک عدید استند اورجینال پلی استیشن ۴ از اقا وحید خریداری شد
مثل همیشه خوش برخورد و منصف
نه عزیزمیکروفون ps3 دارید؟
تماس بگیریدآدرس فروشگاتونو میگی؟
دسته الایت فعلا ندارم ترانس هم تمام کردمسلام و عرض ادب
دسته الایت ایکس باکس وان موجود دارین؟ اگه دارین قیمتش چنده؟
این ترانس ایکس باکس وان که گذاشتین مبدل 220 به 110ه یا همون مدلیه که روی رجیون 2 هست و مستقیم برق 220 میخوره؟
بله عزیز هفته بعد کلی بازی برای حراج میزارمدرود بر شما
یه سوالی داشتم شما تخفیف ویژه نمیزارید مثل یکی از فروشگاهای که گذاشته برای جمعه سیاه؟
جواب دادم دوست عزیزپیام دادم بهتون
سلام کدام نسخه را میخوای چون برای 3 دو نسخه دارهسلام
فال اوت های پلی استیشن 3 دارید ؟
نه عزیز موجود نیستبرای Wii میخواستم